- 17 Mayıs 2015
- 1.351
- 647
Kizlar esimle oturdugmuz yerden tasinma karari aldik. Daha dogrusu ben direttim ailsi evlendigimizden beri huzur vermedigi icin. Simdi bi ev var ve bize verecekler buraya bi bucuk saat uzaklikta. Ailesine soylemek icin geldik ve vicdan azabi cekiyorum. Esim cok kotulendi hani ben bile heycanliyim onu dusunemiyorum. Cunku ailesi izin vermicek. Esimin korkulari abarti beni evlatliktan red ederler eskisi gibi gormezler diye korkuyo. Korkularimiz var soylemek icin cunku evlendgimizden beri esime baski yaptilar kizdilar bagirdilar cagirdilar ozellikle ailesi ondan tepkilerinin. Agir olacagini biliyoruz.
Simdi iste ben vicdan azabi cekiyorum anlatamam size. Sanki esimin ailesiyle arasi acilmasi icin bi sebebim ama gercekten rahat huzur vermediler ki koy gibi biyerde yasiyoruz vs vs
Kiyamiyorum esime kendimi cok kotu biri gibi hissediyorum su an vicdanim rahat degil. Ailesi okadar sey yapip soylemesine ragmen ben kotu olamyorum diye dusunuyorum. Ev icin sevinmem gerekirken pfff
Simdi iste ben vicdan azabi cekiyorum anlatamam size. Sanki esimin ailesiyle arasi acilmasi icin bi sebebim ama gercekten rahat huzur vermediler ki koy gibi biyerde yasiyoruz vs vs
Kiyamiyorum esime kendimi cok kotu biri gibi hissediyorum su an vicdanim rahat degil. Ailesi okadar sey yapip soylemesine ragmen ben kotu olamyorum diye dusunuyorum. Ev icin sevinmem gerekirken pfff