Esimin ailesinden nefret ettim. Vicdan azabim oldu

"yukarda biri de demiş siz ne demeye evlendiniz evliliği ne sandınız lütfen çocuk yapmayın olgunlaşın "
bu cümle eksik kalmış yukarda diyen kişiye hak verdim doğrusu şu oalcaktı" yukarda bir kişininde dediği gibi :) "

Sexingthecherry Sexingthecherry

Kizlar esimle oturdugmuz yerden tasinma karari aldik. Daha dogrusu ben direttim ailsi evlendigimizden beri huzur vermedigi icin. Simdi bi ev var ve bize verecekler buraya bi bucuk saat uzaklikta. Ailesine soylemek icin geldik ve vicdan azabi cekiyorum. Esim cok kotulendi hani ben bile heycanliyim onu dusunemiyorum. Cunku ailesi izin vermicek. Esimin korkulari abarti beni evlatliktan red ederler eskisi gibi gormezler diye korkuyo. Korkularimiz var soylemek icin cunku evlendgimizden beri esime baski yaptilar kizdilar bagirdilar cagirdilar ozellikle ailesi ondan tepkilerinin. Agir olacagini biliyoruz.

Simdi iste ben vicdan azabi cekiyorum anlatamam size. Sanki esimin ailesiyle arasi acilmasi icin bi sebebim ama gercekten rahat huzur vermediler ki koy gibi biyerde yasiyoruz vs vs
Kiyamiyorum esime kendimi cok kotu biri gibi hissediyorum su an vicdanim rahat degil. Ailesi okadar sey yapip soylemesine ragmen ben kotu olamyorum diye dusunuyorum. Ev icin sevinmem gerekirken pfff

Evli bir çift, bir aile taşınmak için neden başkalarından izin alsın ki? Kötü olmakla alakası yok. Siz böyle iki arada bir derede kalırsanız, kararlı olamazsınız. Biraz dik durun, onlar size rahat vermezken vicdanları neredeydi? Eşinize tatlı tatlı söyleyin, ayy ne güzel ev, valla şunu şuraya bunu buraya koyarız, çok güzel olcak diye heveslendirin, erkekler yönlendirilebilen varlıklar. Hiç vicdan azabı da çekme, bu dünyaya milletin huzursuz etmesi için mi geldin?

Eşinin erkek olarak,otoritesi yok..
Sizin kararınızdır,siz uygularsınız onlarda taşındığınızda öğrenirlerdi.sonuçta kiranızı onlar vermeyecek..
ev huzursuzluğu var ise onlardan sebep,uzağa gitmek daha iyi tabi.
Sorun olan tek kişi.aynı yastığa başını koyduğun kişi.eşin.
ailesine,hala aile olduğunu ispatlayamamış..
Annesinin gölgesinde,kaynının ağzına bakan adamdan..
ne kadar da ömür geçer bilinmez..
Babanı arama nedenin,sahiplensin beni birisi diye düşündün sanırım.
Eşin olacak adam, kaynını çıkışsaydı,seni. kimi gebertiyorsun diye.
Kimsenin söz hakkı yoktu..
Kendi söz hakkını diretemeyen adamın, elini tutarak ilerlemek istiyorsun.
o aileyle daha çok yıpranırsın,ne yazıkki..

Kizlar esimle oturdugmuz yerden tasinma karari aldik. Daha dogrusu ben direttim ailsi evlendigimizden beri huzur vermedigi icin. Simdi bi ev var ve bize verecekler buraya bi bucuk saat uzaklikta. Ailesine soylemek icin geldik ve vicdan azabi cekiyorum. Esim cok kotulendi hani ben bile heycanliyim onu dusunemiyorum. Cunku ailesi izin vermicek. Esimin korkulari abarti beni evlatliktan red ederler eskisi gibi gormezler diye korkuyo. Korkularimiz var soylemek icin cunku evlendgimizden beri esime baski yaptilar kizdilar bagirdilar cagirdilar ozellikle ailesi ondan tepkilerinin. Agir olacagini biliyoruz.

Simdi iste ben vicdan azabi cekiyorum anlatamam size. Sanki esimin ailesiyle arasi acilmasi icin bi sebebim ama gercekten rahat huzur vermediler ki koy gibi biyerde yasiyoruz vs vs
Kiyamiyorum esime kendimi cok kotu biri gibi hissediyorum su an vicdanim rahat degil. Ailesi okadar sey yapip soylemesine ragmen ben kotu olamyorum diye dusunuyorum. Ev icin sevinmem gerekirken pfff

bi an sen kızkardeşim misin diye düşündüm, onların da sorunu aynı , onlar da bugün ev buldular ve nasıl söyleyeceklerini düşünüyorlar.

ona da söylediğim şey; 3 gün konuşmaz 5 gün konuşmaz , sonra paşa paşa konuşacaklar! Evlatlıktan reddetme durumunu da göze aldıysanız zaten kararlısınız. ömrünüzü heba etmeyin bu insanların gölgesinde yaşayarak...

Pff pff bu ne biraz büyüyün Yahu.. Ben anlamıyorum ne aileler var bana çok tuhaf geliyor.. Ben evliyim bi aile kurmuşum ne yapıp yapamıyacağıma başkaları karışıyor..

benimde elimde olsa bende tasinacagim. Kayinvalideye yakin olmak cok berbat birsey !!!!! Tasinin kimseyi dinlemeyin. Kendi huzurunuz icin

Back
X