- 28 Mayıs 2021
- 1.831
- 815
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
Yok kıvırıyor ,onu diyorum.İş bekleyen yokmuş şu an sonuç olarak, mesele hallolmuş. Miss.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kıvırıyor ,onu diyorum.İş bekleyen yokmuş şu an sonuç olarak, mesele hallolmuş. Miss.
Ne güzel işte. Böyle kıvırmaya can kurban.Yok kıvırıyor ,onu diyorum.
Zaten her gittiğinizde işin ucundan tutuyormuşsunuz daha ne istiyorlar?.Esim de biraz onları haklı buluyor,
Neden kendine eziyet ettiriyorsun ki! Bırak ne halleri varsa görsünler. P*sl*kler ya gelin degil de hizmetci almis gibi konusuyolar lafa bak ya. Gelin diye hizmetci mi oluyor ne alaka? Bu konuda haklisin zaten gidip bayram temizligi yapacak halin yok herhalde.. calisiyorsun istemedigin seyleri lafinin altinda ezilme lütfenÖnceden de konu açıyordum biliyorsunuz.Özetle eşimin babası rahatsız nerdeyse her haftasonu gidiyoruz.Bu süreçte evde kaynanama ev işlerinde yardım ediyorum .Bulaşık dizme , çay kahve ve kahvaltıya yardım ediyorum .Ben de bu arada çalışan birisiyim .Eğer kaynanam bir şey isterse yardim ediyorum o demeden de yapıyorum .Ama memnuniyetsizler .Her gittiğimizde kahvaltıyı ya da yemeği benden bekliyorlar.Direk yüzüme söylemediler ama eşime söylemişler ve kayinbabam bu evin gelini sen oldun evi çekip ceçevireceksiniz diye yüzüme söylenip duruyor.Ben de eşime dedim bayram temizliğini birine yaptırabilirler kahvaltıyı da zaten o gün için rica etseler yaparım.Esim de biraz onları haklı buluyor, tartıştık .Yanlış mı bu tutumum.ıHafta içi çalışıyorum,onun için yanına geliyoruz .Ben de hasta diye bir şey demek istemiyorum .Sizce nasıl bir yol izlemeliyim.
eşine şunu söyle fedakarlık tek başına ve tek tarafa yapılmaz karşılıklı olur. Kendiside işin ucundan tutsun o da kendi evini temizlemeye,yemeğini yapmaya ve kayınvalidesinin evini temizlemeye başlasın görelim onunda fedakarlığınıEvet ama fedekarlık yapmam gerekiyormuşşş onlar benim ailem olduğu için.
Kusacam artık .eşine şunu söyle fedakarlık tek başına ve tek tarafa yapılmaz karşılıklı olur. Kendiside işin ucundan tutsun o da kendi evini temizlemeye,yemeğini yapmaya ve kayınvalidesinin evini temizlemeye başlasın görelim onunda fedakarlığını
Önceden de konu açıyordum biliyorsunuz.Özetle eşimin babası rahatsız nerdeyse her haftasonu gidiyoruz.Bu süreçte evde kaynanama ev işlerinde yardım ediyorum .Bulaşık dizme , çay kahve ve kahvaltıya yardım ediyorum .Ben de bu arada çalışan birisiyim .Eğer kaynanam bir şey isterse yardim ediyorum o demeden de yapıyorum .Ama memnuniyetsizler .Her gittiğimizde kahvaltıyı ya da yemeği benden bekliyorlar.Direk yüzüme söylemediler ama eşime söylemişler ve kayinbabam bu evin gelini sen oldun evi çekip ceçevireceksiniz diye yüzüme söylenip duruyor.Ben de eşime dedim bayram temizliğini birine yaptırabilirler kahvaltıyı da zaten o gün için rica etseler yaparım.Esim de biraz onları haklı buluyor, tartıştık .Yanlış mı bu tutumum.ıHafta içi çalışıyorum,onun için yanına geliyoruz .Ben de hasta diye bir şey demek istemiyorum .Sizce nasıl bir yol izlemeliyim.
Tüm mesajları okuyamadım ama siz dua edin bu sorunlar çözülmeden kp vefat etmesin, kv size taşınır ya da siz ona...Evet ama fedekarlık yapmam gerekiyormuşşş onlar benim ailem olduğu için.
Dert güncellemesiTüm mesajları okuyamadım ama siz dua edin bu sorunlar çözülmeden kp vefat etmesin, kv size taşınır ya da siz ona...
Sakin olun kendi kendinize konuşur gibi bir haliniz var.Eşimi ben çay koyarken yardım istiyorum diye canları sıkılıyormuş ondan öyle demişler!
Eşimle konuştukça yeni şeyler duyuyorum ,o yüzden sinirlendim.Sakin olun kendi kendinize konuşur gibi bir haliniz var.
eşiniz yapabilir çünkü onların çocuğu OEşimle konuştum fazla beklentiye girmesinler dedim .
Adam ailesinden güç aldıkça iyice azıtıyordur bence. Siz çocuk falan olmadan kaçın bu aileden.Eşimle konuştukça yeni şeyler duyuyorum ,o yüzden sinirlendim.
OlabilirHer hafta sonu sen değil esin gitsin bence sende ayda 1 gider gidince de idare edersin. Sizin durum evin bütün idaresini üzerine vermek istiyorlar gibi. Böyle başlıyor zaten geline her görevi vermek. Hizmet beklemek. Zaten sen gitmesen esin asla bütün gün orada durmaz sıkılır çıkar evden.
Amaçları o galibaHer hafta sonu sen değil esin gitsin bence sende ayda 1 gider gidince de idare edersin. Sizin durum evin bütün idaresini üzerine vermek istiyorlar gibi. Böyle başlıyor zaten geline her görevi vermek. Hizmet beklemek. Zaten sen gitmesen esin asla bütün gün orada durmaz sıkılır çıkar evden.