- Konu Sahibi sevgideniz
-
inanaın arkadaşlar 1 aydır on günlük tatilin stresi bbastı. Gece uykularım kaçıyor. Geçen akşam eşimle konuştum nolur az kalıp dönelim dedim. Bu arada başka şehirde yaşıyor eşimin ailesi (3 saat uzaklıkta) , Eşime anlattım uzun uzun ama verdiği cevap ne diyip döncekmişiz oldu. Bende resti çektim annen hatta aban bana sürekli laf sokup duruyolar ne kadarr az kalırsam o kadar az laf yemiş olurum dedim. Ama uzun kalırsam bende cevap veririm dedim açık açık , artık dayanamıyorum . 8 aylık bebeğim var bebeğim olduğundan beri ota çöpe herşeyime karışmaya çalışıyolar, çocukla ilgili çok araştırıp herşeyin en doğrusunu yapmaya çalışmama rağmen durmadan saçma sapan şeyler sölüyorleyip sanki kendileri çok biliyomuş gibi dır dır konuşuyorlar. .İnanın dayanamıyorum . Ayrı gitmek istememek gayet normal .Kurulu saat gibi ,zorulu olarak gitmek dahada sinir ediyor beni. Ord psikilojim bozuluyo. Off kafanızı şişirdim .
eşimin ailesiyle aynı şehirde yaşamıyoruz.4saat uzakta biköyde yaşıyorlar.ama ben köyde çok sıkılıyorum evlerinde rahat edemiyorum.Bir de nebeni ne çocuğumu aramıyorlar bile.bayramda gitcekmişiz hiç istemiyorum.Zaten şehirde büyümüş biri olarak çok sıkılıyorum orda bi de onların davranışları senede 5-6 kez gidiyorum ama içime sıkıntılar basıyo daha gitmede?Benimle aynı durumda olanlar varmı?Şehirde büyüyüp eşi köyde büyüyen ailesi köyde olan ve gitmek istemeyen gitmemeyi başarabiliyormusunuz?gitmicem desem kıyamet kopuyo onezman isterse gitmek durumundayım.Ama neyapayım sevmiyorum.Ailesini sevsem belki zor gelmicek ama...Sizde böyle durumlar yaşıyormusunuz?
eşimin ailesiyle aynı şehirde yaşamıyoruz.4saat uzakta biköyde yaşıyorlar.ama ben köyde çok sıkılıyorum evlerinde rahat edemiyorum.Bir de nebeni ne çocuğumu aramıyorlar bile.bayramda gitcekmişiz hiç istemiyorum.Zaten şehirde büyümüş biri olarak çok sıkılıyorum orda bi de onların davranışları senede 5-6 kez gidiyorum ama içime sıkıntılar basıyo daha gitmede?Benimle aynı durumda olanlar varmı?Şehirde büyüyüp eşi köyde büyüyen ailesi köyde olan ve gitmek istemeyen gitmemeyi başarabiliyormusunuz?gitmicem desem kıyamet kopuyo onezman isterse gitmek durumundayım.Ama neyapayım sevmiyorum.Ailesini sevsem belki zor gelmicek ama...Sizde böyle durumlar yaşıyormusunuz?
bu arada yarın aksam gidiyoruz k.validemlere cuma sahabı varacagız,1hafta ordayız ..
yanıma 3 kitap alıcam 500 kusur sayfalı yıne. gecen gıttıgımde 2 kitap almıstım yetmedi .şimdi gorumcemde gelecek -hoş gelsın - , benım iki bayramdır ailemi goremıyorum hep k.validemdeyim..bu hak mı şimdi? !!! ailemle aramda 4saatlık yol mesafesi var. neyse buna da SUSALIM..
içimden ne fırtınalar kopuyor ;eşimin ailesiyle konusurken neler neler dilimin ucuna geliyorda Susuyorum bi güzel yutuyorum diyeceklerimi SAYGISIZLIK etmemeyım diye.
rüyalarımda bagırıyorum hesap soruyorum ağlıyorum hıçkıra hıçkıra neden ..neden diye soruyorum.. öyle kasıyorum sıkıyorumki kendimi sabah kalktıgımda çenem ağrıyor.. maalesef hesap sormalar bu dünyada değil ancak ahirette olabılır
Rabbime şükürler olsun ki beni VİCDAN sahibi bir kul olarak var etmiş,ben sabretmeyip hırsıma yenik düşüp bişey deseydim eger kaynanamdan önce ben kahrolurdum neden öyle dedim diye!! kaynanamla konusmalarıma can yakmak için başlamadım onun gibi..
Neyse keskin sirke küpüne zarar derler bu bugun yarın yada 12ay sonra olmasada bir gün mutlaka -veya ahirette- bana dedikleri yaptıgı eziyetler bi gün mutlaka benim tarafımdan olmasa bile Allah tarafından ne ekersen onu biçersin'i görecek sevgili k.validem..
bugün arife bizde kaynanamlara gideceğiz hiç gitmek istemiyorum. yoruların bir kısmını okudum evt zorla olunca insan hiç gitmek istemiyor. empati yapıyorum benim de oğlum var ama 15 yıldır yaptıkları azalmıyor birikiyor, birikiyor birde laf sokma huyları var gidince huzurlu olamıyorm. bir de benimki görümcemi dolduruyor oda kaf sokuyor aklınca kim gitmek ister ki..tamam kocam önemli ama benim moralim ve sağlım herşeyden daha önemli değil mi yani ..sinir hastası olucam bunların yüzünden.. kalmıyoruz normalde aramız 35 km bayramlarda kalıyoruz eskiden gidip 2 gece kalıyorduk her gittiğimizde artık gına geldi. kendi halimize bıraksalar bizi.. evlendiğim sevdiğim insanla ama birşey anlatmadlr ..bu yaşıma geldim kadın uzakta olsada illaki varlığını bir şekilde hisssttirdi. daha kaç yıl sürecek ben kendi annemlede de hafta da 1 gidiyoruz 1-2 saat oturup kalkıyorz. çalışıyoruz ikimizde hayat koşuşturmaca..birde oraya gidince kitap okumak ne kelime hep hizmet halindesin rahat edemiyrm istemiyorm oyüzden gitmek karşıt düşüncedekiler ne derse desin umurumd değilçok ayıplıyorlarsa ALLAH YAŞADIKLARIMIN 1000 katını onlara versin..görelim bakalım ozaman ne düşünecekler..
bu arada yarın aksam gidiyoruz k.validemlere cuma sahabı varacagız,1hafta ordayız ..
yanıma 3 kitap alıcam 500 kusur sayfalı yıne. gecen gıttıgımde 2 kitap almıstım yetmedi .şimdi gorumcemde gelecek -hoş gelsın - , benım iki bayramdır ailemi goremıyorum hep k.validemdeyim..bu hak mı şimdi? !!! ailemle aramda 4saatlık yol mesafesi var. neyse buna da SUSALIM..
içimden ne fırtınalar kopuyor ;eşimin ailesiyle konusurken neler neler dilimin ucuna geliyorda Susuyorum bi güzel yutuyorum diyeceklerimi SAYGISIZLIK etmemeyım diye.
rüyalarımda bagırıyorum hesap soruyorum ağlıyorum hıçkıra hıçkıra neden ..neden diye soruyorum.. öyle kasıyorum sıkıyorumki kendimi sabah kalktıgımda çenem ağrıyor.. maalesef hesap sormalar bu dünyada değil ancak ahirette olabılır
Rabbime şükürler olsun ki beni VİCDAN sahibi bir kul olarak var etmiş,ben sabretmeyip hırsıma yenik düşüp bişey deseydim eger kaynanamdan önce ben kahrolurdum neden öyle dedim diye!! kaynanamla konusmalarıma can yakmak için başlamadım onun gibi..
Neyse keskin sirke küpüne zarar derler bu bugun yarın yada 12ay sonra olmasada bir gün mutlaka -veya ahirette- bana dedikleri yaptıgı eziyetler bi gün mutlaka benim tarafımdan olmasa bile Allah tarafından ne ekersen onu biçersin'i görecek sevgili k.validem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?