Esimin ailesinden nefret ettim. Vicdan azabim oldu

Yazık ya, koca adamım kendi karar verebilme özgürlüğü yok demekki.
Bence sen çook haklısın arkadaşım, tüm suç eşinde, keşke sen gitmeseydin kendi aralarında halletselerdi sende bu çirkinliklere dahil olmasaydın.
Yazık ya babacığınada adam en doğal hakkı olan kızını korumak kollamak isterken ne ahlaksızlıklara mağruz kalmış. Allah hakkında en hayırlısı nasip etsin canım

Babam kaynimla konusmus. Kiziniz yalan konusuyo fitne cikario. Abim zaten mutsuz yemek yapio evde demis. Yahi zorla mi yaptiriyorum. Bu adam pasta bile yapar benmi zorluyorum yap diye tobe ya rabbim

Yazık ya, koca adamım kendi karar verebilme özgürlüğü yok demekki.
Bence sen çook haklısın arkadaşım, tüm suç eşinde, keşke sen gitmeseydin kendi aralarında halletselerdi sende bu çirkinliklere dahil olmasaydın.
Yazık ya babacığınada adam en doğal hakkı olan kızını korumak kollamak isterken ne ahlaksızlıklara mağruz kalmış. Allah hakkında en hayırlısı nasip etsin canım

Allah razi olsun. Babam kizip bidaha oraya gitmiceksin yeter der diyede korkuyorum. Esimede yazik ama iste .. Pfff sabrini tasirdilar babamin sonunda

Allah razi olsun. Babam kizip bidaha oraya gitmiceksin yeter der diyede korkuyorum. Esimede yazik ama iste .. Pfff sabrini tasirdilar babamin sonunda
Eşinin nesine yazık arkadasım?
Ergen halinden kurtulamadığı sürece evliliğiniz daha çok zarar göreceğe benziyor.

Canım babanada söylersin ben kocamı sevıyorum dıye ayırmazki önemli olan senin
eşinle anlsşman

Inşallah öyle birşey olmaz canım. En önemlisi ne olursa olsun eşin ile dik durun ezik olmayın kararlarınızın arkasında durun birey olduğunuzu ıspalayan duruşunuz olsun

Niye siz taşınıyorsunuz diye vicdan azabı yapasınız ki? Uygun gelmemiş, taşınıyorsunuz, bu kadar. Ne çok duygu sömürüsü var bu ailelerin içinde... Sanki bir şey oluyor.

Nefret etmişseniz mesafe çok doğru bir karar olur. Hiç durmayın, mesafe çok iyidir, becerebilene.

Kaynim babama demis ben olsam bosarim bosansinlar gibisine konusmus yani. Babamda diyo kocan tasinirsa ne ala yoksa orda birakmam seni daha fazla. Hep kotulemisler beni

Canım bu kadar stress yapma Kaynın kim oluyormuş sizin evliliğinize karışabiliyor onu hiç ilgilendırmez kocan çokmu Pasif neden susturmuyor onların çenesini kayanın kocanın abisiyse abiliğini bilsin ve karışmasın size

Kaynim babama demis ben olsam bosarim bosansinlar gibisine konusmus yani. Babamda diyo kocan tasinirsa ne ala yoksa orda birakmam seni daha fazla. Hep kotulemisler beni
Affedersin de bi tek sizin söz hakkınızyok Canım evliliğinizde ağırlığını koysun sende kocanda bu kadarda olmaz iyice ezik bulmuşlar sizi

Suan moraliniz bozuk bide ben bozmayayim istiyorum ama kendimi tutamicam soylicem. Siz ikiniz ne demeye evlendiniz kuzum? Once bir ergenligi atlatin allaseven! Kocan da sende kesinlikle resit degilsiniz zihnen.

kendin ve eşinn iyiliğin için merhameti vicdanı bir yere koy ve mantıklı kaar ver

hiç vicdan falan yapmayın kararlı olarak devam edin ve taşının
ne kadar doğru bir karar verdiğinizi dün görmüş oldunuz
kaynınıza gelince bekarsa evlensin bakalım o neler yapacak

Evet oyle ama esim icin uzuluyorum.

Yok ayri oturuyoruz zaten ama ben ailemden uzak oldugum icin beni ezmeye calistilar her seyi laf ettiler susmadilar. Ve tasinmak istiyorm artik cunku zaten tum aile sirt cevirmis durumda bilmedigim sebelerden dolayi

Siz sürekli onlardan ev isterseniz onlar da her şeye karışmayı hak görür kendilerinde. Niye onların evinde oturuyorsunuz ki. Ev huzurunuzdan daha mı önemli yani. Bence kiraya taşının ve bağımsız yetişkin bireyler gibi davranmaya başlayın ki artık onlar da karışmaya korksunlar.

Iste evde teror estirdikleri icin korkuyoruz. Annesi sutunu helal etmediginden kac gece basinda beklediginden falan bahseder.

Zaten ev bizim bi faydalari yok. Mesele izin almak. Cunku dusundukleri ogullarini onlardan sogutmak istiyomusum pff
Böyle bir mevzudan sütünü helal etmeme gibi bir hakkı olamaz annenin. Dinen hiçbir geçerliliği yok yani. Ne düşünürlerse düşünsünler. Şimdi ben doğurdum çocukları diye ömür boyu tepelerinde faşistlik yapma hakkım mı oluyor yani. Yalnızca ve yalnızca kendi huzurunuzu düşünün.

pff pfff yani yazarken bile çocukça tavırlar.
bak canım diğer konularınıda itinayla okudum senin kocada bir tuhaf sen de .
adam abiden çekinir anadan çekinir babadan çekinir senden çekinir
senin korkundan whatsapp kullanmaz camiye bile yardıma zor göndermişsin sendne korkutuğu için gece odadan kovmuşsun çizgi filmini izleyip yattı demişsin kayınbaban demiş senden korkusuna söz verip verip sözünde duramıyor
evlenmişsiniz ev değişikliği için 81 vilayetten izin alıp üzerine azar yiyorsunuz bunu da pfff diye anlatıyorusn verdiğin tek tepki bu
yukarda biri de demiş siz ne demeye evlendiniz evliliği ne sandınız lütfen çocuk yapmayın olgunlaşın

Kizlar esimle oturdugmuz yerden tasinma karari aldik. Daha dogrusu ben direttim ailsi evlendigimizden beri huzur vermedigi icin. Simdi bi ev var ve bize verecekler buraya bi bucuk saat uzaklikta. Ailesine soylemek icin geldik ve vicdan azabi cekiyorum. Esim cok kotulendi hani ben bile heycanliyim onu dusunemiyorum. Cunku ailesi izin vermicek. Esimin korkulari abarti beni evlatliktan red ederler eskisi gibi gormezler diye korkuyo. Korkularimiz var soylemek icin cunku evlendgimizden beri esime baski yaptilar kizdilar bagirdilar cagirdilar ozellikle ailesi ondan tepkilerinin. Agir olacagini biliyoruz.

Simdi iste ben vicdan azabi cekiyorum anlatamam size. Sanki esimin ailesiyle arasi acilmasi icin bi sebebim ama gercekten rahat huzur vermediler ki koy gibi biyerde yasiyoruz vs vs
Kiyamiyorum esime kendimi cok kotu biri gibi hissediyorum su an vicdanim rahat degil. Ailesi okadar sey yapip soylemesine ragmen ben kotu olamyorum diye dusunuyorum. Ev icin sevinmem gerekirken pfff
Böyle ana kuzusu erkekler benden uzak olsun. Uzaklarda zaten

Back
X