Eşimin ailesini sevmiyorum, sevemiyorum..

Size göre olmayabilir ama herkesin aile yapısı farklıdır. Mesela bizde evlenmeden önce ya da sonra hiç farketmez tüm mal varlığımız eşimle ortaktır artık bir evlilik birliği kurulmuştur ve benim ondan onun bende söz hakkı vardır. Siz ayrı gayrı olmayı seçebilirsiniz o sizin tercihiniz. Neden illaki konu sahibini yerin dibine sokma peşindesiniz anlayamadım sizde öyle onda böyle bunkadar basit yani tamam mutlu olun tamam siz haklısınız

Canım hiç kasma kendini kimseyle samimi olmak gibi bir derdin olmasın boşver. Hayat insanları umursamayarak daha güzel geçer emin ol. Evin gelini olarak mesefeni koruyarak eşinle birlikte git gel arada bir çağır o kadar. Ben öyle yapıyorum ben de bir yıllık evliyim çok denedim sevmeyi ama olmuyor mesafe koydum hepsine. İnan kafam çok rahat onlar kafa yorsun banane. Tam tersi kendi ailem de eşimi el üstünde tutuyor eşim de bu durumdan çok hoşnut ilişkileri çok güzel. Be gerek var ki keşke biz de öyle olsak diyorum ama karşındaki çabalamayınca olmuyor bırak onlar düşünsün

Biz 8 sene kadar başka bir ildeydik
İkimizinde ortalama üstü bir kazancı var
Buraya dönerken ev alacaktık onun için biriktirdik
Kvdem o parayla önce kendine ev almamızı istedi eşimden kendi üzerine
Ağlayıp sızlamış birde
netten ev ilanı atmış
Ev 750000
Sizinkiler melek kalır benimkinin yanında

Artik ben de oyle olacagim sanirim. Inanin sevmek icin cok cabaladim cok denedim. Bana hep o gelinim degil kizim vs der ama bu isler lafta olmuyor işte ben hissetmiyorum o kizim lafini icimde

Biraz yorumları okudumda, şu cool cool "anne babadır ne olacak, senden önce olan seni ilgilendirmez" diyenlere bayıldım. Ne münasebet ingilendirmiyor? Evlilik sadece cinsellik için olan bir kurum değildir. Aile olmaktır. Her şeye ortak olmaktır.Ayrıca bir arkadaşımız yazmış, çalışmayıp evde oturup nasıl söz sahibi olabilirsin diye. Bu ne çirkin bir zihniyettir. Bu zihniyette olan erkekler yüzünden milyonlarca kadın hergün ezilip belki de şiddet görüyor farkında mısınız? Her kadın ayakları üzerinde durabilmeli evet ama olmamışsa da hiç bir hakkı yok mu? Konunuza gelince, lütfen yatırım yaptıklarında ailesi ne kadar koyduysa o kadarını verin. Kim ne söylerse söylesin, ileride olacak çocuğunuzun hakkı var o parada. Burda seni ilgilendirmez diyenlere de bakmayın. Eminim kendileri daha beter ve saçma şeylere takılıyorlardır.

Eşime, o yatirimi vermezse baglarini koparacagini ima ediyorsa onlarinki de cikar degil midir?
Yani bu tavır da hoş değil tabi ki ama bu konuda ne kendinizi ne eşinizi doldurmayın derim, olan sizin huzurunuza olur sonunda. Kendi kazancınızla yapın ne yapacaksanız, kimsenin söz hakkı olmaz o zaman

En azından eşiniz ailesinin olumsuz tavırlarının farkında. Peki ya olmasaydı işte o zaman daha kötü olabilirdi diye düşünüyorum

Olayla hiç alakanız yok. Dolayısıyla salak yerine konmuş olmuyorsunuz.

Ay canım kıyamam ben böyle seylere ana sa
Benden sana tavsiye bence bu konu üzerine Esin’e çok sitem etme bugün sana birgün onlara hak verir erkek milletine ne dersen de ailem der Bende hiç sevmiyorum eşimin ailesini hep bir fesatlık içlerinde Bende evlendim Elimde ne var ne yok aldılar üstelik. 30 milyar da borç ödedim mobilya borcu ama yapcak bişey yok yani herkesin farkli imtihani oluyor sen böle konularla mutluluğunu bozma

evde oturan çalışmayan hanımların bunu yapmaları konuyu iki katı ilginçleştiriyor.
Evde oturan çalışmayan!!! Evde biblo gibi duruyoruz ya bizde zaten. Evin bütün işini ev kendi kendine yapıyor bizde keyif yapıyoruz. Her konuda ev hanımlarını hor gören yorumlar görmekten gına geldi!

Abla bende senin yorumunu bekliyodum

ahaha beni bastırmış mı oldunuz şimdi yaa, kıyamaaam.
şu konu sahibinin cevap vermesi gereken yerde kraldan çok kralcı olanları da hiç anlayamıyorum.
onun adı evlilik birliği değil başka bişey aslında ama neyse

Hay agzina saglik. Ayakta alkisliyorum.
Esim bana karisamaz ben de ona karisamam mis eee sizin yaptiginiz gercekten evlilik mi ? Ev hanimi degilim ama bu ev hanimini hor gormeler neden ? Eve kurus katkisi olmayan bi kadinin evin gecimi hakkinda soz soylemeye hakki yok mu ? Kadin kadini eziyor vay arkadas yaa ama sokakta gorsen ben modernim ben eşitlikçiyim derler. Eşitlikçi de değilsiniz en kotusu de eş olmak yuva kurmak ne demek bundan da bir habersiniz.

Burda böyle ahkam kesenlerin bir çoğu, gerçek hayatında yapamadıkları, baskıladıkları duyguların acısnı birilerinden çıkarmaya çalışıyorlar. Gerçekten eşitlik ve modernlik kavramını karşılayan bir çok üye var burada. Samimiyetlerinden de eminim. Ama "evde oturup, söz sahibi olamazsın" gibi bir zihniyet bu söylediklerimin kıyısından geçemez.

Ben ne yazik ki sevecegimi hayal etmistim..
HAyellller ve hayatlar diyorum vallahi bazıları para konusunda biraz acımasız oluyor siz siz olun aralarına girmeyin kendi evladına acımayan ilk sizi harcar bir bakmışsınız yuvanız yıkılmış olur uzak durun madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…