- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi mormenekse135
Yine anlamadimBen bunu gördüm. Arada yoklarlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine anlamadimBen bunu gördüm. Arada yoklarlar.
Evet bunca yıllık sorunlarınız çikolata ve gülle çözülecek cinsten zaten.Dört kez bir tane gül getirdi, birkaç kez çikolata ve meyve uzattı yemem için. Bunları verirken de ciddi bir yüz ifadesi ve sefkatten uzak bir ses tonu... Ben artık bunlara kanacak kotayı doldurdum. Bu kadar dandik şeylere her şeyi geride bırakıp canım cicim demem. Uzman da diyor ki affetme ama adım at. Ben de diyorum ki ne zaman öyle yapsam bana yeni bir hainlik yaptı. Ama adam yine de ısrar ediyor
Bak diyorum ki senin öküz düşünceli birine dönüşebilir kaybetme korkusuna, ama arada eski öküze ufak dönüşler yapar, seni sınar bakalım napcak diye. Tepkini anında vermezsen devam eder. Ama siz daha o aşamaya bile gelemediniz.Yine anlamadim
Ben karşılık vermedigim için sürekli yapmıyor zaten. Eve gelince hoşgeldin demiyorum diye o da bana demiyor mesela. Yani gerçekten niyeti yok bence adamın zorlamasıyla yapıyor. Bir de diyor ki terapiste "karşılık görmediğim için içimden gelmiyor. Böyle devam etmesi beni de mutsuz ediyor, böyle devam etmez sağlığımız bozulur"Evet bunca yıllık sorunlarınız çikolata ve gülle çözülecek cinsten zaten.
Onları bile şefkatle, içten gelerek yapsa Saba olumlu anlamda sirayet eder ama iş olsun diye yapıyor anlaşılan.
Bu uzman bir ara gittiğin ve sana garip şeyler söyleyen kişi mi?
Elimi uzatsak bir uzmana çarpıyor malum kendisine güveniyorsan, ufak tefek şeyler yapabilirsin belki, aynı ciddiyette.
Kaybetme korkusu mu kalmış? 7 ay oldu, her şey kötüye gitti, umrunda değil adamın. 7 ay önce düzelmesini umuyordum, şimdi kurtulacağım günü bekliyorumBak diyorum ki senin öküz düşünceli birine dönüşebilir kaybetme korkusuna, ama arada eski öküze ufak dönüşler yapar, seni sınar bakalım napcak diye. Tepkini anında vermezsen devam eder. Ama siz daha o aşamaya bile gelemediniz.
Eşin evde ki düzen devam etsin, çocuklar var boşanmayalim kafasında sadece bence.Ben karşılık vermedigim için sürekli yapmıyor zaten. Eve gelince hoşgeldin demiyorum diye o da bana demiyor mesela. Yani gerçekten niyeti yok bence adamın zorlamasıyla yapıyor. Bir de diyor ki terapiste "karşılık görmediğim için içimden gelmiyor. Böyle devam etmesi beni de mutsuz ediyor, böyle devam etmez sağlığımız bozulur"
Ben yillarca sagligimdan olmuşum, umrunda olmamış. Şimdi beyfendinin sağlığı bozuluyormus. Benim yapacağım bir şey kalmadı yani. Bu arada başka bir terapist bu. NP İstanbul'da staj falan yapmış
Resmen adamın eline malzeme vermişsin. Bu kadar çektiren adamla ne terapistine gittin madem , boşasaydın? Madem boşanmadın, hazır o da kabul etti terapisti, kendine düşeni bi tamam yap, ağzına laf verme şunun.Ben karşılık vermedigim için sürekli yapmıyor zaten. Eve gelince hoşgeldin demiyorum diye o da bana demiyor mesela. Yani gerçekten niyeti yok bence adamın zorlamasıyla yapıyor. Bir de diyor ki terapiste "karşılık görmediğim için içimden gelmiyor. Böyle devam etmesi beni de mutsuz ediyor, böyle devam etmez sağlığımız bozulur"
Ben yillarca sagligimdan olmuşum, umrunda olmamış. Şimdi beyfendinin sağlığı bozuluyormus. Benim yapacağım bir şey kalmadı yani. Bu arada başka bir terapist bu. NP İstanbul'da staj falan yapmış
Seni alttan mi alıyormuşKaybetme korkusu mu kalmış? 7 ay oldu, her şey kötüye gitti, umrunda değil adamın. 7 ay önce düzelmesini umuyordum, şimdi kurtulacağım günü bekliyorum
Bu kadar şeyin üstüne terapiste dedi ki "babamın suçu yok, ona ben izin verdim, ben eşimi cok alttan alıyorum kavga çıkmasın diye. Eşim iyi bir anne" dedi. Öyle deyince tutamadım kendimi sinirden hüngür hüngür ağladım.
Madem ben iyi bir anneyim. O halde annen, benim çocuğuma acidigini söyleyince neden tepki vermedin, dedim. Baban, çocuk bir yaşına gelince annesini boşver, deyince niye tepki vermedin, dedim. İki yıl boyunca çocuğumu kaciracaginizin korkusuyla yaşadım, dedim...
Son yazdığınız şeyleri yapsam ailesinin yanında emin olun yine ben kötü olurum eşim ailesinin yanında canım bile demez bana sürekli tv izler bu aile günde 10 film izlerler öyle mal mal tv ye bakıyoruz zaten gittiğimizde öyle bir ortam olamıyorGörümcenize abla bankadan kredi çeksem daha iyiydi daha insaflı faiz uygulardı. Sen kocamın kardeşi değilsin de ben mi bilmiyorum? Aile olmak birbirine destek olmaktır. Ki kafana silah dayayıp almadık herhalde paranı. Eşinize de ablan seni sevmiyor mu? Neden fazladan para istiyor. Aileler birbirlerine fazile borç vermezler. Tefeci ya da banka mı ablan? gibi sorular sorup bunun çirkin bir davranış olduğunun altını çizin. Dolar, altın, euro gibi yatırımını verse ve o şekilde geri istese anlarım ama tl vermiş ikiye katlanış çok çirkin. Aile fertlerine yakışmayan hareketler. Yarın öbür gün ihtiyacı olur siz ona destek olursunuz. İnsanın başına ne gelir ilerde hiç belli olmaz. Çocuk konusunda da anne doğurursam bakacak mısını? Güzel görümcelerim maddi manevi destek verecek misiniz? Yoksa sadece sevip gidecek misiniz? Sadece sevecekseniz ve ebeveyn olarak diğer her şeyi beni ilgilendiriyorsa ne zaman yapacağım da beni ingilendirir değil mi?diyip geçeceksiniz. Kvye ise anne acele etmeyin Allahın dediği olur siz hayırlı sağlıklı bir torun için duanızı eksik etmeyin. Ben inşallah yakışıklı kocama benzeyen güzel evlatlar doğuracağım. Durun azıcık kocam benle ben de kocamla ilgileneyim. Kocanıza da tüm aile içinde bol bol özen gösterin. Ah cnm şundan da yer misin? Çay ister misin? Ah belin mi ağrıdı dur yastık koyayım. Dur bakim saçın bozulmuş düzelteyim. Bi eliniz hep eşinizin üstünde olsun. İlgili aile fertlerini en deli eden şey daha ilgili bir gelin gerçeğidir.
Terapisti o teklif etti. Mükemmel evliliğinizi kurtarmak için (!)Resmen adamın eline malzeme vermişsin. Bu kadar çektiren adamla ne terapistine gittin madem , boşasaydın? Madem boşanmadın, hazır o da kabul etti terapisti, kendine düşeni bi tamam yap, ağzına laf verme şunun.
Hata yaptım diyor. Babam bizim için uğraşıyor ama keşke orayı satsaydim bunlar olmazdı falan dedi. Gelgelelim bunlar gerçek olsaydi telafi yoluna giderdi. Hiçbir lafı samimi değil benceSeni alttan mi alıyormuş
Babasını savunacak diye size ait olan arsaya sana sormadan ev yaptırmasini nasıl açıklıyor peki? Hiçe saymak bu farkında değil herhalde, sümsük herif ya.![]()
Benle evlenmeden önce ablasıyla yaşıyordu ona göre ablası bir ilah bugünlere ablası sayesınde geldiğini düşünüyor ona göre ablası olmasa tüm aile yerle bir olurdu falan da filan mesela ablası bana laf etse bile bunu bilinçli yapmaz eşime göre ablası çok iyi niyetlidir ama benim içimde kin varmış ablasına karşı öyle diyor evet var hemde fazlasıyla
Eşiniz resmen sizin inadiniza yapiyor. Ablasini istemiyorsunuz diye tatili bile iptal eden bir adam gerçi sasirmamak gerek..Başta gülüp geçiyordum ama eşim ciddi ciddi araba bakıyor ablasına onu da geçtim bi sabah ablası beli agrıyarak uyanmış bunda bile arayıp sormam gerekirmiş iyi mi bişeye ihtiyacı var mı diye bu kafada bi eşe sahibim napıcam bilemiyorum ablam istesin 150 binlik araba alayım falan diyor ben yüklenince üstüne
Evli çalışan bir kadin ailesine yardim edemez dediklerinde ne dediniz? Nasil bir kafayla yatağınızda yatmak istediler merak ettim..İnsanin ar damarı çatlamışsa bir yardımları olmadan da "bizim evimiz, bizim malımız" diye dolaşıyorlar. Bakınız eş musvedddesi ve ailesi. Bir kuruş istemedik. Ama "oğlumun eşyası, oğlumun evi, biz sadece oglumuzun evinde rahat ederiz, evli bir çalışan kadın kendi ailesine yardım edemez" gibi zekadan yoksun cümleler kurup duruyorlar. Yatağımda yatmak istedi daha ne olsun
Ben de hala o kafayı anlamadım. Uykusu varmış.Eşiniz resmen sizin inadiniza yapiyor. Ablasini istemiyorsunuz diye tatili bile iptal eden bir adam gerçi sasirmamak gerek..
Evli çalışan bir kadin ailesine yardim edemez dediklerinde ne dediniz? Nasil bir kafayla yatağınızda yatmak istediler merak ettim..
İkilemde kalamaz. Eş kardeşten önce gelir. Bu adamla çocuk yapmayın bence.Eşime göre hiç bi sorun yok ablası için ölüürrr bende ablası kadar degerliymişim ikilemde kalıyormuş beyefendi
Ne çirkin insanlar ya. Eşin de onlar gibi. Bu adamdan soğumuyor musun konu sahibi? Ben böyle bir adamı sevemem yaHayır asla böyle bir şartı yoktu
Kardeşine alıyorsa size de alsın yapsın üstünüze. Sizin evinizin rızkı niye kardeşe gidiyor? Faiz ödemek isteseniz kredi çekersiniz. Abla kardeşini kardeşi kadar sevmiyor herhalde.adam niye bunu göremiyor anlamıyorum.Arabanın modelini yılını rengini falan da seçmiş resmen ısmarlıyor eşimde tamam bakıcam falan diyor allahım ben nereye düştüm
BOŞAN. SAKIN ÇOCUK YAPMA. BOŞAN.Mesela geçenlerde yine konu açmıştım yurtdışı tatil planı yaptık eşimle ablasına da dedim ki ucuz bilet kampanyası var öyle aldık falan dedim direk ablasını da plana dahil etti sonra ben eşime bana sormadan böyle bişey yapamazsın dedim o da senin ablamla zorun ne falan dedi yılda 1 haftalık tatilim var onda da başbaşa olmak istiyorum dedim tatil planımızı iptal etti ablasını istemedim diye