Eşimin ailesine yaranamiyorum

bence bşiaz detay verin böyle kalasik yorumlar alırsınız. herkes sizi destekler ama bu sizi çözüme götürmez. mesela neden siz eve bişey alınca uzuluyorlar. yada evlenirken neden sizin nişan alışverisinize karıştılar. eşinin kazancı diğerlerine göre daha düşükse ve sizin zor durumda kalmanızı istemiyorlarsa anne ve babaları sizin daha fazla harcama yapıp zordurum da kalmamanızı isteyebilirler. ben neden bütün abilerin ve kv kp derin size ayrımcılık yaptıklarını anlamadım. olayları tek taraflı dinliyoruz bence

En ufak bi isteğini yapmadigimda kendini değersiz hissediyor ben onun hicbir dediğini yapmıyorum oluyor bu nasıl bi mantık anlamiyorum bi insan yorgun olduğu için suyunu vermese vega sofraya istediği biseyi getirmese değer vermemişti oluyor eşime siz her dediğini yapiyormusunuz esinizin

Konussam karin herseyj yanlis anliyor cok sert tavirli deyip esimi benden sogutuyorlar kac gun evde suratsjz dolasiyor

Babasıda anneside biz ne alsak evimize üzülüyorlar diğer çocukları alsa seviniyorlar bunu eşimin yüzünede söylüyorlar yinede anlamıyor

Yemek hazırlarım herkes çok beğenir sofralarımı genelde eşim mutlaka bi eksik bulur kaldırır sofradan beni annesine gidince de hiçbirşey istemez bi çeşit yemek yer oturur bi köşeye

Sorun tamamen eşinizde. Bir de ona bunu yapma haddini veren sizde. Ne demek maaş kartınız eşinizde ya. Neden dik bir duruş sergileyemiyorsunuz? Siz köle misiniz onların yanında? Siz kendinizi ezdirirseniz herkes ezer tabiki. 18 yaşındaki de 78 yaşındaki de. Yapmayın bunu kendinize. Size laf söyleyene de cevabını verin. Eşiniz de bunun için tavır alıyorsa alsın o zaman siz de o size nasıl davranıyorsa öyle davranın. Bırakın ne hali varsa görsün ya size değer vermeyen insanlara niye değer veriyorsunuz ki..

Eşimin abileri biraz psikolojik problemli en ufak şeylere takılıyorlar biride haddinden fazla kıskanç eşleriylede geçinemiyorler anne babalarına en küçük hatalarında birsürü eziyet veriyorlar anne babasıda onlar kıskanır diye bizim hiçbirşey almanızı hstemiyor

Kv küçük ogluna aşırı derecede düşkün oglu en kucuk hatada herkesi silen birisi bizimle arası olmadığı için eğer kv bizimle iyi olsa onuda siler onların korkusundan birazda bu şekilde davraniyorlar biz gittiğimizde onlardan dertleniyorlar hep

Nisan alışverişinde zaten ozamn 400 lira para harcadilar 2 bileşik taktılar bunun karşılacak neyi varki karıştıralım düğün alışverişindeyse ailem eşyaların yarısını aldı salonu tuttu bi mobilya aldik sadece zaten oda çok tutmadı bide gelinlik kiraladık aileme hiçbirşey aldırmadık eşim yanlız masrafı olmasın diye abisi daha kiralayacağınız eve karıştı ailesine yakın olacakmis karısıyla kendisi bizim eşimle tuttuğumuz evi beğenmemişler bu davranışları bize saçma geldiği için biraz soğuk durduk başta ona kustuler

Annem esime kendi annesinin yapmadiklarini yapti çocuklarımıza baktı yetistiremedigimiz zamanlarda yemeklerini yapar temizligimizi yapar babam maddi olarak hiçbirşey esirgemez kardeşlerim şimdiye kadar bir kere kalbini kırmadılar kimsenin bunlar daha nasıl bi insan hayal ediyorlardı anlamiyoruz

Başlığı okuyunca ilk tepkim: yaranma o zaman oldu. Çok pardon ama 18 yaşında bir ergene kendinizi ezdirecek ezik misiniz siz?? Ben olsam çocuğu da, o pek becerikli dayısını da kapı dışarı ederdim bir güzel. Yeri geldi mi beni savunmayacak kişiyi de adam/koca diye yanımda gezdirmem ben. Eş dediğin yeri gelecek koruyacak kollayacak, yeri gelecek hakkını yedirmeyecek. Koca değil eş yalnız. Yani kadın da yapmalı ki siz yapıyorsunuz anlaşılan. Bence eşinizle sıkı bir konuşma yapma zamanınız gelmiş de geçiyor.

Ben zaten gerekli cevabı orda verdim canını sıkan eşimin hala bişey olmamış gibi yigeniyle konuşmaya gülüsmeye devam etmesi

Esimlede konuştum hatta baya tartıştık ama kendi ailesine tavır alacağına bana ve aileme tavır aldı kavga etmeye çalıştı biz yatistirdik ona uysaydık onlar gibi yapacakti

madem eşin arkanda durmuyor aranızda da durmasın. bu kadar mı korkuyosunuz aman boşayıverir diye ya... esin gürleyin. deli deliyi görüncr sopasını saklar bunu sakın unutmayın. eşiniz surat asıp günlerce evde öyle dolaşıyosa dolaşsın kendi bilir ağzınızla kuş tutsanız da yaranamazsınız zaten. herkesin lafının 5 fazlazısını verin biraz da onlar idare etsin. özetle delirin

Sizin dediğiniz gibi yapsam dahada sogumazmi aramız ben eşimle aramı bozmadan bi çözüm bulmaya calisiyoru

Sizin dediğiniz gibi yapsam dahada sogumazmi aramız ben eşimle aramı bozmadan bi çözüm bulmaya calisiyoru
pardon da eşiniz düşünüyomu bu kadına senelerdir ailecek psikolijik şiddet uyguluyoruz acaba soğuyomu evliliğimiz bozulmasın filan diye aksine siz daha çok seviyosunuz şu an bence. ablacım dünyanın kanunu bu seven kimseye yaranamıyo malesef. azcık dişli ol yahu. bırak sen yeterince idare etmişsin bundan sonra onlar seni idare etsin

Herkes aramızın bozulması için fırsat kolluyor eşimde onlara benimle ilgili biseyler söylese bana karşı tüm doldurup gonderecekler şuan bi eşim var yanımda onada tavır alsam tamamen yanlız kalacağım bu durumda susammi daha iyi konuşsammi sizce uff kafam çok karisik

kv kp ailemin her davetinde birsuru laf sokup gittiler
ya kusura bakmayın ama aileme laf sokacaklar, bende dünyanın en iyi insanlarıymış gibi hala laf sokmalarına izin vericem öyle mi?

yüzüme hasret bırakırım hasret, onlar kim oluyo da beni hatta ve hatta ailemi üzüyolar?

çok bile geç kalmışsın, eşine bundan sonra dünya onların istediği gibi dönmeyecek, ayaklarını denk alsınlar derdim ben olsam.

yani napacaklar sizi boşandırmaya kadar gidebilir mi gitsin. ne zamana kadar korkarak yaşacaksınız. siz bi bastırırsanız onları kimse ağzına adınızı bile alamaz. böyle devam edersiniz 5 yaşındaki çocuğa bile ezilitsiniz. yazdıklarınız dışardan bi gözle okusanız o kadar bastırılmış sindirilmiş cümleler kuruyosunuz ki eminim özünüzde böyle bi insan değilsiniz içinizdeki kaplanı dışarı çıkarın yeter.eşinizde dolduruşa bu kadar müsaitse olay zaten sizlik değil demektir çünkü zaten adamın aklı kiralık demekki

Esimi Doğru düzgün evde bırakıp biyere bile gidemiyorum annesimi aragacak ablasimi arayacak huzursuz olacagiz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…