Esimin ailesine yakin tasindik ?

Be
İyi de kaynının da çocukları varmış

O kadar çocuğa Nasıl bakacak

Sen de o kadar ikiye yemek hizmet cs ancak yapacaksın
Bende dedim annen hepsine nasil bakacak dedim kaynanam bakarim dedi hep. Ama su an hic oyle gibi bakacak gibi durmuyo gecen esimin abisi annem nasil bakcak sizin cocuga falan dedi

Her
Her gun geliyoooo kaynanam

Aynr

Siz esinizle anlastiginit gibi yapin :) alisicak kv bu duruma :)

Geldiğind e işe giriş hemen , hiç işin yolsa ütü çıkart , ikram va ile uğraşma , haftada bi defa iyi karşıla , diğer geldiğinde umursama rahat ettirme, tıpış tıpış evine ....

Eski konum ama yazmak istedim taşındım ve 2 seneden fazla oturdum orda 20 yil gibi geldi resmen kacarak tasindim. Aman aman birdaha amannnnnnnn

Gitmeyin sık sık nasılsa eşiniz yanında . Durumu kendinize çevirin çağırırsa yorgunum fln diyin

Yani bence açıkça söyleyin kıvranacağınıza.
Biz akşam yemeklerinde eşimle birlikte olmak istiyoruz deyin. Her gün her gün olunca birbirimize zaman ayıramıyoruz deyin. Bunu demek sizi kaba yapmaz.
Buna da surat ediyorsa kendi problemi niye takılıyorsunuz ki?
Şahsen haklı olduğum bir konuda bana surat yapılması umurumda olmaz

Niye yakına taşındınız bunun sonu pek iyi olmuyo genelde inşallah siz çok sıkıntı yaşamazsınız

Ya cok tatlısınız konuyu 2. Göz olarak özetlemişsiniz biz türk insanı biraz fazla hasır nesir olmayı seviyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…