eşimin ailesine gitmek istemiyorum

sevgideniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2009
70
1
86
43
Antalya
eşimin ailesiyle aynı şehirde yaşamıyoruz.4saat uzakta biköyde yaşıyorlar.ama ben köyde çok sıkılıyorum evlerinde rahat edemiyorum.Bir de nebeni ne çocuğumu aramıyorlar bile.bayramda gitcekmişiz hiç istemiyorum.Zaten şehirde büyümüş biri olarak çok sıkılıyorum orda bi de onların davranışları senede 5-6 kez gidiyorum ama içime sıkıntılar basıyo daha gitmede?Benimle aynı durumda olanlar varmı?Şehirde büyüyüp eşi köyde büyüyen ailesi köyde olan ve gitmek istemeyen gitmemeyi başarabiliyormusunuz?gitmicem desem kıyamet kopuyo onezman isterse gitmek durumundayım.Ama neyapayım sevmiyorum.Ailesini sevsem belki zor gelmicek ama...Sizde böyle durumlar yaşıyormusunuz?

Ben amerikada yasiyorum , yazin turkiye ye tatile gittim , Esimin ailesinin yanina gittik . ordan da koylerine anneannesigile gittik .. Gidip yillarca aylarca kalmiyorsunuz ya . Bayram tatili icin 4 yada 5 gun kalmak sizi neden bu kadar sikintiya sokuyor .. Yasli insanlarsa onlar sizi neden arasin , siz arayip sorun . Walla ben hicbir zaman kayinvalidem den beni arayip sormasini beklemedim .Elimden geldigi kadar ben arayip hal hatir sorarim..

E canım Saruboceg arkadaşımızın dediği gibi o da sizin ailenizin yanına gitmek istemeseydi,kendinizi onun yerine koyun bi.Eşiniz ailemle köyde yaşayalım dememiş ki.Evlilik yeri gelince fedakarlık yapmaktır,böyle etten püften konularla onu yıpratmayın derim ben...

sevmiyorsaniz gitmek istememeniz kadar dogal bir sey yok bunu anlayabiliyorum ama esiniz icin bunu yapmalisiniz. azicik sikiverin disinizi esiniz icin yerimseniben eger kaldiginiz sure uzun geliyorsa esinize daha az kalmayi teklif edin. kendi ailenizi de ziyarete gidin orada da kalin mesela.

sadece kendin için gitmen gerekiyor. mutluluğunun devam etmesi ve huzurunun kaçmaması için gitmek zorundasın. maalesef.....

gitme sakın gitme...

onlar köyde oturuyolar kötüdür onlar cahildirler

senin gibi şehirde büyüyen bir hanımın köyde ne işi var...

hem onlarınmı sizi araması gerekiyor sizin onları aramanız gerekiyor acaba....

ya bu insanlar neden böyle anlamıyorum kendi aileleirne yapılınca haksızlık-ayıp

kendileri yapınca yazık sizee!!!!

Sivribiber anlayıp dinlemeden konuşma benim köylüleri küçümsediğim filan yok konuyu başka tarafa çekme.Sen hoşlanmadığın ortamlara gidermisin gitmek istermisin?hayır bu ister şehir ister köy olsun farketmez.Konuyu saptırma.Arama konusuna gelince zaten 3 sendir hep ben aradım onlar çok nadir a<rıyodu,1senedir ben de pek aramıyorum benküçüksem sürekli benmi aricam insan torununun sesini duymak için bile aramazmı?
Evde zaten bi kayın var düşman başına nedediğini ettiğini bilmez densizin teki,eşimle beni kavga ettirdi 10gün konuşmadık onun yüzünden yani sebeplerim var.Durdukyere değil yani.Zaten eşim nezaman dese gidiyorum sadece içimden gitmek gelmiyo yani sevine sevine gitmiyorum onu söyledim köylü şehirli diye bişey yok anlamadan dinlemeden konuşmayın

bu cümlelerden ne anlayabilirzi başka...

ayrıca siz eşinizin ailesiyle aranızda geçenlerden değil köyde olmalarından bahsetmişsiniz

anlayıp bilmeden konuşma diyorsunuz bide

o zaman anlatında ona göre yorum yapılsın 1-2 cümle yazıp gerisini bizim tahmin edeceğimizimi zannediyordunuz

ben köyde büyüdüğüm için köy hayatını çok severim. eşimin memleketine gidincede köylerine gideriz eşimin ailesiyle anlaşamamıza rağmen orayı bile çok seviyorum.
bence eşin için katlanmalısın mutlu olabilieceğin yönlerini düşün.

sivri biber yaran var da gocunuyosun heralde niye bukadar kızgınsın sana neoluyo?Dikkatle okursan hem sıkıldığımdan hemde bunun davranışlarından dolayı olduğunu görürsün.sakın ola bir daha da kimseye yazık size gibi bir laf etme

Sizin aileniz de mi uzakta?Hep oraya mı gidiyorsunuz her bayram?Eşiniz için istemeseniz de birkaç gün katlanaaksınız artık.Köy hayatını bilemediğim için birkaç gün belki de zevkli gelirdi bana.Ne bileyim yeşillik içinde,koyunu kuzusu olan bir köyse...mirmirmirmir

iyi taraflarını görün birazda
gitmek zorundasınız orası köy diye eşinin ailesine gitmemekte ne demek...
hem sizede değişiklik olur farklı gördüğünüz şeyleri araştırın bilmediklerinizi öğrenin gözlem yapın
birazda o insanların gözünden bakmaya çalışın onlar yıllardır belkide köyde yaşıyorlar...
sen bi düşün ya bende köyde yaşıyor olsaydım ...
empati yap bakalım ozaman bu kadar sıkıntı yaşamazsın...
daha dün bi gezi amaçlı bi köye gittim tamam şartlar çok kötü ama doğası temiz havası insanları
bu kötü yönünü düşünmeme engel oldu...
eşiniz böyle düşündüğünüzü bilse üzülmez mi?
kocanız için katlanacaksınız...
hergün gitmiyorsunuz ya senede bir kaç defa
sen baştan gitmeden önce sıkılacağım orda diye düşünürsen tabi sıkılırsın..
önce bu düşünceyi yıkman gerekiyor...

eşin için mecburen idare edeceksin canım başka yolu yok:1no2:
birçok kadın inan eşi için sevmediği hoşlanmadığı kişilerle muhatap olmak zorunda kalıyor.bu durumu yaşayan birtek sen değilsin yanibenneyaptımki
belki köy ortamında daha çok sıkılıyor olabilirsin ama 3-4 günden de birşey olmaz canım
eğer daha fazla kalıyorsanız eşine daha az kalmayı teklif edebilirsina.s

seni çok iyi anlıyorum.benim eşimin ailesi köyde falan değil hatta bize 10 dk uzaklıkta oturuyorlar.ama her hafta pazar günü gidiyoruz.hiç istemiyorum ama gitmeyelim de demiyorum.vebal almak istemem.yaptıklarını unutamıyorum ama.rüyamda yine onlarla uğraştım.gerçek hayatta söyleyemediklerimi rüyamda söylüyordum çatır çatır.gitmeyelim demiyorum ama o kadar geriliyorumki başka şeylerden çıkıyor sinirim.eşimle bozuşuyoruz.tek tatil gününü mahvettiğim için sonra çok üzülüyorum ama elimde değil.en üzüldüğüm ilk evlendiğimiz günlerdeki gibi değiliz yada değilim ailesi yüzünden eşimden soğuyorum

güzelim kimin yarası olduğu çok açık...

böyle bi sorunum olduğumdada nasıl bir tavır alacağım belli sanırım

böyle bir konu açıldığında neden hemen ya senin aileni eşin istemezse yok bilmem ne neden böyle şeylerle yaklaşıyorsunuz belliki eşinin ailesini sevmiyor zamanında kızcağıza ne yaptılarsa soğutmuşlar kendinden otomatikman pariste olsalar bırakın köyü orayı bile sevmeyebilir. ha benim ailem eşime kötü davransaydı eğer başta ben görüştürmezdim ama bir taraf baştacı edip diğer taraf yerin dibine sokarsa kimse kusura bakmasın kendine sıcak olanlarla görüşür. ben arkadaşın özellikle ailesi yüzünden rahatsız olduğunu düşünüyorum.

İncileriniz dökülmez hanımefendi merak etmeyin.

3-4 gün sıkılsanız nolur.sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…