- 30 Mart 2016
- 380
- 613
- 53
- 39
- Konu Sahibi Trendlyyyy
-
Bide çalışıyorum üniversite mezunuyum maaş kartımda eşimde ona sormadan hicbir şey almiyorum yinede ben eşime yeteri kadar değer vermiyormuşum yemekleri düzenli hazırlamıyormuşum buarada eşim evlendikten sonra 20 kilo aldı bu nasıl oluyor anlamiyorum sabaha kadar çocukla uğraşıyorum akşama kadar çalışıyoruz geldikten sonra hiç dinlenmeden ev temizliği yemek işleriyle uğraşıyorum evim ev hanimlarininkinden ön kat temiz yinede yok yani memnun olmuyorlar
Konussam karin herseyj yanlis anliyor cok sert tavirli deyip esimi benden sogutuyorlar kac gun evde suratsjz dolasiyor
Babasıda anneside biz ne alsak evimize üzülüyorlar diğer çocukları alsa seviniyorlar bunu eşimin yüzünede söylüyorlar yinede anlamıyor
Yemek hazırlarım herkes çok beğenir sofralarımı genelde eşim mutlaka bi eksik bulur kaldırır sofradan beni annesine gidince de hiçbirşey istemez bi çeşit yemek yer oturur bi köşeye
Nisan alışverişinde zaten ozamn 400 lira para harcadilar 2 bileşik taktılar bunun karşılacak neyi varki karıştıralım düğün alışverişindeyse ailem eşyaların yarısını aldı salonu tuttu bi mobilya aldik sadece zaten oda çok tutmadı bide gelinlik kiraladık aileme hiçbirşey aldırmadık eşim yanlız masrafı olmasın diye abisi daha kiralayacağınız eve karıştı ailesine yakın olacakmis karısıyla kendisi bizim eşimle tuttuğumuz evi beğenmemişler bu davranışları bize saçma geldiği için biraz soğuk durduk başta ona kustulerbence bşiaz detay verin böyle kalasik yorumlar alırsınız. herkes sizi destekler ama bu sizi çözüme götürmez. mesela neden siz eve bişey alınca uzuluyorlar. yada evlenirken neden sizin nişan alışverisinize karıştılar. eşinin kazancı diğerlerine göre daha düşükse ve sizin zor durumda kalmanızı istemiyorlarsa anne ve babaları sizin daha fazla harcama yapıp zordurum da kalmamanızı isteyebilirler. ben neden bütün abilerin ve kv kp derin size ayrımcılık yaptıklarını anlamadım. olayları tek taraflı dinliyoruz bence
Ben zaten gerekli cevabı orda verdim canını sıkan eşimin hala bişey olmamış gibi yigeniyle konuşmaya gülüsmeye devam etmesiBaşlığı okuyunca ilk tepkim: yaranma o zaman oldu. Çok pardon ama 18 yaşında bir ergene kendinizi ezdirecek ezik misiniz siz?? Ben olsam çocuğu da, o pek becerikli dayısını da kapı dışarı ederdim bir güzel. Yeri geldi mi beni savunmayacak kişiyi de adam/koca diye yanımda gezdirmem ben. Eş dediğin yeri gelecek koruyacak kollayacak, yeri gelecek hakkını yedirmeyecek. Koca değil eş yalnız. Yani kadın da yapmalı ki siz yapıyorsunuz anlaşılan. Bence eşinizle sıkı bir konuşma yapma zamanınız gelmiş de geçiyor.
Eşin pasif. Fazla bişey bekleme sen ver cevabını.Niye bişey demedin diyorum espri yaptı diyor gülerek söylese neyse sinirli konuşuyor çocuk benmi çok fesatim ya kafayı yiyecem artik
Sizin dediğiniz gibi yapsam dahada sogumazmi aramız ben eşimle aramı bozmadan bi çözüm bulmaya calisiyorumadem eşin arkanda durmuyor aranızda da durmasın. bu kadar mı korkuyosunuz aman boşayıverir diye ya... esin gürleyin. deli deliyi görüncr sopasını saklar bunu sakın unutmayın. eşiniz surat asıp günlerce evde öyle dolaşıyosa dolaşsın kendi bilir ağzınızla kuş tutsanız da yaranamazsınız zaten. herkesin lafının 5 fazlazısını verin biraz da onlar idare etsin. özetle delirin
pardon da eşiniz düşünüyomu bu kadına senelerdir ailecek psikolijik şiddet uyguluyoruz acaba soğuyomu evliliğimiz bozulmasın filan diye aksine siz daha çok seviyosunuz şu an bence. ablacım dünyanın kanunu bu seven kimseye yaranamıyo malesef. azcık dişli ol yahu. bırak sen yeterince idare etmişsin bundan sonra onlar seni idare etsinSizin dediğiniz gibi yapsam dahada sogumazmi aramız ben eşimle aramı bozmadan bi çözüm bulmaya calisiyoru
Herkes aramızın bozulması için fırsat kolluyor eşimde onlara benimle ilgili biseyler söylese bana karşı tüm doldurup gonderecekler şuan bi eşim var yanımda onada tavır alsam tamamen yanlız kalacağım bu durumda susammi daha iyi konuşsammi sizce uff kafam çok karisikpardon da eşiniz düşünüyomu bu kadına senelerdir ailecek psikolijik şiddet uyguluyoruz acaba soğuyomu evliliğimiz bozulmasın filan diye aksine siz daha çok seviyosunuz şu an bence. ablacım dünyanın kanunu bu seven kimseye yaranamıyo malesef. azcık dişli ol yahu. bırak sen yeterince idare etmişsin bundan sonra onlar seni idare etsin
ya kusura bakmayın ama aileme laf sokacaklar, bende dünyanın en iyi insanlarıymış gibi hala laf sokmalarına izin vericem öyle mi?kv kp ailemin her davetinde birsuru laf sokup gittiler
yani napacaklar sizi boşandırmaya kadar gidebilir mi gitsin. ne zamana kadar korkarak yaşacaksınız. siz bi bastırırsanız onları kimse ağzına adınızı bile alamaz. böyle devam edersiniz 5 yaşındaki çocuğa bile ezilitsiniz. yazdıklarınız dışardan bi gözle okusanız o kadar bastırılmış sindirilmiş cümleler kuruyosunuz ki eminim özünüzde böyle bi insan değilsiniz içinizdeki kaplanı dışarı çıkarın yeter.eşinizde dolduruşa bu kadar müsaitse olay zaten sizlik değil demektir çünkü zaten adamın aklı kiralık demekkiHerkes aramızın bozulması için fırsat kolluyor eşimde onlara benimle ilgili biseyler söylese bana karşı tüm doldurup gonderecekler şuan bi eşim var yanımda onada tavır alsam tamamen yanlız kalacağım bu durumda susammi daha iyi konuşsammi sizce uff kafam çok karisik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?