- Konu Sahibi kirmizigitar
-
bir de esini suclu cikaranlar var kendini yirtip..Bence cok şanslısın böyle bir durumda bile eşlerin anneyi tuttuğunu gördük duyduk..
Eşinle sımsıkı sarılın birbirinize ve onlara gülün gecin..
Bu sirada esinizin gercek ailesi ne durumda ben onu cok merak ettim ? Bi insan nasil hediye verir gibi kendi cocugunu bi baskasina verir?
olay burdan kopuyor zaten. biz evlenmeye karar verdik kayınpederim burda bizimle yaşarsanız yaşayın ben kimseye bir kuruş ev kursun diye yardım etmem dedi. bu durumdan öz babanın haberi oldu. öz baba 3 kuruş emekli maaşıyla geçinen adam, gitti bankadan kredi çekti 10 15 bin bize verdi kurun çocuğum yuvanızı dedi. benim ailemde destek çıktı biz çalıştık filan bir şekilde yuvamızı kurduk kayınvalidem ve kayınpederim bizim evimize 1 liralık ihtiyacımızı bile sormadı almadı ilgilenmedi. aksine bir de hep trip yaptılar siz bizi beğenmeyin gidin tıkılın şimdi o eve diye (bodrum kat bir ev aldım ben onalr yardım etmeyince ailemin desteğiyle)
öz anne baba da düğünümüzde bütçelerinin yettiğince bilezik yaptı 2 tane taktı koluma, kurdunuz yuvanızı çok şükür dediler, aramıyor sormuyorlar ama bize hiç keyfimizi kaçıracak bir söz de etmiyorlar aksine eşim mutlu görünce mutlu oluyorlar anne babanın olması gerektiği gibi. ama kayınvalidem ve kapyınpederim oğlunun mutlu mu huzurlu mu olduğu ile ilgilenmnez sadece onalrı mutlu etti mi etmedi mi onunla ilgilenir.
kv ve kayınpeder evlenirken hiç masraf etmeyince nikahımızda konu düğün takılarına gelince en dandiği en ucuzu ama en gösterişlisinden alıp millete hava atmaya kalktı. eşim de duruma el koyup adam gibi altın aldırttı onlara. hiçbişey yapmadınız bari doğru dürüst altın takın borçlarım var onları kapatıcam o altınlarla ben dedi. kaynanamın taktığı 6 bileziğin zerre kadar değeri yok, öz anne babanbın taktığı iki bileziğin yanında.
ama onlar işte amca ve yenge bize. kayınvalide ve kayınpeder deyince, bu saçma insanlar ile muhattabım işte. diğerleri anne babalık görevlerini imkanları dahilinde yaptılar, ama tamamen geri planda kaldılar. bunlar ise hiçbişey yapmadılar sadece laf sokup huzur kaçırdılar....
Digerlerinin de cok vicdan sahibi olduklarini dusunmuyorum resmen vicdanlarini rahatlatmak icin yapmislar esinizin adina cok uzuldum cok zor bisey bu
Bence size zerre kadar maddi manevi yararlari olmayan hatta zararlari olan sizi sinir hastasi eden insanlarla gorusmeyin birakin lafinizi yapsinlar hayirsiz olun ama sizin evinizin keyfi kacmasin yeterki
yav bunlar madem umursamayacakti, ne diye evlat edindiler?olay burdan kopuyor zaten. biz evlenmeye karar verdik kayınpederim burda bizimle yaşarsanız yaşayın ben kimseye bir kuruş ev kursun diye yardım etmem dedi. bu durumdan öz babanın haberi oldu. öz baba 3 kuruş emekli maaşıyla geçinen adam, gitti bankadan kredi çekti 10 15 bin bize verdi kurun çocuğum yuvanızı dedi. benim ailemde destek çıktı biz çalıştık filan bir şekilde yuvamızı kurduk kayınvalidem ve kayınpederim bizim evimize 1 liralık ihtiyacımızı bile sormadı almadı ilgilenmedi. aksine bir de hep trip yaptılar siz bizi beğenmeyin gidin tıkılın şimdi o eve diye (bodrum kat bir ev aldım ben onalr yardım etmeyince ailemin desteğiyle)
öz anne baba da düğünümüzde bütçelerinin yettiğince bilezik yaptı 2 tane taktı koluma, kurdunuz yuvanızı çok şükür dediler, aramıyor sormuyorlar ama bize hiç keyfimizi kaçıracak bir söz de etmiyorlar aksine eşim mutlu görünce mutlu oluyorlar anne babanın olması gerektiği gibi. ama kayınvalidem ve kapyınpederim oğlunun mutlu mu huzurlu mu olduğu ile ilgilenmnez sadece onalrı mutlu etti mi etmedi mi onunla ilgilenir.
kv ve kayınpeder evlenirken hiç masraf etmeyince nikahımızda konu düğün takılarına gelince en dandiği en ucuzu ama en gösterişlisinden alıp millete hava atmaya kalktı. eşim de duruma el koyup adam gibi altın aldırttı onlara. hiçbişey yapmadınız bari doğru dürüst altın takın borçlarım var onları kapatıcam o altınlarla ben dedi. kaynanamın taktığı 6 bileziğin zerre kadar değeri yok, öz anne babanbın taktığı iki bileziğin yanında.
ama onlar işte amca ve yenge bize. kayınvalide ve kayınpeder deyince, bu saçma insanlar ile muhattabım işte. diğerleri anne babalık görevlerini imkanları dahilinde yaptılar, ama tamamen geri planda kaldılar. bunlar ise hiçbişey yapmadılar sadece laf sokup huzur kaçırdılar....
töbe töbe allahın işine karışılmaz diye boşuna dememişler... hepdiyorum ki onlar anne baba olacak vasıfta insan olsaymışlar Allah onlara evlat verirmiş demekki... onlar bir çocukla aynı evde buyumenın anne babalık olduğunu sanıyorlar. eşim üniv fakülte birinciliği ile mezun oldu, aferim yok, biz okula gönderdik var. biz göndermeseydik hiçbişey y7apamazdın bizim sayemizde gittin. kaldıki eşim üniv deyken çok başarılı olduğundan tev den burs alıyordu, ben çalışıyordum ben destek çıkıyordum ona. o part time işler buluyordu felan. annesinin evi çok eski diye para biriktirip annesinin evini banyosunu mutfağını yeniledi yaptı. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ide-adayimin-evindeki-surpriz-degisim.500117/yav bunlar madem umursamayacakti, ne diye evlat edindiler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?