Esimin ailesine yakin tasindik ?

Valla buyuk hata yapmissn
Keske baska bi apt olsayms

Bnde yakınım kvalidemle seni cok iyi anlıyorum
Gitmezsen surat yapar alttan alttan laf söyler ozaman hic gidesin gelmez

Eger surat yapacak diye hergun gidersen alistirirsan bu sefer daha zor olur senin icin

Haftada 2 3 gun yeter anne de tavrini koy eger bisey derse

Açık acik soyle bunda cekinecek bisey yok
Esimle vakit geçirmek istiyorum evimde
Dinlenmek istiyorum diye

Eşiniz birdahakine neden gelmiyorsunuz dediğinde ben eşimle akşamları baş başa vakit geçirmek istiyorum desin. Aynı sorun başlarda bizdede vardı eşim ben hergün gelemem diyince kayınvalidemde sürekli ısrar etmekten vazgeçti. Ama sakın siz söylemeyin kötü gelin ilan edilirsiniz.

Aynı benim teyzem ama benimki alışverişlerine kadar yapıyor :))
Aslında Allah razi olsn bnm kv dede iyi ama iste su geldi gittti sorunumz olmasa bal dok yala olacak
Ama 4 5 gun gitmeyim hemen soğuk soguk tavırlar
Oyle yapincada iyice gidesim gelmiyo

Aslında Allah razi olsn bnm kv dede iyi ama iste su geldi gittti sorunumz olmasa bal dok yala olacak
Ama 4 5 gun gitmeyim hemen soğuk soguk tavırlar
Oyle yapincada iyice gidesim gelmiyo

Bu sorun galiba herkesde var, ama bütün hayatları aslında biz olmamalıyız. Genellikle evde boş oturan kayınvalideler galiba bunu sorun ediyor. Bizlerde çoluk çocuk iş güç derdi arasında birde onları oyalayamayızki.

Aynen oyle canım
Bide usengec bi insansan hic cekilmiyo gidip gelmek

Ilk çocukmu Rabb'im tamamina erdirsin insaAllah

bizde yanyanayız kv ile. ama o şekilde evlendim ben. ahh bilsem yan dairesinde oturur muydum. cocuguma annem bakıyo. onlara yakın tasınmak istedik kıyamet koptu. ben bu evi sattırmam diye ( evi onlar aldı bize cünkü)
eşimde malesef cok anneci babacı. ama onun gösterdiği sevgiyi malesed ailesi ona göstermiyor. ben de kafayı yicem artık (((

3 sene önce evlendim kaynanam 2 alt sokağımda oturuyor. Ne karışır ne habersiz gelir. haftada bir arar yemeğe çağırır ,eşim bana sorar tabi deriz gideriz. Bende onları yemeğe çaya davet ederim ancak öyle gelirler. Allah razı olsun ama kadın sanki uzak oturuyoruz gibi hiç karışmaz bize.. Aslında başlığı ilk okuduğumda korkma bende yakın oturuyorum hiçbir sorun olmuyor diyecektim ama sizin kv niz farklıymış biraz. Bence eşiniz anlayışlı ise hergün değilde haftada 2-3 yada istediğiniz sıklıkla gidin, başta tavır koyabilir ama sonra düzelir.

bile bile lades olmuş sizinki de. eşiniz konuşsun, siz muhatap olmayın.

Ben biraz farklı yaklaşacağım konuya belki ama,
Kendi çıkarlarınız doğrultusunda taşınmışsınız,
Sanırım kadın sizi zorla çağırmamış,
Çalışacaksınız O kadında çocuğunuza bakacak
Hiç birimiz mükemmel değiliz.
Her şeyi görmeyin, duymayın evladınızın emin ellerde olduğuna sevinin...

İnanmıyorum sana nasıl böyle bir hata yaptın..??? Yan dairede gelin var kaynanan şimdi yemek yapıp sofra kurup kaldırır mı hizmetçi ayağına gelmiş. Geçmişler olsun ne diyeyim bile bile kendini yakmak bu olsa gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…