Eşimin ailesine yaranamiyorum

Erkeklerin çoğunun ailesinin negatif yönlerini görmediklerini düşünüyorum. her ne yaparlarsa bir sebebi vardır onların, esinin gözünde kötü düşünen ici fesat olan sensindir genelde. Bu saaten sonra pek birseyin değişeceğini sanmıyorum ama inşallah sizin için güzel olur.

Erkeğin kalbine giden yolun ailesinden geçtiğini düşünüyorum artık

Esin..yeter artik kendinize gelin laf sokmalarinizdan biktim huzur birakmadiniz!!..demedigi surece duzelmez

Bu yuzden kendini yipratma

Zor ama duymazdan gel
Baska da yapacak birseyin yok

Yeni evliyken daha sertti tavirlari esimlede kavga etttikleri icin benim tarafimi tutuyordu simdj sadece benimle ugrasiyorlar aramizi bozmak icin sadece eşimle iyi geciniyorlar eşimde beni savunmuyor artik

böyle bir insana niye esim diyorsunuz?

Bozup atin ailesini...
18 yasindaki bebe sizi bu laflari derken agiziniz armutmu topluyor? Niye bu pasiflik?
Aileniz niye bu insanlarla görüsüyor? Cokmu önemliler? Dünürlerin seyinde boncukmu var?

Ağzınızla kuş tutsanız bile yaranamazsınız bu tip insanlara eşinizin sessiz kalmasını ve onların tarafında olmasınıda yadırgamayın çünkü armut dibine düşermiş

Alttan almayın, ihyilik yapmayın,laf sokuyorlarsa karşılık verin. Kocan da saf mıdır nedir ? Ağzına acı biber mi sürmüşler neden cevap vermiyor pes.

Sende bı sorun yok ... Ne yaparsan yap seni sevmeyecekler bunu anla artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…