Kızlar lütfen bana yardım edin çünkü kafayı yemek üzereyim henüz bir yıllık evliyim ve eşimle severek evlendim ama ailesini bir türlü sevemedim eşimle evlenirken hiç ailesine düşkün biri olduğunu fark etmemistim ama sjmdi bir konu olsa benden önce ailesini düşünüyor söyle yapalim yok böyle yapalım onlar üzülür diyor ama hiç ben üzülür muyum diye düşünmüyor defalarca kez konuştuk aynı şeyi hep sen abartiyorsun diyor gülüp geçiyor ama ben gerçekten katlanamaz durumdayım eşim ile boşanmayi bile düşünüyorum kayinvalidem herseye karışan çok konuşan biri onu sevmek için elimden geleni yapıyorum ama olmuyor kadını bir türlü sevemiyorum her yaptığı batıyor sizce ne yapayım nasıl davranayim bu arada sinirlenince sinir krizleri geçirip evdeki eşyaları kırıp dökecek kadar cigrimdan çıkıyorum
Herhalde olgunlasmam için biraz zaman gerekiyortacsizprenses ama baba evindeyken tek kizdim hani derler ya prensesler gibiydım diye herkes için çocuğu prenses gibi oluyor gerçekten evlendikten sonra da o ilgiyi eşimden görmek istedim hala da istiyorum çünkü ben onunla evlenmek için ailemle kötü oldum bana onunla evlenme dediler araya soğukluk girdi şimdi fark ediyorum ki kendime bile itiraf edemiyorum ama galiba eşimin de ailesiyle arasının kötü olmasını istiyorum ben onun için ne fedakarlik yaptıysam o da yapsın istiyorum ama bu psikolojimi anlayacak ruh benim eşim de yok malesef
Defalarca kez söyledim durumumu da anlattım sürekli bana dediği sen çok büyütürsun çok abartiyorsun diyor bana kardeşleri bir şey yapsa çocuk onlar daha diyor oysa kardeşleri ile arada biriyle 1 digeriyle 2 yaş var bi olay olduğunda benim olgun olmamı bekliyo ama onun çocuk dediği kardeşinin yaşında evlendim ben ama o bu gerçeğin farkında bile değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?