- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi fahri konsolos
-
İşi kesinlikle bırakma sen de kendi ailene 500tl vereceğini söyle.
Bak canim diyorsun ki benim aileme yapmama bir sey demiyor,bunu okumasaydim daha baska yorumlar yapardim..Madem o bunu söylüyor sende karisma.Paylastikca allah arttirir.Ben yillardir karismam.Oda ben yapmak istedigimde ses cikarmiyor.haa su var onunkine 5 yaparsak bize 3 yapariz.Olaylar böyle gelisiyor.Her neyse hepimizin ailemize karsi görevlerimiz var.Annenin hakki ödenmezmis..babninda öyle..yapsa ne olur arkadasim ? Annelrimiz babalarimiz bize günlerce bakiyorlar .bizlerde yardim etsek ne olur. belki sürekli olunca insanin cani sikilabilir o konuda senide anliyorum.Esinin sana hayir dedigi halde onlara diyememesi üzücü.Bizlerde ayni sikintiyi yasiyoruz.Halada var ama....
Canim her cocuk kendi kismetiyle dogarmis.allah kullarina sorarak vermiyor.gönderirkende kaderini,rizkini yaparak gönderiyor..Cocuk olunca eve berekette geliyor o yüzden..Allah herkese yasayacak kadar rizkini veriyor.Rizkimiz kesildigi an ölüm vakti gelmistir..Insallah sizinde bir bebisiniz olur..
Diyecegim o ki arkadasim hayatimda hic bir zaman rizk konusunda endiselenmedim..Cünkü veren allah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?