evet,,,belki çok sert bir çıkış oldu ama artık onları görmek istemiyorum ben.
kayınpederim rahatsız ve ist dışında yaşıyorlar..yaklaşık 2 senedir yani biz evlendiğimizden beri doktor,amelyat vs için sık sık ist a geliyorlar.eşimin 2 tane daha kardeşinin olmasına karşın sürekli bize geliyorlar..
9 aylık hamile olduğumda da hep bize geldiler,bebeğim yeni doğduğundada..
bu arada evimde küçücük,1+1
diğer eltilerim kabul etiyorlar,istemiyorlar.ve onlarda davet etmeden hep bize çörekleniyorlar..
şimdiyse çalışıyorum ben ve 1 yaşındaki oğluma annem bakıyor kendi evinde..
eşim bu sabah emrivaki yapıp annelerinin yine bize geleceğini söyledi..sanırım eşim davet etmiş bana danışmadan..
ciddi bir tartışma yaşadık ve istemediğimi söyledim.gelicekler işte o kadar diyor...
çok bunaldım
akşam 8 30 da evimde oluyorum.yorgunluktan oğlumla bile ilgilenemiyorum birde nasıl misafirle uğraşıcam..diğer eltilerimin ikiside aynı mahallede ve ev hanımları...
söylermisiniz çok mu kötü biriyim..?
kayınpederim rahatsız ve ist dışında yaşıyorlar..yaklaşık 2 senedir yani biz evlendiğimizden beri doktor,amelyat vs için sık sık ist a geliyorlar.eşimin 2 tane daha kardeşinin olmasına karşın sürekli bize geliyorlar..
9 aylık hamile olduğumda da hep bize geldiler,bebeğim yeni doğduğundada..
bu arada evimde küçücük,1+1

şimdiyse çalışıyorum ben ve 1 yaşındaki oğluma annem bakıyor kendi evinde..
eşim bu sabah emrivaki yapıp annelerinin yine bize geleceğini söyledi..sanırım eşim davet etmiş bana danışmadan..

ciddi bir tartışma yaşadık ve istemediğimi söyledim.gelicekler işte o kadar diyor...
çok bunaldım

söylermisiniz çok mu kötü biriyim..?