- 17 Mayıs 2015
- 1.351
- 647
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye uzuluyorsun ki sevinmelisin bence. Herkes yaptığının sonucuna katlanmali. Size iyi davransalar gitmek istemezdiniz herhalde.
Anladığım kadarıyla senin ailenden de uzaktasiniz o zaman senin ailen de seni evlatlıktan reddetsin. Uzaklaşıp huzuru bulunca keşke daha önce tasinsaymisim dersin.
kaç yasında ınsanlarsınız anneden ızın alınmaz bellı yastan sonra g-haber verılır ha atabıkı gonlunu almak gerekır ama o çocuk gıbı bagırıp cagıracaksa kendı dedıgınden baskası olmayacaksa uzgunum ama sız kendı basına ozgur bıreyler degılsınız ve o zaman boyle maceralara kalkısmayacaksınızIste evde teror estirdikleri icin korkuyoruz. Annesi sutunu helal etmediginden kac gece basinda beklediginden falan bahseder.
Zaten ev bizim bi faydalari yok. Mesele izin almak. Cunku dusundukleri ogullarini onlardan sogutmak istiyomusum pff
Nasıl yani kaynın ne karışıyor bu olaydan sonra zaten taşının bence kım o sizin hayatınıza karışıyorKizlar konustuk. Daha fazla konusamadik. Kaynim ayaga kalkip gebertirim seni falan dedi bende ciktim geldim
Sana mi gebertirim seni dedi?
Nasıl yani kaynın ne karışıyor bu olaydan sonra zaten taşının bence kım o sizin hayatınıza karışıyor
Bence öyle bir ortamda yaşanmaz kararınızda nekadar haklıymışsınız meğer siz gıderseniz geçimsiz anası kayınında kalacak ondan çemkirmiştır size
Ahh canim cok uzuldum ama senin burda bi sucun yok ki. Senin en dogal hakkin esinle beraber istediginiz yerr tasinmak onlara ne oluyo ya? Hem senin kaynin olacak adam utanmiyo mu sana o kelimeleri kullanmaya ayip be!Evet kaynim bana dedi. Aglamayim diye ciktim ordan. Aileme soyldim beni sahipsiz bulmasinlar diye. Yanlis yaptim sanirim babam cok sinirlendi kaynimi aricak.
Kaynbabamin sesi cikmadi bi baba olarak sustu. Hak etmedim hak etmis olsam tamam dicem pff. Esim sinirlendi babam onu aricak diye kizgin cikti gitti evden
Evet kaynim bana dedi. Aglamayim diye ciktim ordan. Aileme soyldim beni sahipsiz bulmasinlar diye. Yanlis yaptim sanirim babam cok sinirlendi kaynimi aricak.
Kaynbabamin sesi cikmadi bi baba olarak sustu. Hak etmedim hak etmis olsam tamam dicem pff. Esim sinirlendi babam onu aricak diye kizgin cikti gitti evden
Zaten verdiğin sütü burnumdan getirdin anne derdim ben erkek olsam kocaman evli barklı adam olmuş ne izini alacakmış almayacak ben buldum gidiyoruz okadar zaten birilerinden ızın ıstersen onları şişirmiş olursunuz artık cocuk değilsiniz hayat sizin kimsenin hakkınıda yemıyırdunuz suçlu gibi durmayın lütfen!!!Iste evde teror estirdikleri icin korkuyoruz. Annesi sutunu helal etmediginden kac gece basinda beklediginden falan bahseder.
Zaten ev bizim bi faydalari yok. Mesele izin almak. Cunku dusundukleri ogullarini onlardan sogutmak istiyomusum pff
Doğru söylemişsiniz kv küfür etmedin hakaret etmedin kadına bak ya nereden vıcdan yapmaya calışıyor takmayın hiç deymez canınızı sıkmaya babanızada söylemeyın şimdilik o girmesine bu tartışmaya aramızda düzeltıceğşz deyın iş dahada kötü olmadanKorkuyorum su an babam kizdi sabrimi tasirmasinlar diye. Anasi zaten dedi beni istemiyorum hakkimi helal etmem falan diye bende hani onun hukmu olmaz cunku gunah haram bisey istemiyoruz dedim. Akilsiz basim keske demeseydim
Aynen hersey bıtınce bızde taşınıyoruz sürpriziz dıcektınızBir de siz izin mi almaya gittinz? Keşke güzel bi bahane bulup sadece haberdar etseydiniz. Biz taşiniyoruz şu sebepten diye. Onlara diyecek bi sey kalmasaydi