- 5 Ekim 2020
- 14.053
- 38.040
- 548
- 36
- Konu Sahibi Rapunzell1
-
Buna benzer çok şey söyledim ama yok malesef yüzüme çok bir şey demiyor ama eşime sürekli söyleniyor niye gelmiyor burada kalsın siz nasıl evlisiniz diyor.
Kesinlikle katılıyorum.En ufak bir tartışmada gelinden kötüsü olmaz başlarlar şunu da yaptın,bunu da yaptın,biz baktık hamileyken demeyeÇok merak ediyorum ne yapacaklarmış seni? Sırf erkekkk tarafıyız evlendin artık senin yerin burası kafasıdır eminim. Eşin özlüyorum birlikte kalalım dese anlayacam da ayıp olur ne ya. Nerde rahatsan orda kal.
Ailesi neyse ama sen eşini özlemiyor musun,hamileyken eşimi yanımda istedim hep.Eşin biraz nazını çeksin, sorumluluk almaya başlasın. Böyle giderse inatla ancak doğumda görüşürsünüz.Arkadaşlar sıkıntımı kısaca anlatmaya çalışacağım.
Ben deprem bölgesinde çalışıyordum. Depremde evimiz hasar alınca eşimin memleketine geldik. kv nin evinde 3 hafta kaldık. Sonra ben kendi ailemin olduğu şehire geldim. 2 aydır ben ailemle kalıyorum eşim kendi ailesiyle. Ev tutamıyoruz şuan çünkü eşimin hangi şehirde çalışacağı yazın netleşecek.
Sorun şu ki ben hamileyim kv doğuma kadar onlarla yaşamamı istiyor. Bende kv ve görümcelerimle aynı evde rahat edemiyorum diken üstünde gibiyim. Sürekli gel gel diye baskı yapılıyor. 6 7 saat otobüs yolculuğu yapmak istemiyorum hamile halimle. Öte yandan ailemin evinde aşırı rahatım gitmek istemiyorum ne yapacağımı da bilmiyorum. Eşim ayıp oluyor biraz gelip burda da kalsan ne olacak diyor ama içimden asla gitmek gelmiyor ne yapacağımı şaşırdım.
Ayıp etmiş olmazsınız, hamilesiniz, depremzedesiniz ve rahat etmek önceliğiniz olmalı. Onlar düşünmeli asıl, üstünüze gelmemeli bu süreçte.Arkadaşlar sıkıntımı kısaca anlatmaya çalışacağım.
Ben deprem bölgesinde çalışıyordum. Depremde evimiz hasar alınca eşimin memleketine geldik. kv nin evinde 3 hafta kaldık. Sonra ben kendi ailemin olduğu şehire geldim. 2 aydır ben ailemle kalıyorum eşim kendi ailesiyle. Ev tutamıyoruz şuan çünkü eşimin hangi şehirde çalışacağı yazın netleşecek.
Sorun şu ki ben hamileyim kv doğuma kadar onlarla yaşamamı istiyor. Bende kv ve görümcelerimle aynı evde rahat edemiyorum diken üstünde gibiyim. Sürekli gel gel diye baskı yapılıyor. 6 7 saat otobüs yolculuğu yapmak istemiyorum hamile halimle. Öte yandan ailemin evinde aşırı rahatım gitmek istemiyorum ne yapacağımı da bilmiyorum. Eşim ayıp oluyor biraz gelip burda da kalsan ne olacak diyor ama içimden asla gitmek gelmiyor ne yapacağımı şaşırdım.
Ayıbın en büyüğünü onlar yapıyor şu anda. Hamile haliyle deprem atlatmış birinin üstüne böyle gelinmez. Hatta şu zamanda her şey unutulur, hırslar egolar bir kenara konur, rahat bırakılır insan. Böyle devamlı gel gel gel diye seni düşünüyoruz imajı vermeye çalışıyor olabilirler, belki de samimilerdir ama bu hem amacınıza hizmet eden bir şey değil hem de can sıkıcı.Buna benzer çok şey söyledim ama yok malesef yüzüme çok bir şey demiyor ama eşime sürekli söyleniyor niye gelmiyor burada kalsın siz nasıl evlisiniz diyor.
Özlüyorum ama ne yapıyım orda da kalmak istemiyorum.Ailesi neyse ama sen eşini özlemiyor musun,hamileyken eşimi yanımda istedim hep.Eşin biraz nazını çeksin, sorumluluk almaya başlasın. Böyle giderse inatla ancak doğumda görüşürsünüz.
Haklısınız bende özlüyorum eşimi yanımda olsun istiyorum ama orda da kalmak zor oluyor benim için diye gitmiyorum.Bu kuru inat evliliğinizi tehlikeye atar.
Hamilesiniz.Tamam anne evinde rahatsınız da, eşinizi de istemiyor musunuz yanınızda? Böyle ayrı ayrı ne zamana kadar?
Gidin biraz hem değişiklik olsun hem gönülleri olsun. Sonra da eşinizle dönün. Hem doğuma yakın kendi ailenizde olmuş olursunuz.
Yani sizi orda darlamayacak sizi zora sokmayacaklarsa, büyük sorunlarınız yoksa gitmelisiniz. Eşinizle ayrı kalmaya nasıl dayanıyorsunuz hiç anlayamadım.
Ha ayrıca o da nasıl dayanıyor tabii.
Ailenizle kalın kimseye ayıp falan etmiyorsunuz, size baskı yapmaya hakları yok ...Arkadaşlar sıkıntımı kısaca anlatmaya çalışacağım.
O zaman sizin için zor olacaksa eşiniz gelsin.Haklısınız bende özlüyorum eşimi yanımda olsun istiyorum ama orda da kalmak zor oluyor benim için diye gitmiyorum.
Ego işteAylarca orda kalamam doğum Eylül de olacak ölürüm o zamana kadariki hafta kalıp geri dönebilsem gideceğim ama gidince de gitme kal diyecekler. Ya beni ne yapacaklarsa zarar ziyanım resmen.
Neden ayıp olsun ki. Nerde rahat ediyorsanız orda kalırsınız kimi ne ilgilendirArkadaşlar sıkıntımı kısaca anlatmaya çalışacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?