• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EşiMin ailesine katlanamiyorum

Zaten babaanneyi daha çok seviyorum çok uyanık kadın ama eşim babaannesiyle fazla samimi olmamamı istemiyor :(

Bu arada kayinvalidem anlasabilecegim bi kadın değil yani çok zorluyorum kendimi onu sevebilmek için ama zaten o da bana karşı önyargılı ben çalışan bi kadınım dolaşıylà eşim de bana yardım ediyo diyo ki bana " kız sen benim oğluma bulasik mi yikatiyosun ben bu zamana kadar hiç yikatmadim sen nasıl kiyiyorsun ogluma" bendr böyle Şakayla karışık cevap verebilme yetenegim yok hemen moralim bozulur sinirlenirim kayinvalidem kendi kayinvalidrsini bana koTuluyor ama söz konusu kendi olunca " ben kayinvalidelik yapamam kii " diyor cildiriyorum herseye karışıyorsun senden 4 tane kayinvalide çıkar diyesim geliyo

Zaten sıkıntı bu biliyor musun..Lafını gülerek alttan sokacaksın tabiri caiz ise. Öylesi daha iyi ama tabi ki yapabilene.Bende hayatta yapamam anında yüzüm düşer :KK34:

Kızlar lütfen bana yardım edin çünkü kafayı yemek üzereyim henüz bir yıllık evliyim ve eşimle severek evlendim ama ailesini bir türlü sevemedim eşimle evlenirken hiç ailesine düşkün biri olduğunu fark etmemistim ama sjmdi bir konu olsa benden önce ailesini düşünüyor söyle yapalim yok böyle yapalım onlar üzülür diyor ama hiç ben üzülür muyum diye düşünmüyor defalarca kez konuştuk aynı şeyi hep sen abartiyorsun diyor gülüp geçiyor ama ben gerçekten katlanamaz durumdayım eşim ile boşanmayi bile düşünüyorum kayinvalidem herseye karışan çok konuşan biri onu sevmek için elimden geleni yapıyorum ama olmuyor kadını bir türlü sevemiyorum her yaptığı batıyor sizce ne yapayım nasıl davranayim bu arada sinirlenince sinir krizleri geçirip evdeki eşyaları kırıp dökecek kadar cigrimdan çıkıyorum :KK43:

Evlilik terapistine gitmenizi şiddetle tavsiye ederim. Hatta erkek bir terapiste. Erkeklerin bazıları eşi ile ailesi arasında dengeyi kuramıyor. Televizyonda birini gördüm tesadüf ilgimi çekti dinledim. En kötü videolarını bul internetten seyret, muhteşem. Adı Dr. Zafer Akıncı. Psikolog bu adam. İlişkiler üzerine de uzmanlığı var.

Back
X