Gerçekten bazı anne ve babalar ne yazık ki tam anlamıyla evlatlarını sömürüyor bu durum da İnan'ın sadece si değilsinizBu son olaya kadar hep bir şekilde alttan aldi, o da ben de. Artik gercekten eşimin de tavirlari degisti ve ne yaparsaniz yapin deyip kenara cekildi. Daha da sizinle ortak bir sey yapmam dedi. Sonrasi icin cok tedirgin degilim acikcasi. Ama su an uzuluyorum..
Emeğin çoğu konu sahibinin eşinin hak hukuk demeyin ozaman diğerleri nedense alması gerekmez mi adam resmen mal kaçırıyor çünkü oğlu evlendi araya eşin kızı girdiSadece para için mi ....
Fesatlık bunun neresinde, baba öyle bir yatırımın iyi olacağına inanmış demek ki, çocuğum zarar etsin diye özellikle uğraşmıyordur yani
Maddi şeyleri bu kadar dert etmeyin, bir hak varsa su akar yolunu bulur, keza sizin emeğiniz değil, tasarrufunuz değil
Evet bakıyorumEşinizin yillarca ve nisanlilik doneminde biriktirip cabaladigi bir seye sadece uzaktan bir gozlemci olarak mi bakardiniz? Gercekten o kadar kolay olmuyor. Kaldi ki az bir meblag degil
Ne yazık ki töre örf adet denile denile erkek anneleri osanırsınız ki kadınlar da eşlerini kötü berbat kullanan ailelerinden korumaya çalışan birer adet koruyucu melek
ki evde oturan çalışmayan hanımların bunu yapmaları konuyu iki katı ilginçleştiriyor.
eşim bana bakmak zorunda ama annesine babasına bir kuruşunu vermek zorunda değil mantığını hiç anlayamam kimse kusura bakmasın.
arkadaşlar siz yokken aileleri vardı, bi zahmet bekarken yapılan yatırımlara da bir karışmayıverelim ya, benim eşimin bekarken yaptığı mallar üstünde benim söz hakkım olamaz. bu kadar. boşanma durumunda bile olmuyor. bir tek adamcağız vefat ederse o zaman olacak, o yüzden mantıklı davranalım ve o kadar da herşeyin içinde olmayalım ya.
Hakkınızı helal etmeyin bence sizi bırakın daha doğmamış çocuğunuzun. Bile hakkı var o malda onlar anne baba ise sizde eşi siniz bence sizde akıllı bir şekilde araya mesafe koyun çünkü bu karakterde ki insanları doyuramaz sızımız hepdaha daha derler benimde başımda var. Aç olsalar açıkta olsalar hasta olsalar verirdir. Ama hırs için zevk için verilemezDediginiz olay artik ne yazik ki kapandi. Dedigim gibi adam pazarligini bile yapmis eşime sormadan. Benim derdim aslinda artik bu konu değil. Ben bu insanlari artik sevemiyorum Sonuc olarak. Arayamiyorum, samimi olamiyorum. Yapamiyorum. Daha 1 yil olmadi evleneli. Boyle hayat nasil gececek inanin bilmiyorum
Rahat bir insanmissiniz masallah ben oyle degilim :)Evet bakıyorum
Benden önce araba almıs arabayı sattık parası benim hesabımda baska bi araba alıcak ama benim istemedigim model vs
Hatta deger kaybedicek bi model
Akıl var mantık var konustum ama o istiyor
Onun parası ben yokken almıs hakkım yok istedigini yapar kıvamına geldim sizede tavsiye ederim cok rahat böyle
Aynen oyle ac degil acikta degil. Bizi magdur edip kendileri refaha kavusmak istiyorlar. Anne baba olmak ne demek keske herkes idrak edebilse..Ne yazık ki töre örf adet denile denile erkek anneleri o
Hakkınızı helal etmeyin bence sizi bırakın daha doğmamış çocuğunuzun. Bile hakkı var o malda onlar anne baba ise sizde eşi siniz bence sizde akıllı bir şekilde araya mesafe koyun çünkü bu karakterde ki insanları doyuramaz sızımız hepdaha daha derler benimde başımda var. Aç olsalar açıkta olsalar hasta olsalar verirdir. Ama hırs için zevk için verilemez
Aynen oyle baba bile olsa bunun adi mal kacirmak..Emeğin çoğu konu sahibinin eşinin hak hukuk demeyin ozaman diğerleri nedense alması gerekmez mi adam resmen mal kaçırıyor çünkü oğlu evlendi araya eşin kızı girdi
Ne yazik ki boyle bir durum pek mumkun degil. Eşim Anne baba hakki diyor ve konu bir şekilde kapaniyor. Bundan sonra olmaz diyor vs vsTapu sizdeyse vermeyin beklesin dursun
O hiç te öyle değil çoluğumun çocuğumun hakkına kimse giremez .Eşiniz sizi düşünmezse çocuğunu düşünecekNe yazik ki boyle bir durum pek mumkun degil. Eşim Anne baba hakki diyor ve konu bir şekilde kapaniyor. Bundan sonra olmaz diyor vs vs
Aynen katılıyorum. Benimde altınlarım istenmişti ama vermedim bitti gitti. Zorla alınacak değil ya. Eşinizin babasıyla arasındaki sorunlara müdahil olmayın eşinizi düşünmüş olsanız da sonunda kötü olan siz olursunuzbekarken olmuş ortada siz yoksunuz, eşiniz ve babası var.
sizi salak yerine koyma diye bişey yok siz olayın hiçbi yerinde değilsiniz.
evlendikten sonra olsa kadın yememiş içmemiş biriktirmiş yatırım yapmışlar diyebilirdik ama sizin esameniz okunmazken olan birşeyden dolayı kendinizi olaya katmayın.
eşinizi de doldurmayın bence, ters tepebilir.
Ama bu kadar onlari sevmicek bi durumda yok. Bi bahane aramissiniz bunu bulmussunuz kendinize.Sonucta esimin uzerine olan bir sey ve denilene gore cogu eşiminmis. O parayla ilgili planlarimiz vardi. Dediginiz kadar kolay olmuyor
Az bir meblag degil iki araba parasi eder biri gectim :)Siz daha ortada yokken alınmıs bırsey ıcın dıyorsunuz ama hani evlenınce hersey ortaktı ozaman esının hakkı yok mu adamın malında? Cok buyuk bı mebla degılse uzerınde durup huzurunu bozma ama atıyorum bı araba parasıysa benım de baska bır ısıme yarayacak gıbıyse bende vermekten taraftar olmazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?