Eşimin ailesine ayıp mı etmiş oluyorum?

Buna benzer çok şey söyledim ama yok malesef yüzüme çok bir şey demiyor ama eşime sürekli söyleniyor niye gelmiyor burada kalsın siz nasıl evlisiniz diyor.

Eşin gelip senin ailenle kalsın o zaman siz nasıl evlisiniz?

Şu an hamile olan sen olduğun için senin rahat etmen önemli. Ve sen ailenin yanında rahatsın bitti.
Cahil cahil insanlarla uğraşıyorsun doğum öncesi yazık günah ya.
Eşine güzelce anlat ve kesinlikle doğuma kadar yol gitmeyeceğini söyle. Isıtıp ısıtıp bu mevzuyu gündeme getirmesin çünkü stres oluyorsun.

Kesinlikle katılıyorum.En ufak bir tartışmada gelinden kötüsü olmaz başlarlar şunu da yaptın,bunu da yaptın,biz baktık hamileyken demeye

Ailesi neyse ama sen eşini özlemiyor musun,hamileyken eşimi yanımda istedim hep.Eşin biraz nazını çeksin, sorumluluk almaya başlasın. Böyle giderse inatla ancak doğumda görüşürsünüz.

Bu kuru inat evliliğinizi tehlikeye atar.
Hamilesiniz.Tamam anne evinde rahatsınız da, eşinizi de istemiyor musunuz yanınızda? Böyle ayrı ayrı ne zamana kadar?
Gidin biraz hem değişiklik olsun hem gönülleri olsun. Sonra da eşinizle dönün. Hem doğuma yakın kendi ailenizde olmuş olursunuz.
Yani sizi orda darlamayacak sizi zora sokmayacaklarsa, büyük sorunlarınız yoksa gitmelisiniz. Eşinizle ayrı kalmaya nasıl dayanıyorsunuz hiç anlayamadım.
Ha ayrıca o da nasıl dayanıyor tabii.

Anneniz damat kalmadi diye sorun çıkarmaz. Ama kayinvalide gelin gelsin diye sorun çıkarır. Kesinlikle rahat edemezsiniz. Aile evi gibi değil. Istediginjz gibi uzanamazsiniz, uyuyamazsiniz. Bir evde evlat olmak başka, gelin olmak başka.
Eminim siz gidince biz de hamile kaldık. Böyle davranmadık diye konuşurlar.
Gerilime gerek yok. Ailenizin yanında kalın
Eşinize de rahat gebelik önemli beni strese sokuyorsun diyin.

Ayıp etmiş olmazsınız, hamilesiniz, depremzedesiniz ve rahat etmek önceliğiniz olmalı. Onlar düşünmeli asıl, üstünüze gelmemeli bu süreçte.

Ailelerin isterkleri bir tarafa karı koca ortak bir nokta bulamayıp bu kadar ayrı kalmanız tuhaf geldi bana. Nasıl tamamen ayrı duracaksınız doğuma kadar? Eşinizin ailesinin yanında farklı sıkıntılarınız yoksa gider biraz kalırsınız, daha doğuma 4 ay falan varmıs anladığım kadarıyla, gidip kalamayacak durumda değilsiniz.
Sonra eşinizle döner ailenizin yanında kalırsınız. Doğumda ailenizin yanında olur zaten. İki tarafında işi tarafında yokuşa sürüp ayrı kalmayı tercih etmesi değişik.

Buna benzer çok şey söyledim ama yok malesef yüzüme çok bir şey demiyor ama eşime sürekli söyleniyor niye gelmiyor burada kalsın siz nasıl evlisiniz diyor.
Ayıbın en büyüğünü onlar yapıyor şu anda. Hamile haliyle deprem atlatmış birinin üstüne böyle gelinmez. Hatta şu zamanda her şey unutulur, hırslar egolar bir kenara konur, rahat bırakılır insan. Böyle devamlı gel gel gel diye seni düşünüyoruz imajı vermeye çalışıyor olabilirler, belki de samimilerdir ama bu hem amacınıza hizmet eden bir şey değil hem de can sıkıcı.

Ailesi neyse ama sen eşini özlemiyor musun,hamileyken eşimi yanımda istedim hep.Eşin biraz nazını çeksin, sorumluluk almaya başlasın. Böyle giderse inatla ancak doğumda görüşürsünüz.
Özlüyorum ama ne yapıyım orda da kalmak istemiyorum.

Haklısınız bende özlüyorum eşimi yanımda olsun istiyorum ama orda da kalmak zor oluyor benim için diye gitmiyorum.

Ailenizle kalın kimseye ayıp falan etmiyorsunuz, size baskı yapmaya hakları yok ...

Haklısınız bende özlüyorum eşimi yanımda olsun istiyorum ama orda da kalmak zor oluyor benim için diye gitmiyorum.
O zaman sizin için zor olacaksa eşiniz gelsin.
O da gelmeyerek size ve sizin ailenize ayıp etmiş olur diyebiliriz.
Depremi yaşamış insanlar olarak birbirinize ihtiyacınız vardır diye düşünüyorum.Hem de hamileyken, insan ister eşini.
Gitmiyorsanız o gelsin.

Neden ayıp olsun ki. Nerde rahat ediyorsanız orda kalırsınız kimi ne ilgilendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…