Canim senin baska bir konunada yorum yazmistim, 18 gunluk taze anneyken yine esinin abisinden dolayi kavga etmistiniz. Esini keske alip almanya ya goturebilsen, kendi ailesinin yaninda mumkun degil degismez. Gelmez mi seninle? Boyle giderse ki gorunen gidecegi yonde oldugu, almanyaya Geri don, esin sevilmeyide babaligida haketmiyor. Kaldikca yipranacaksin.
Ben normalde bir konuya yorum yaparken kendimi ornek vermekten kacinirim, ama ikimizde anneyiz o yuzden veriyorum bu ornegi sende anlarsin beni. Benim kocamla olan iliskimde kirmizi cizgim cocuklarimdir, eger bir gun bir baskasini cocuklarimizdan once tuttugunu goreyim, onu pisman ederim. Ve saygimda sevgimde dakikasinda biter. Kisisel konularda kari koca herkes problemler yasiyor, zaten biz kadinlar arada cocuk varsa bir cok seyi tolere ediyoruz, erkeklerde bunun farkinda ve kullaniyorlarda. Ama is cocuklara geldi mi, baskasini anasi olsun babasi olsun cocuklardan once tuttu mu bunun tolere edilecek bir yani yok, koca olamamasini kendini unutup yok sayarsin tamam ama baba olmayi becerememesinin hic bir mazareti olamaz.