neden yürütülmesin bence yürütülür, kocan memnun sen memnun...
ama eşin içine atıyosa içten içe rahatsızsa o zaman sorun olur ancak, ama anlatımında böyle bişey sezmedim
belki bi de çocuğunuz olunca sorun olabilir
neden kestiniz görüşmeyi
Eşimin ailesi tuhaftır biraz hala gelirler korkusu taşıyorum bazen ama eşime buna engel olmasını yoks polise başvuracağımı ve eve almayacağımı söyledim. kapımı uzun süre kimseye açmamıştım o dönem? herkes paronoya yaptığımı düşünürken geröekten de bir kez en azından bilidiğimiz kadarıyla bir kez gelip evin çevresinde dolaştıklarını öğrendikEşin ve sen bu durumdan şikayetçi değilsiniz ve eşinin ailesinin de sizle görüşme gibi bi düşüncesi de yok anlaşılan..yani herkes mutlu..
İlerde sorun yaratır diye mevcut mutluluklarımızdan vazgeçemeyiz ki...şu anda herşey yolunda görünüyo..üstelik ben ilerde risk yaratacağını da düşünmüyorum..eşin görüşüyomuş işte..çok kasmamak lazım..hayat senin hayatın..
eşiniz gerçekten kafasına takmıyorsa, hiçbir sorun taşımaz..
ama içine atıyor da size takmıyor gibi görünüyorsa, uzun vadede çok ciddi kayıplar olabilir.
ben olsam o riske girmezdim. asgari düzeyde seviyeli bir ilişki kurardım.. ama karar sizin.
Evet ama dışarda kalmaları için çok uğraştım ama değdi, tabii eşimle de çok mücadele verdim, onun arkadaşları herkes ama herkes bana hak verdi, en geleneksel orta yaşında kadınlar bile "aman görüşme kızım" dediler. fakat eşimi ikna etmek kolay değildi. ancak boşanmak istediğimde kabul etti. eşimi sevmek sahip çıkmak konusunda da zaten ilgili biriyim eşimi de seviyorum ama sanırım biraz yorgunum, koyvereyim gitsin diyorum bazen hayat için. Çocuk konusunda endişelerim var 30 larındayız ikimiz de, hayatı sadece kendim içinmiş gibi düşünmek istiyorum.eşim de son noktada çarkederse boşanma planı yine geçerli olur en kötü ihtimalle diye bakıyorum.. umarı siz de çözüm bulursunuz, ne kadar zor olduğunu artık biliyorum, bu ilişkiler maalesef içine çeker sizi, bizi, ve bir süre sonra ve gerçeği göremez hale getirir.ben 1 yıldır evli olduğumu anladım geçen ay sanki 1. yılımızı kutladık gibiydi çok güzeldi. keşke daha önce yapsaymışım dedim. umarım canınızı acıtmazlar..Bencede hiç bi risk taşımaz eşinde memnunsa ama eşine emin olki çemkiriyorlardır ki aynısı benim başımda o yüzden eşine cok sahip çık zaten binevi aılesıne srt donme pozısyonunda ellinden geldigi kadar eşine sayglı ol sev çokçada mutlu olun evlenince dısarda kalması gerekenler bırakta dısarda olsnlar ama asla eşini sen üzme
İş boşanma kararına kadar geldiyse onun ailesi yüzünden ki eşinde seni seviyor razı olmamış ,görüşmemen çok hayırlıdır, aileler yüzünden yıkılan evlilikler çok
sevgili temmuz,evet ama bu koşullarda çocuğum bile istemezdi herhalde, eşimle anlaşma yaptım kısmen emzirme dönemi bitmeden çocuk olursa götüremez ailesine ve haber vermeyecek doğum yapıp normal bi şekilde emzirene kadar.:dkocan sorun etmiyorsa bi problem olmaz
ilerde çocuk olduğunda bide şu açıdan düşünelim bizler geleneklerimiz gereği kalabalık aileleriz
en basitinden bayramlarda özel günlerde bir araya geliriz
şimdi gitmyebilirsin ama çocuğunuz için belkide buna katlanırsınız
çocuğunuz sizi hep beraber görmek isteyebilir
annemde dedemlere gitmekten haz almazdı bende gitmesin huzuru kaçmasın isterdim
ama onları hepberaber gördüğümdede garip bir sevinç duyardım
Evet ama dışarda kalmaları için çok uğraştım ama değdi, tabii eşimle de çok mücadele verdim, onun arkadaşları herkes ama herkes bana hak verdi, en geleneksel orta yaşında kadınlar bile "aman görüşme kızım" dediler. fakat eşimi ikna etmek kolay değildi. ancak boşanmak istediğimde kabul etti. eşimi sevmek sahip çıkmak konusunda da zaten ilgili biriyim eşimi de seviyorum ama sanırım biraz yorgunum, koyvereyim gitsin diyorum bazen hayat için. Çocuk konusunda endişelerim var 30 larındayız ikimiz de, hayatı sadece kendim içinmiş gibi düşünmek istiyorum.eşim de son noktada çarkederse boşanma planı yine geçerli olur en kötü ihtimalle diye bakıyorum.. umarı siz de çözüm bulursunuz, ne kadar zor olduğunu artık biliyorum, bu ilişkiler maalesef içine çeker sizi, bizi, ve bir süre sonra ve gerçeği göremez hale getirir.ben 1 yıldır evli olduğumu anladım geçen ay sanki 1. yılımızı kutladık gibiydi çok güzeldi. keşke daha önce yapsaymışım dedim. umarım canınızı acıtmazlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?