eşimin ailesine düşkünlüğü

ay canım kıyamam sana ama burda en başta eşin hatalı senin halini biliyor.bi taraftan sende hatalısın gerektiği yerde sert cıkman lazım kendını ezdırmemen gerek .kimse ovmez ama bası sıkıstıklarındada senden ıyısı olmaz canım.begenmıyen begenmesın hamıle halınle onlerıne ındırmısın daha neymiş.hiç sıkma canını allaha havale et .

yalnız olduğunu düşünme bence. çoğu kişi aynı durumda. Bazen kendi hatalarımız bu sonuçları doğuruyo malesef. benim eşimde aynı komşumunki de. çoğu kişi aynı sıkıntı ile boğuşuyo.ilk zAmanlar çok olurgit gel olayı ama zamanla erkekler kendi evleri olduğunuun farkına varıyolar. gitmeyi azaltıyolar ya da bilmiyorum kadınlar belli bi süre sonra galip geliyo sanırım. o da bıkar ama işte sen senlikten geçiyosun biraz sabret. Ama kendini asla ezdirme eğer taviz verirsen tepene biner eşin ve ailesi. küstüğünü kırıldığını üzüldüğünü belli et.

zavallı mor papatya. aynı benim hikayem. kendime acıyodum.. ama yalnız değilmişim. biliomusun bence hiç düzelicek die bekleme. aynı şey benim başımda var.3. yılımız ama hala anamın evi akrabalarım dio başka bişi demio. bide bizim 4 aylık oldu bebeğimiz var düşün. ben gitmiyorum artık yeter dedim. bizi bırakıp yine gidio biliomusun. bence çocuk yapmadan dön yolun başındayken. dön arkadaş döööööööööööööööööööön.
çook ah kafam dersin. zaman kaybetmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

ömür boyu çekilmez bu çile. adam olsun evini bilsin. asıl ailesi sensin artık onu bilsin dicem ama bilmez hayatım. bak çocukta geldi hala seniinki gibi. artık asla düzelmicenden eminim ben. bebeğimi büyüteyim birazcık. en azından işe başlayabileceğim çağa gelsin. bakıcam icabına.
vallaha bana inat giyinip süslenip kokulanıp gidiyo hemde. ne haber vermek var ne bişey. ben evde bebeğe adadım kendimi.o kapı kapı geziyo.
arkadaşıııııııııım bak aynıyız bana bak geleceğini gör. sakın çocuk yapmadan dön canım dönnnn

ben ne yapsam olmadı. kaç defa valizimi toplayıp gitmeyi denedim. kapılarda ayaklarıma yapıştı gitme die. ne yapsam yaranamadım ailesine sülalesine. yaptıkça hora geçmedim. gelinsin ya herşey kabahat. ve mecbursun yapmaya. yoooooooooooook bakın biz bide acayip aşık evlendik. ben asla evlenmem diyenlerdendim. eşimde ölemiş. ve evlenene kadar benim için yapmadığını bırakmadı. romantizim dorukta. aşk sadakat. tutku. saygı. tapardı resmen. anne kelimesini hiç duymazdım. her gün o kadar yol katedip işten çıkıp yanıma gelirdi. arada gelme derdim dinlen bende çalışıyorum dinlenelim derdim .yok. kıskançlık hat safhadaydı. daha neler neler anlatsam ayy ne güzel dersiniz . ama bide şimdiki hale bakın. şimdi bebeğimizde olmasına rağmen hala anam dio. ki anası onun gözünün önünde bana neler yaptı. kardeşi. sülalesinden bazıları. ben artık gitmiyorum. oda bana inat cicilerini giyinipte gidiyo hem de. bense evde kendini yaramaz bebeğine adamış bakımsızlıktan ölen. kusuk kokulu pasaklı uykusuz şiş gözlere sahip, yemek bile yapıp yiyemeyen, aciz bir kadın oldum çıktım.

evlenmeden ölemiydi ya. kariyerimin zirvesindeydim.etrafımdaki insanları saysam bitmez. erkekleri de. iş yerime gelen çiçekler boyum kadar olurdu. herkes kıskanırdı. bi insana hergünmü çiçekler gelirdi. en güzeliymişim iş yerimin bile. bi bakan bi daha bakardı. gücümde sözümde geçerdi. elimde işim, cebimde param, cenım nerede istersem ordayım, arkadaş topluluklarınız aranılan ismi beeeeeen. hıh.. kimin için yaa. değmezmiş..
ama çook geeç. olan oldu giden gitti. ben bebeğimi büyüteyim azıcık bakıcam icabına bunu ömür boyunca çekemem.
yenilere tavsiyem asla çocuk olmadan dönün yoldan arkadaşım. insan yedisinde neysed yetmişindede oymuş

Seni okadar iyi anliyorum ki... Esimin ailesiyle ayni apartmanda oturuyoruz. Bi bucuk senelik evliyiz. İlk baslarda okadar cok kavga ettikki bu konudan bi ara ciddi ciddi bosanmak istiyodum. Her aksam illa yukari cikiyodu. Her gun cikmasina kizdigim icin bahaneler buluyodu ( tuwalete bile yukari cikiyodu alisamazmis baska wc ye) ordan ayrildigini kabul edemiyodu heralde. Bunda aileninde etkisi cok buyuk. İliskiler cokkkk bagimli. Yukarda kayinvalidemlerin yanindada acikca soyluyodum evine alisamadi hala burda yasiyo gibi davraniyo. Ben ailemin yanindan ayrilip kendi evime nasi geldiysem onunda ayrilmasi lazim vs. Konustum hep. Bide esimin beni arayip yukari ciktinmi diye sormalari beni hala sinir ediyo yooo cikmadim diyip gecistiriyorum konuyu. Haftada iki kere ciksak bi kerede kendi aileme gitsek yeter. Simdi bu sekildeyiz ama cok agladim bende ilk baslarda. Bence sende esinin ailesiyle bu konuyu konus.

üşenmedim 7 sayfayı tek tek okudum, benden ne kadar çok varmış meğer :)

ben 14 aylık evliyim, ve 3 aydır calışıyorum.Çalışmadığım zamanlarda hafta da 3 gün garanti gidiyorduk kayınvalideme.Çalışmaya başladıktan sonra işim kv deme yakın olduğu için nerdeyse haftanın 6 günü ordayız.Her akşam oğlunun sevdiği yemekleri yapıp haber veriyor, akşam gelin size şu yemeği yaptım diyo.Benim midesine düşkün eşimde asla hayır diyemiyo..du..
Geçtiğimiz kurban bayramında patladım.Bayram 4 gündü ve biz 3 gün boyunca kayınvalidemdeydik.Gelene gidene hizmet ettim, sofra, bulaşık, temizlik, çay vs.. sadece 1 gün gezmeye çıktığımız için etmediğini bırakmadı.Bundan sonra bayramlarda full burda olmanızı istiyorum dedi.Ben eşimi inatlaştırmamak için şimdiye kadar hep susmayı tercih ediyodum ama bayramdan sonra patladım.Aynı sürelerde eşim annesiyle tartışmış başka bi konudan dolayı.yaklaşık 15 gündür görüşmüyolar, e doğal olarak ben de gitmiyorum.Bi kaç gün içinde tekrar barışiırlar mutlaka ama ben artık net tavrımı koyucam.Maksimum haftada 1 gün gidicem.İsterse boşasın umrumda değil.Çok şükür işim, gücüm, öz güvenim, kazancım yerinde.Kimsenin kölesi de köpeği de değilim.Bundan sonra ben ayak uydurmıcam, ayak uydurtucam.Bunun için çeşitli taktiklerim var elbette :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef ben de koca için ailemden uzakta başka bir şehre gelenlerdenim...7 ay oldu...morpapatyam gibi doğduğum ve çok sevdiğim deniz kenarındaki şehrimden, ilçeden farkı olmayan çirkin mi çirkin bir şehre geldim hem de...kaynanam daha evlenmeden ayak yapıyordu zaten: akşam iş çıkışı bana gelir yemek yer gidersiniz, hem de mutfak masraflarınız azalır diye...ben nasılsa benim istediğim olur, kendi kendine konuşuyo deyip pek oralı olmuyordum...ama evlendikten sonra habire bir bahane bulunuyor; ya eşim ya kaynanam ya kayınpederim tarafından ve zırt bırt gidilip geliniyor...belki buradaki çoğu arkadaşım kadar sık değilse de beni rahatsız edecek kadar fazla...daha çok eşimi arayıp, gelin deyip emrivaki yaptırıyorlar kendisine...bıktım usandım sülalesinden...laf da söyletmiyo...seçimleri bana bırakmıyo...anası, ablası kim bilir neler yumurtluyo...

Son yaşadığımız olaydan bahsetmek istiyorum: bayramda teyzemi kaybettim... bana annelik etmiş annem kadar sevdiğim kişiyi...büyük bir yas içersindeyim...bayramdan sonraki hafta 2 gün perşembe cuma izin aldım ve anneme başsağlığına gittim...eşim izin alamam ben dedi, izin almayı denemedi bile ve cuma mesai çıkışı gelirim dedi...olur dedim...ben gider gitmez ilk yaptığı şey sülalesini eve toplamak...neymiş efendim maç varmış, bizde de sinema sistemi varmış, maç orada izlenecekmiş...ama bana arkadaş bak anamlar ablamlar hep bizim evde toplanıp maç izliycez ona göre diyen yok ya...ben evin bostan korkuluğuyum sanki...evin içindeki tüm eşyaların kredisini ben ödüyorum, ayrıca kirayı da ben ödüyorum, düşünün yani...onu bırakın, bir de yalan söyledi...ben evden gitmeden önce oturdum bir güzel evi toparladım, dönüşte giden gelen olur diye...ya ev dağınıksa, müsait değilse...hadi kocam yaslı karısının ardından düşüncesizlikle benim evimde davet verdi, ya ötekiler...oğlum karın yaslı, haberi var mı, ev müsait mi bile demeden doluşmuşlar eve...ve bana bir allahın kulu da söylemiyo...ama ne olmuş, allahın sopası yok işte, gelmişler eve tam kurulmuşlar elektrikler kesilmiş...kalkıp ablasına gitmişler sonra...ama eşim, benim evime gelinen, o aradaki kısımdan bahsetmiyo...arıyorum bunu bana diyoki annemlerde yemek yedik, ablamlar da vardı sonra da ablamlara geçtik maç izlemeye diyo...inanamıyorum ya...sonra işte dün gece döndük eve, bir baktım salon dağılmış, çifter çifter terlik ortalarda, ayrıca velet yeğeni şemsiyesini unutmuş...salak yerine koydular zannediyolar beni... eşime gel dedim otur şuraya...tuttum elini...dedim bana son 4 gün içersinde yalan söylemiş olabilir misin??? aptala yattı tabi...neden ki? dedi...dedim ben evi topladım gitmeden, tüm terlikler portmantodaydı, yeğeninin de şemsiyesini burda unutmuş..."ha onu mu diyon, ben de kötü bişey oldu sandım.Ben evi toplamıştım, zaten geldik o gün bize, tam izliyoz maçı, elektrikler kesildi" dedi.ben de "Canım evin hanımı yokken eve misafir davet edilmez, kim olursa olsun...edilse de gelinmez zaten de orasını geçelim..."dedim.Benim eşim 7 aydır evimde olan biten, kim geldi kim gitti,eve ne aldık, kaç taksitle, kaç para ödedik, ne zaman nereye gittik, hangi su markasını alalım acaba, hangi tüp markasını alalım acaba diye her şeyi onlara anlattı ve sordu...ve tüm ayrıntısıyla tek bir adım atlamadan...onlarsa bana kendi hayatlarıyla ilgili tek bir kelam etmedi...ben de dedim ki " herkese herşeyi tüm ayrıntılarıyla anlatırsın, ben de ayrıntıları istiyorum, bana da anlat atlamadan lütfen...ya evi toparlamasaydım..." Bu başladı seni ilgilendirmez, kimse senin yatak odana girmedi...zart zurt ıvır zıvır bağrınmaya başladı...sonra saçma sapan misillemeler yapmaya çalıştı, olmadı tabi...hiç bişey söylemedim...son sözüm "bana bir daha yalan söyleme" oldu... sonra da yattım uyudum...o da saatler sonra geldi yattı... sabah da sükunet içersinde beni işe bıraktı...her zaman arabadan inen odama kadar gelen adam arabadan çıkmadı bile...ben napayım şimdi ha...arayıp siz ne terbiyesizsiniz demek geliyo içimden...

Canım sen daha yeni doğum yapmışsın, biraz sinirlerin gergin...evet evlilik hiç birimizin hayal ettiği gibi olmadı ama biraz vakit lazım...bazı erkeklerde bu vakit biraz daha uzun...erkekler kadar düşüncesiz, anlamaz, elindekinin kıymetini bilmeyen, kaybedince de avare olan başka bir yaratık daha yok...ama bak sana tavsiyem yalnız başına gitmelere alıştırma kocanı...yarın öbürgün sülalesine gitmelerden de bıkacak, bu sefer gidecek başka yerler arayacak...severek evlenmişsin, o yüzden biraz daha kendinden birşeyler vereceksin...kendini bırakma...kalk silkelen, ben ne yapıyorum de...bebeğini bırakabileceğin birileri varsa bırak, ya da onu da al yanına bir kuaföre git...güzelce bakımını yaptır, saç rengini değiştir, fönünü çektir...kocan seni görünce bi afallasın ne oluyo acaba desin...şaşırt onu...bakımlı ol, başkalarını kendine baktır ki o da seni kaybedebileceğini anlasın...sonra biraz cilvelen, senin için bunların hepsi de...evlenmeden önceki günlerdeki gibi olsun istiyorum herşey de...madem ailesinden kopamıyo, sen de onları sevmeye çalış, iyi geçinmeye çalış...kocan giderken sen de süslen püslen biz de geliyoruz bebeğimle de...sen kendini kabuğuna kapadıkça kimse acımaz haline...hele sülalesinin ekmeğine yağ sürmüş olursun...bak ben senden daha vahim durumdayım...7 aydır evliyim, eşim sülalesine habire bizimle ilgili rapor veriyo, yediğimizin içtiğimizin ,yaptığımızın ettiğimizin, kısacası tüm evlilik hayatımızın hesabını veriyo, üstüne üstlük vajinismusum var ve 7 aydır tam manasıyla karı koca da olamadık... 69 numaralı ileti benim iletim...onu da oku, bak neler var...

Şekerim ah keşke öyle çözülse...ama evden 2 gün ayrı kaldım, tüm sülalesi hoppala cuppala sevine sevine benim eve doluştular...yalnız kalamıyo erkekeler...yanında illaki bir kadın olacak...ya sevgili, ya karısı, ya anası ya ablası...uzar gideeeer...kadınsız yaşayamıyolar...sen gidersen başkası gelir diye programlanmış beyinleri...bizimki ben olmayınca dediğim gibi sülaleyi eve dolduruyo...

ilk zamanlar daha kötüydü kabus gibiydi ben bu konuları açtıkça eşim savunmaya geeçti hep kavga ettik en güzel aylarımız zehir oldu. şimdi kendi haline bıraktım ama 1 tek şey anladım ne yaparsan yap eşin annesinin suçluluğunu kabul etmeyecek ona kötü laf ettirmeyecek ve her daim savunmaya geçecek ben de o yüzden bunları eşimle tartışmak yerine bi sorunum olduğunda yada kv bana bişey söylediğinde ona veriyorum cevabını alttan alttan şakayla karışık söylüyorum söyleyeceğimi. ama eşime hiçbişey söylemiyorum.

bi de şunu yapıyorum artık eşime her seferinde gelmek zorunda olmadığımı anlattım galiba bi şekilde. artık bana anneme gidicem istiyosan sen de gel diyo ben de canım isterse gidiyorum istemezse gitmiyorum. evleneli 2,5 yıl oldu ama yeni yeni aşıyoruz bişeyleri galiba. evimde daha huzurluyum artık..:) inşallah senin de eşin anlar yada sen ona bi şekide anlatabilirsin ama sakın ailesiyle ilgili bi konuda onunla kavga etme savunmaya geçer çünkü haklı olduğunu bilse bile..

merhba arkadaşlar,
meğer bu konuda ne çok dert ortağı varmış,, hani tıpkı ben dicem abartı olmucak okadar yazdıklarınızın aynılarını yaşıyor ve düşünüyorum, kısaca anlatayım 1,5 yıldır evliyim eşimin annesyle acaip samimiydik birlikte uzun uzun konusur myhabbet eder, alışveriş yapar evliik hazırlıklarında eşya alımında vs hp yanımızda taşıdık ben hiç rahatsız olmadım başlarda ama tanımamışımki asıl iç yüzünü, beni istemeye geldiklerinde babam dediki kızım bu kadın çok kunusuyo biraz farklı yapıda biri demişti gecinebilcekmisin diye hayır dedim babama öle biri değil o deidm... meğer babam haklıymış.. ben hiç aldırış etmedim oysa.. samimi ve yakın davranıp bi yerde asıl amacı oğlunun sürekli tepesinde olmak ve onu el altında tutmak her istediğinde yanında olsun, annesini arasın sorsun unutmasın, hatta eşinden daha çok annesine değer versin.. istediği ve amacı bunlarmış.. ben ilk başlarda ne safmısım yaa, evlerimz yakın olusundan her gün bizi yemek yeme bahanesiyle çağırıyor eşimi telle arıyor ( beni bir kere tenezzül edip aramıyor, oğluyla konusuyor) bizde her allahın günü gidiyorduk iş çıkışı..ben kendi ailemi ayda bir anca görebilirken ki gittiğimzde eşim 1-2 saat zorla oturur sonra bana aldırış etmeden aniden ayaklanıp allahaısmarladık diyip kalkıp giderken ben onun ailesine hergün vakit ayırdım,, ama bende seviyorudm başlarda anlamamıştım kayınavlidemin komplexli biri olduğunu, onun asıl amacı oğlunu elinde tutmakmış alışmasın annesizliğe diye, hergün eşimin sevdiği yemekleri yapıp telde de arayıp balladıra ballandıra anlatıp emri vaki yaptı, daha sonra ben konusmalarından ve bana karşı ve akrabalarının yanında beni küçük düşürücü -karı, - bu kelimelerinikullanmaya başladı, eşimle annesi tartıştığında beni yargılamaya çalıştı ve tartışmanın ortasına asıl tartıştığı benmişim gibi davrandı.. görümcemle tartıştığımda kızını savundu eşim annesiyle tartıştı yine kızını savundu eşimi ezdi gecti.. eşim bir müddet küs durdu ama kudurdu resmen, sürekli eşimi telle arayıp ağlaştı acındırdı kendini.. kızına saygıyı öğretmiyo hemde oğlunu arayıp acndırıyo kendini.. çok tehlikeli biri ama gec anladım ben neler yaptım ne emeklerim oldu..neyse 1 yıl sonra ben gitmemeye başladım evimde yemeğimi yapmaya başladım,, sürekli aradı durdu yemek muhabbetine çağırdı eşimde ailesine düşkün aslında ama ısrar etmedi gidelim diye.. artık haftada 1 10 gnd bir görüşüyoruz.. aramayı ısrar etmeyi bıraktı ama trip te yapıyor tabi, aramıyosunuz gekmiyosunuz diye ben bir sefer anne yoğpun çalışıyoruz bu yüzden direk evimize gitmk istiyoruz zaten kendi annemlerle bile ayd abir görüşebilioruz dedim cvp vermedi ve bir daha sitem etmedi... ama hala oğlunu hergün arar sorar nerdeyiz napıoruz diye haberimizi alır yani kaçmaz.. ben genede arada tel açar nasılsın derim, ama o hergün arayıp eşim yanımda dakiklarca konusur bir sefer beni isteyip gelinimin sesini duyayım demez... bende artık umursamıyorum.. eşim allahtan gidelim demiyor ama oda telle arar anasını devmlı..en azından gitmiyoruz.. bende yüz vermiyorum onlara bu yüzden cesaret edip gelmezler.. yüz versem laubali oluyolar hemen evimde rahat hareketler, yatak odama girip çıkmalar buzdolabımı acmalar vs bende mesafeli oluyorum onlra ki ileri gitmesinler.. ben de sonucta istemm böle olmasını ama annesi ve kardeşi beni enayi gb kullanıyolr resmen.. ihtşyacım olduğunda arayıp sormadılr bile.. neyse insan aman kayınvalide kim diyor bazen ama öle olmuyor cidden psikolojisi bzuluyor , bnim ellerim titriyor uykularım kaçıyor, tahamül edemiyorum artık yani, resmen bana nispet olsun diye her dk oğlunu arayıp hbr alıor benim salak eşimde her .moku anlatıyor.. ne yedik ne içtik nereye gittik vs. eşimle kavga etiik çok bu konu yüzünden ama çözüm değil, eşimden soğumaya başladım uzaklaştım.. ondan uzaklaşıncada tabi iş daha kötü oluyor.. hani bi arkadaşın yazdığı gibi işve cilve naz taktiği varya cidden erkeleride çok işe yarıyor ama bende moralm bozuk oldumu mümkün değil yapamam surat asarım çok rahat değilim kayınvalide tam tersi basar kahkahayı nispet yapar.. ben o kahkahayı nasıl atabiliyo şaşıyorum.. ben yapamıyorum belli ediyorum çok.. sinirden ağlıyorum o derecede.. bilmiyorum ne olcak böyle.. sinir hastası oluyoum galiba...((((

Canım ya eşlerimiz aynı desem yeridir...bizimki de olur olmaz her yerde rapor verir...kaynanam aramasa kendi arar...ben bi babamı arayayım maçı sorayım der , ama gene annesini arayıp ona sordurur:)of of napcaz bilmem...

Canım ya eşlerimiz aynı desem yeridir...bizimki de olur olmaz her yerde rapor verir...kaynanam aramasa kendi arar...ben bi babamı arayayım maçı sorayım der , ama gene annesini arayıp ona sordurur:)of of napcaz bilmem...

arasın tamam annesi ama ayrı bi yuva kurmuş bi insanın her dk rapor veriri gibi özel hayatımızla ilgili ne yaptık nereye gittik hatta ne yediğimize kdr bilgi verilmesinden ben çok rahatsz oluyorum.. çnkü yaşadığımız ortak hayat doğal olarak benimde özelime girmiş bulunuyor.. ne diyim inşallah düzelirler.. sen kaç yıllık evlisin canım?

benim kocamda öyle çok düşkündür ailesine. biz aynı apartmanda oturuyoruz ve benim ailem başka şehirde yaşıyor. burda hiç akrabam eş dost yok. 2,5 yıllık evliyim ve çalışmıyorum. evlendiğimden beri kayınvalidemlerde yemek yiyoruz. önceleri bende çok sinir oluyordum, kendi evimde yemek içmek istiyordum ama kayınvalidem illa hergün çağırırdı yemeğe hatta hergün sabah arar akşama şu yemekleri yapıyrum diye haber verirdi ki ben yemek yapmayayım. neyse azmettim 1 sene kadar sonra evde yemek yapmaya başladım ama 6 ay kadar sürdü. kendi isteğimle tekrar kayınvalidemde yemek yemeye başladım çünkü yemek yapmak çok zor geldi :) artık hiç şikayet etmiyorum sadece arada kocamla yemek istersem yapıyorum evde. hazır yemek yiyorum, sonra da eve kaçıyorum. hem yorulmuyorum, hemde evim kirlenmiyor ve kocamada daha çok zaman ayırabiliyorum. daha ne isteyeyim. :))

Biz evlendik hemde esimin isi gucu yokken herseyi goze alarak Ben guzelim ailemi birakip onun sehrine tasindim!Tuttugu ev annesine 5 dakika bile degildi!Sabahlari uyandigimda bir bakmisim esim erkenden kalkmis annesine gitmis!Daha yeni evliyiz ben evde tek basima o annesinde!Ablasi ve annesi agizlarini acip tek kelime demediler oglum sen yeni evlisin karin nerede diye sormadilar Aksine ben onlara gitmek istemiyormusum gibi bir hava yaratildi ve dislandim!Tabi gelin gittigim evde benim ailemin gonderdigi esyalar disinda tek bir esya bile yoktuHerneyse esim annesine her gittiginde ayaklari oksanir sevilir bende oyle salak salak otururdum bir kosede!Insan hakikaten cok cahil oluyor hemde okumus cahil en kotusude bu galiba!
Yanimda telefonla konusulmaz ablasi arar annesi arar hemen esim bir koseye cekilir gizli gizli konusulur!Su an yurtdisindayiz ayrilma asamasina geldik hala her gun bilgisayarda konusurlar rapor verilir surekli esimden para istenir sorulmaz hatta direkt gondereceksin denilir!32 haftalik hamileyim deli gibi calisiyorum cocugumun gelecegi icin daha bir kere arayip sormamislardir varsa yoksa bize para gonder!Hayatta tanidigim en bencil insanlar ablasi kendisi evli olmasina ragmen kocasina kiyamaz yada soz geciremez ki buna inanmiyorum tum ayak islerini esime yaptirir ben hastayim diye surekli demogoji yapar yaz tatillleri esim kendi ailesinin ayak isleriyle ugrasir ben kendi aileme giderimki daha birkez bile basbasa tatile gitmis degiliz !Hos zaten gitsekte butun masraflari benim odemem istenir ustune birde yurtdisindan en pahali cihazlar sipariz edilir sozde hediye!Yani bunlari yazarken kendime kiziyorum nasil bukadar aptal yerine koydurur insan kendini ama galiba hem sizlere hem kendime anlatiyorum uyanmak icin biranonce!Aileyi sevmek baska ama kendi ailesini kuramayacak kadar sut bebeyse bir insan hic evlenmesin dimi arkadaslar!

durumunu okuyunca inan çok uzuldum kendı annem geldı gozumun onune annemle babam arasındakı yıllardır aşılamayan sorun buydu anca babannem rahmetlı olunca olay bıttı hersabah ıse gıtmeden uğrardı babam annesıne ugramasa telefon acılırdı nıye uggramadın dıye annem ıse bayralarda bıle gıdemezdı annesıne ,bılıyorum ne kadar dogru ne kadar yanlıs ama bence aynı taktıgı sende uygula sonucta onun aılesı varsa senınde var her ızınde her boşlukta eve gıtmekten bahset yanı senın aılene bır laf soyledıgınde yada nebılım yoruldm ızın gecıreıyorz felan dedıgınde uygun sekılde anlat senınde yaşadıklarını bu sadece onun yanlısı deıl aılesınınde yanlısı uyarabılırler oglum senın evın barkın var karınla zaan gecır felan bide bence bu yuzden kavga etme evden soguyabılır ılıman sıcak nebılım onu eve cekecek bişiler nacizene tavsıyelerım kendım nişanlıyım ama kendı annemden bıldıgım kadarıyla yazım dedım uzuldum bende işimi ailemı koca sehrı bırakıp gidicem ınsanın hayal ettıklerının yaşıyamamısı cok kotudur emınım umarım hersey ısteıgın gıbı olur...

Evet erkek evini tek başına çekip çeviremiyecekse ailesinden ayrı evde yaşayamayacak kadar süt kuzusuysa hiç evlenmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…