- 20 Mayıs 2018
- 81
- 7
- 18
- Konu Sahibi Trendlyyyy
-
Ay terbiyesiz ya siz haddini bildirdeydiniz eşiniz yapamıyorsa 18 yaşındaki çocuğa nasıl laf söyletiyorsunuz kendinize bir de boşa demiş ben olsam defol git evimden derdim eşim ne yaparsa yapsın ne derse desin.Bencede erkeğin tavrı bu noktada çok önemli o isterse bütün bu karmaşıklığı çözebilir bişey yaptıklarında kırmadan tavrını koy her istediklerini bize yapamasınlar zarar vermelerine izin verme diyorum ama o bu söylediklerini aralarını bozmak olarak algılıyor bende ailem çok dikkat etmesine rağmen bi hafa yaptıklarında uyarırım bidaha tekrarlatmam ama o bunu yapamıyor 18 yaşında abisinin oğluna beni ezdiriyor geçen geldiginde yemek yaptım baya guzel bir sofra kurdum dayı yengem bunları beceremez kesin sen yapmışsındır diyor beceriksiz bi insan değilim hatta ailelerindeki en becerikli olan benim orda eşimi müdahale etmesini bekledim hiçbişey demedi yine bi geldiginde bunu boşa diyor eşim gülüyor olabilirmi boyle bişey yaaa
Esim aileme cok iyi davrandigi icin onun hatrina kimseyi kirmak istemedik bizde istemedik yoksa gorysmeyiÜzgünüm ama eşiniz bir tepki vermedikçe bu bi 8 yıl daha sürer gider böyle.Ayrıca ailenizin her davetinde laf sokan insanları neden ailenizle muhattap ediyorsunuz??
Konussam karin herseyj yanlis anliyor cok sert tavirli deyip esimi benden sogutuyorlar kac gun evde suratsjz dolasiyorAy terbiyesiz ya siz haddini bildirdeydiniz eşiniz yapamıyorsa 18 yaşındaki çocuğa nasıl laf söyletiyorsunuz kendinize bir de boşa demiş ben olsam defol git evimden derdim eşim ne yaparsa yapsın ne derse desin.
Sürekli insanları kırmamaya çalışarak daha ne kadar yaşayacaksınız?Esim aileme cok iyi davrandigi icin onun hatrina kimseyi kirmak istemedik bizde istemedik yoksa gorysmeyi
Bide çalışıyorum üniversite mezunuyum maaş kartımda eşimde ona sormadan hicbir şey almiyorum yinede ben eşime yeteri kadar değer vermiyormuşum yemekleri düzenli hazırlamıyormuşum buarada eşim evlendikten sonra 20 kilo aldı bu nasıl oluyor anlamiyorum sabaha kadar çocukla uğraşıyorum akşama kadar çalışıyoruz geldikten sonra hiç dinlenmeden ev temizliği yemek işleriyle uğraşıyorum evim ev hanimlarininkinden ön kat temiz yinede yok yani memnun olmuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?