Eşimin ailesine nasıl alışabilirim:(

10 gün banyo yapmadan duran kadın bebeğine çok güzel bakar arkadaşım emin ol ALLAHIM sabır versinnnn :)

Ben normalde insanlari kirmamak icin susmayi tercih ederim aslinda ama kayinvalidemi sevmedigim icin belkide soyluyorumda aslinda mesela dişini karistiriyordu dun eliyle anne kurdan getireyim istersen dedim yok diyor...Devam ediyor...Anlamiyor ya daha cok sinir oluyorum.Aslinda beni en cok yoran sey esimin bu konuda beni anlamamasi...Annesi hakkinda bişey dememe dayanamiyor hemen karsi saldiriya geciyor senin annende şöyle diye basliyor.Oysa o anlasa annensini uyarsa aramizi bulmaya calissa boyle olmaz.Evin tek çocuğu olmasindan kaynaklaniyor sanirim aşırı düşkün annesine babasina.(Bende duskunumdur ama bir hatalari yanlışları olursa kabulde ederim kibarcada uyaririm,anne baba şöyle yapsaniz daha iyi olur .Onlarda ben sözümü dinler hep.)
Ne zaman annesiyle ilgili olumsuz bisey soylesem 2-3gün konusmuyoruz.Bende artik hic bir sey söylemiyorum ona.
Bir yolunu bulup annesi gelirse huzursuz olacagimizi,bebegimize iyi bakamayacaginu anlatmam lazim,kesinlikle vazgecirmem lazim onu annesinin gelip cocuga bakma fikrinden ama nasil!!!!

Konuya tesadüfen denk geldim de, noldu sizin Bebek bakma işi. Kim baktı en son:) Benim de benzer durum var da merak ettim

Bende Karadenizli yim :) . Yani anlattığın tarzda bir insan aman allahım çabuk çocuğa başkasını bul bişey yap Şubat için beni ter bastı burda düşünürken.

Ben bi gidip yıkanayım

1) Kayınvalidem kendi eviymiş gibi davranıyor her yere karışıyor ,benim haberim olmadan bişeyler atıyor ,yerini değiştiriyor

siz de herşeyi geri koyun, zamanla öğrenecektir huyunuzu, ayrıca yüzüne de söyleyebilirsiniz, düzenimi değiştirmeyin, sonra siz gidince aradığımı bulamıyorum gibisinden

2)kapı çalma özelliği yok pat diye dalıyor yatak odasına

sen odadayken kapıyı kilitle

3)Çekmelerime kadar açıp bakıyor

sen odadan çıkınca kapıyı kilitle

4)Tuvaleti de pis bırakıyorlar

valla alınmayacağı bir dille uyarmak gerekiyor da o nasıl olacak, yine de denemelisin.

5)Onların köyüne gidince bazen aynı tabaktan yemek zorunda kalıyoruz

kendine ayrı bir tabak al veya rica et. ben böyle alıştım, böyle rahat ediyorum dersin.

ama her şekilde o parmaklarla o yemeği yapacak yani :)

Son cümleye bayıldım
Buarada aynen tabi kapı sorunu bende de mevcut, giyinirken soyunurken tuvaletteyken basılmaya başlayınca; anahtar kadim dostum oldu

Ay fenalık geldı bacım. Allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…