- 3 Ekim 2012
- 644
- 7
- 48
Eşimle daha bi kaç aylık evliyiz görümcemlerle aynı şehirde ama ist. gibi bir yerin uç noktalarındayız birimiz ist.un en batısında digeri en dogusunda. 6 görümcem var bir görümcem benimle kalıyor anneleri babalarını eşimle evlenmeden önce kaybetmişler hepsi evli yanımda kalan görümcem dısında.görümcemde yeni evliyiz diye sağolsun üniversitede okurkenki ev arkadaşına tatile gitti bi kaç aylıgına buraya kadar hersey süper.düğünümüzde kimsecikler yardımcı olmadı anne baba olmayınca biz hersemizi kendimiz yaptık ettik yalnız görümcelerimden 4 ü çok bencil ve konuskan herşeyde ben ben ben 15 tatil diye çoluk cocuk alıp bize geldiler kalmaya hadi gelsinler yemek yaptık yedik içtik bulasıklara yardımcı olmadılar misafirlerdi buraya kadarda tamam ben biraz titizim ama herkes gibi titizim görümcem görmüş geçirmiş kadın duşa girmek istedi havlusunu verdim girdi yıkandı saclarını bany küvetinden tmizlememiş bide fayanaslar hep kıl saç hiç sevmedğim seyler ama napalım ayda yılda bir kac kere gelecekleri için sustum aama halama derdimi actıgımda halam kızım kocan için susucaksın isterse evine s...ç salarda bişey diyemezsin demezmi aşırı sigara içiyor küllükte sifara izmaritleri dökmüyo 5 gün boyunca bu böyle sürdü banyoyu kıllarla küllüğü sigara izmaritleriyle vc den cıkınca ısık söndürmeden geceleri tv acık bırakmalar vc den cıktııgında arkasına bakmamamalar felan bu görümceler,n 4 ü böyle yaa onlara diyemiyorumki söyle böyle yapın daha iyi olur diye bir yaşları benden büyük 2. ayıp olur ayda yılda bi kez geliyolar ama peşlerinde dolanmaktanda bıktım eşime söylediğimdede aman napcan atsan atılmaz satsan satılmaz dedi tamam oda haklı peki siz olsanız naparsınız bu durumda? ve bu pisliklerini arkalarından koşma durumlarını nasıl çözüm sunabilirsiniz ? yani kafayı yememek elde değil cok takıyorum ama annemde halamda napcan yavrum şükür et hergün burda değiller arkalarından toplayacan ve susucan baska yolu yok diyolar :2::2::2: bende sinirden sizle paylastım siz olsanız napardınız en azından kendime sunu yapnalıyım bunu yapmalıyım demem lazımkii bi dahaki gelmelerinde bu kadar sinir olmam. benle kalacak görümcemde 1 ay sonra gelcek oda biraz pasaklı dagınık hadi o benle kalıyor diye güzelce konusup yarın evlendiğinde dediklerim işine yarar derimde digerlerine ne derim bilmem bakalım oda dinlermi beni orasıda mechuul yaa kocam onların yanında zemzemle arıtılmıs gibi tertemiz ve arkasını toplar anlayamadım gitttiii offfffffffffffffff

Son düzenleme: