- 25 Aralık 2008
- 919
- 874
- 333
- Konu Sahibi morpapatyam
-
canım,
sen hatayı baştan yapmışssın. herşeyini bırak git ondan sonra abartıyormuyum diye sor. sen kendine birey olarak değer vermemişsin ki, eşin için herşeyi bırakmışssın. herkezi arkana alıp, eşim de eşim demişssin....
kendin etmişssin kendin bulmuşsun.
doğduğum büyüdüğüm yeri bıraktım neiçin onun için.işimi bıraktım ne için onu için.arkadaşlarımı bıraktım, gezdiğim tozduğum yerleri, alışveriş ettiğim yerleri herşeyi bıraktım.naptım daha küçük daha köhne monoton daha soğuk bi şehre taşındım.kımın için onun için.onun karıyeri için.en başta ağzından kaçırıpda sonra toparlamaya çalıştığı anne baba düşkünlüğü için.tüm sülalesi burda olduğu için.10 ay oldu evleneli.hala sindiremiyorum.okadar salakmışımkı.okadar saf kalplıymışımkı.kocamın karıyerı ıçın giderım dedım kendı anamada onun anasına babasınada.hiç ustunde durmadım.çünkü hep böle gıtcek zannedıyordum.noldu?ben herkezi arkamda bıraktım onun için o ise her fırsat bulduğunda benı yanlız bırakıp anasına koştu.hasta oldum yine bıraktı.bazne düşünüyorum benm abartıyorum kızlar.nolur bana akıl verın.benım gibi aynı şehirde olup tam gün çalıştığı halde haftada 3-4 kayınvaldeisne gitmek zorunda olan varmı.banamı anormal geliyo bu samımıyet.eşimin kaç günde bir gittiğini bile bilmiyom.çoğu zaman benı işe bırakıp uğruyo sabahtan.bide akşam gidiyoz beraber.ya sındıremıyorum kızlar. ben anamaı babamı öle boynu bükük bıraktım geldim.ama o yeni bi hayat kurduğunun farkında değil .hala kopmadı onlardan.kendimi salak enayi gibi hissediyorum.içim hiç bişi yapmak istemiyo.hep ağlıyorum.konuşmayı her denediğimde kavga ettik.ben seninle daha fazla zaman geöçirmedk istiyorum dedim cevabı zaten hep bırlıkteyiz oldu.daha neler neler konuştuk.anlamıyo anlamıyooo.benmı abartıyorum bilmiyorum.ama uzulmekten ağlamaktan çok yoruldumm.başkalarına endekslı yaşamaktan yoruldum.adam gibi haftalık planımı bile yapamıyorum.çünkü 2-3 gün geçtimi benım sınamaya yada salışverişe gidelim deme gibi lüksüm yok.anasına gidilcek cünkü.arkadaşlar buna benzer sorunlar varmı evliliklerinde?hepinizi öpüyorum
sanırım ben de aynı durumdayım seninle..ben de sevdiğim için doğup büyüdüğüm yerden ailemden vazgeçip başka bi şehre geldm. benim de eşim elini sürekli ailesinin üzerinde tutmak istiyo kayınvalidemin de işine geliyo nazlandıkça nazlanıyo hepimizi parmağında oynatıyo. il zmanlar çok umursamadım zamanla düzelir dedim ama iki yıl oldu artık 1hafta gitmesek kayınvalidem trip yapıyo gelmiyosunuz gitmiyosunuz diye. bi de ben çok soğuk davranıyorum kayınvalideme kesinlikle yüz vermiyorum bi de versem tepemee çıkacak herhalde... çok iyi anlıyorum seni ama malesef zamanla düzelmiyo canım o yüzden baştan alıştırmamak tavrını oymak lazım. so raa hep alıştıkları gibi bekliyolar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?