Merhaba arkadaşlar...2yılı aşkın bir süredir evliyim ...Eşim Karadenizli ben Akdenizliyim..Biliyorum bir çok insanın derdi yanında benimki dert sayılmaz ama ben eşimin ailesine hiç ama hiç alışamadım özellikle de kayınvalideme
Özellikle farklı kültür olması birde kaynanamın paldır küldür hareketleri ,konuşmaları ,her şeye karışması beni çileden çıkartıyor(Tabi kendi içimde çileden çıkıyorum).Farklı şehirlerde yaşıyoruz ama onlar sık sık gelip bizde kalıyorlar...Ve yarın yine gelicekler ve ben onlar gelmeden stres oldum
Onlar gelince ben kendi evime yabancılaşıyorum sanki...Kayınvalidem kendi eviymiş gibi davranıyor her yere karışıyor ,benim haberim olmadan bişeyler atıyor ,yerini değiştiriyor,kapı çalma özelliği yok pat diye dalıyor yatak odasına...Çekmelerime kadar açıp bakıyor...Mesela 10 gün kalıyorlar hiç banyo yapmadan gidiyorlar bu da garip geliyor .İnsan 10 gün hiç banyo yapmaz mı
Tuvaleti de pis bırakıyorlar sinir oluyorum belkide ellerini de yıkamıyorlar
Onların köyüne gidince bazen aynı tabaktan yemek zorunda kalıyoruz kayınvalidemin 10 parmağıda yemeğin içinde birde elini yalıyor sonra
Yanına oturup yemek yemek istemiyorum
Ben mı çok abartıyorum sevemediğim için acaba her şey ondan mı gözüme batıyor bu kadar bilmiyorum ama ben onların yanında çoookkkk mutsuzum
Not: Aslında kayınvalidemin kötü niyetli biri olmadıgını biliyorum ama hal hareket davranışları daha anlatamadıgım bir çok şey işte beni strese sokuyor
Subat tatilinden yaza kadar da bebeğime kayınvalidem gelip bakacak şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl geçicek 5 ay diye