Esimin ailesinden nefret ettim. Vicdan azabim oldu

Lamiha

MEOW!
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2015
1.351
647
Kizlar esimle oturdugmuz yerden tasinma karari aldik. Daha dogrusu ben direttim ailsi evlendigimizden beri huzur vermedigi icin. Simdi bi ev var ve bize verecekler buraya bi bucuk saat uzaklikta. Ailesine soylemek icin geldik ve vicdan azabi cekiyorum. Esim cok kotulendi hani ben bile heycanliyim onu dusunemiyorum. Cunku ailesi izin vermicek. Esimin korkulari abarti beni evlatliktan red ederler eskisi gibi gormezler diye korkuyo. Korkularimiz var soylemek icin cunku evlendgimizden beri esime baski yaptilar kizdilar bagirdilar cagirdilar ozellikle ailesi ondan tepkilerinin. Agir olacagini biliyoruz.

Simdi iste ben vicdan azabi cekiyorum anlatamam size. Sanki esimin ailesiyle arasi acilmasi icin bi sebebim ama gercekten rahat huzur vermediler ki koy gibi biyerde yasiyoruz vs vs
Kiyamiyorum esime kendimi cok kotu biri gibi hissediyorum su an vicdanim rahat degil. Ailesi okadar sey yapip soylemesine ragmen ben kotu olamyorum diye dusunuyorum. Ev icin sevinmem gerekirken pfff

Valla biri bana iki saat "evlatlıktan reddedileceğim :KK43:" muhabbeti yapsa ben de vicdan azabı çekerim şu oturduğum yerden.
Nası bi abartmışlıktır alla aşkına?
Bu kadar korkmayın, yetişkin insanlarsınız siz. En ufak kararınızı onlara bildiremeyecek kadar çocukmuşsa eşin, neden evlenmesine izin vermişler?

Benim umrumda olmazdi zaten esim nerde oturacaginin iznini almaz kimseden redederse etsin surekli istediklerini boyle tehtit kullanarak mi yaptiracaklarmiş
Kafana takma bence bu sizin hayatiniz nerde iyi olacaksa orda olun onu yapin 3 gunluk su dunyada adim atarkende izin alacaksaniz bosuna yasamis olursunuz

Çıkacağınız ev, Onların evleri mi. Çok sorun yaşadınsaniz, kirasini kendiniz ödediginiz bir eve çıkın.

Nasi yani onlardan mi ev isteyeceksiniz? Yani siz bize ev verdiniz ama size yakin oldugumuz icin karim tasinmak istiyo bize 1.5 saat mesafedeki evi verin mi diyecek ailesine kocan?

Evet oyle ama esim icin uzuluyorum.
Çıkacağınız ev, Onların evleri mi. Çok sorun yaşadınsaniz, kirasini kendiniz ödediginiz bir eve çıkın.

Yok ayri oturuyoruz zaten ama ben ailemden uzak oldugum icin beni ezmeye calistilar her seyi laf ettiler susmadilar. Ve tasinmak istiyorm artik cunku zaten tum aile sirt cevirmis durumda bilmedigim sebelerden dolayi

Evet oyle ama esim icin uzuluyorum.

Yok ayri oturuyoruz zaten ama ben ailemden uzak oldugum icin beni ezmeye calistilar her seyi laf ettiler susmadilar. Ve tasinmak istiyorm artik cunku zaten tum aile sirt cevirmis durumda bilmedigim sebelerden dolayi

1,5 saat uzakta olan ev kimin.

yaa benı tasınacagım dıye evlatlıktan reddeceklerse ben onları aılelıkten redderım nasıl anne baba onlar evlatlarının mutlulugunu degıl de kendı egolarını dusunuyorlar esının yerınde olsam oyle bısey yapsalar evınızı de ıstemeıyorum sızı de ıstemıyorum bır daha benım yuzumu goremeyeceksıız der alır karımı kapıyı carpar gıderım

yaa benı tasınacagım dıye evlatlıktan reddeceklerse ben onları aılelıkten redderım nasıl anne baba onlar evlatlarının mutlulugunu degıl de kendı egolarını dusunuyorlar esının yerınde olsam oyle bısey yapsalar evınızı de ıstemeıyorum sızı de ıstemıyorum bır daha benım yuzumu goremeyeceksıız der alır karımı kapıyı carpar gıderım

Evet ama oule dusunmuyo iste esim

Simdi ailesiyle kotu olursa kendimi suclu hissedecem belki esimde beni suclar sirf sen tasinmak istiyosun diye boule oldu diye. Birazdan konuya girecek beni bile okadar korkutmuslarki kalbim atiyo titricem nerdeyse

Anladığım kadarıyla konu sahibi kayınvalidesine yakın oturuyor bu yüzden sorun yaşıyor şimdi 1,5 saatlik mesafede başka bir ev var ve oraya taşınarak bu sorunu çözmek istiyor.

Simdi iste ben vicdan azabi cekiyorum anlatamam size.

su an vicdanim rahat degil

Bütün nedenleri bütün sonuçları ben hep bir köşeye koyarım, vicadnım iç huzurum yerinde değilse mutlaka yanlışlarım vardır diye düşünürüm. Çünkü insanın en büyük yargıcı iç sesidir, vicdanıdır. konuyu ve detayları hatta hiçbir şeyi bilmiyorum ama şu vicdanınızın rahatsız olması pek hayra değil gibi.

Evet ama oule dusunmuyo iste esim

Simdi ailesiyle kotu olursa kendimi suclu hissedecem belki esimde beni suclar sirf sen tasinmak istiyosun diye boule oldu diye. Birazdan konuya girecek beni bile okadar korkutmuslarki kalbim atiyo titricem nerdeyse
sen soyle kulagına su kaçır bır anne baba cocugu tasınacak dıye reddetmez sen hırsızlık yapmadın adam oldurmedın namussuzluk yapmadın anne baba once evladını dusunur bak ben hamıleyım daha karnımdakı fasulye kadar bısey sımdıden onun mutlulugu ıcın daha ıyı yasaması akademık egıtımı dını egıtımı ıcın neler yapıcam nasıl yapıcam dıye dusunuyorum onlar cocukları ıcın ne yapıo bunları soyle esıne hatta eger sana kızmayacaksa kk da konu actım kadının bırı bu yorumu yaptı dıye yukardakı yorumumu goster oyle sey olmaz dık durmak lazım

Bütün nedenleri bütün sonuçları ben hep bir köşeye koyarım, vicadnım iç huzurum yerinde değilse mutlaka yanlışlarım vardır diye düşünürüm. Çünkü insanın en büyük yargıcı iç sesidir, vicdanıdır. konuyu ve detayları hatta hiçbir şeyi bilmiyorum ama şu vicdanınızın rahatsız olması pek hayra değil gibi.

Esim icin uzuluyorum o yuzden ve bilemiyorum insh tasinmak seslerini ve beklentilerini biraz azaltir

Valla o eve gittnzdede huzur bulamazdnz bizim evmiz die gelirler, bizim evimiz die baisniza kalkarlar, bnce baska bir yere tasinin , esinizd3 abartmis , bi gun kuserler iki gun kuserler ucuncu gun barisirlar takmayin,
ama bnce kendiniz kirasini odeyebilcnz bska yere gidin

Kimsenin kira baskalarindan ne bizim ne ailesinin nedenki

Öle anladım da konudan. Yanlış anladım demekki. Söyleyin tabi ne olacak. Sizin için iyi olur. Çokta uzak değil. Istenikirse görüşülür.

Eşimle benim çalıştığım yerin arası 1.5 saat. Evde orada :KK53:.

X