Eşimin ailesini sonsuza kadar hayatımdan çıkardım bu risk taşır mı?

ayyy inanamıyorum çokk sevindim .. peki eşiniz bu duruma herhangi bir sitem serzeniş vs te bulunuyor mu? veya ailesi sizi rahatsız etmiyor mu?

bayıldım kararlılığınıza kesinlikle kabul etmeyi düşünmüyorum 3. şahıslardan gelen barıştırma önerilerini ama şanslıyız kimse yeltenmedi daha

Eşimin aile ilşkisinde kötü rol oyanamak!! eşimi tanıdığımda ailesinden kurtulmak için lisyei bile 14 yaşında yatılı okumayı tercih etmiş bir adamdı ve flörtümüzün ilk haftası evlenince annemin herşeye karışmasına izin verme demişti ha merak etmeyin eşimin annesi eşime çocuk yapma bu kadından kurtulursun çabukça demişti bilmem sizin için kafi mi ? bence nedenleri bilmek ya da bilmeden yaftayı yapıştırmamak da fayda var:S ama yine de tşkler. zaten nedenleri konuşmak istemiyorum. sonrası i,le ilgili tahminler riskleri merak ediyorum.:d

tam olarak böyleydi hayal ettiğim şey, ben kalabalık bir ailede büyüdüm annemin bir sürü kardeşi var babamın yine öyle. annemin anneannesini bile gördüm çünkü bizimle yaşıyorlardı.ve hep böyle bir eşimin bir sürü kardeşi olsun isterdim ..benim de dünya tatlısı ikiz yeğenlerim var ben de kendime soruyorum bazen bundan daha büyük bir sevgi olabilir mi diye? ve hayat !! eşim tek çocuk annesi tam bir saplantı yumağı babası herkesin kabul ettiği obsesif bozukluğu olan bir adam. ve hepsi bira yana insani değerleri yok bildiğiniz"kötü" ler.biliyo musunuz ben eşimle 28 yaşında tanıştım 30 undaydım. ve farklı şehirlerde yaşadım yalnız yaşadım üniversiteyi şehir dışında yaşadım. ve ben şükrettim şimdiye kadar benim karşıma böyle kötü insan çıkarmadığı için Tanrıya.

tam olarak böyleydi hayal ettiğim şey, ben kalabalık bir ailede büyüdüm annemin bir sürü kardeşi var babamın yine öyle. annemin anneannesini bile gördüm çünkü bizimle yaşıyorlardı.ve hep böyle bir eşimin bir sürü kardeşi olsun isterdim ..benim de dünya tatlısı ikiz yeğenlerim var ben de kendime soruyorum bazen bundan daha büyük bir sevgi olabilir mi diye? ve hayat !! eşim tek çocuk annesi tam bir saplantı yumağı babası herkesin kabul ettiği obsesif bozukluğu olan bir adam. ve hepsi bira yana insani değerleri yok bildiğiniz"kötü" ler.biliyo musunuz ben eşimle 28 yaşında tanıştım 30 undaydım evlendiğimde. Ve farklı şehirlerde yaşadım yalnız yaşadım üniversiteyi şehir dışında okudum. Eşimin ailesinden sonra ben şükrettim şimdiye kadar benim karşıma böyle kötü insan çıkarmadığı için Tanrıya.

Çocuk olduktan sonra zor oluyor. Kendimden biliyorum. Yukarıda bir arkadaş demiş çocuğum 2 yaşında görmedi onları diye işte o kötü ben ve onlar arasındaki sorunlar yüzünden çocuğumun ilişkisi neden zedelensin diye düşünüyorsun. 2 yıla yakın görüşmedim sonra barıştım mesafeli olarak görüşüyorum. Görümcemle 4 yıl sonra barıştım. Ama artık hiç bir ortak konumuzda hakkımda ne düşünürler ne derler gibi çekincelerim yok hiç takmıyorum, çünkü o kadar samimi değilim. Görevden ibaret onlarla görüşmem....

teyzemin ilk eşi kötü bir insanmş biz hiç tanışmadık bir kere fotosunu gördüm çok yyakışıklıymış ama karaktersizmiş dengesizmiş hakarretleri,dayağı olan biri yani o ilk eşinden 1 oğlu ooldu kuzenim sonra boşanmışlar ikinci evliliğinden bir kızı oldu ..kuzenim annesi evlendği için o evde kalmak istememiş ve anneannem büyütmüş.şimdi kuzenim evli iki çocuğu var bir 11 diğeri 9 yaşında kendisi iki yılda bir kafasına esince gider babasını görür ama ne kuzenimin eşi nede çocukları görüşmüyorlar annesiylede aynı şehirde olmasına rağmen nadir görüşür ama biz kuzenimle çok yakınız annemler anneannemler annesi-babası olmuşlar ve kuzenim eşi ve çocukları için hiçbir sorun sıkıntı yok bu birazda eşinizin yaşadıklarına bağlı eğer eşinizin paylaşımı çok olduysa gerçekten kalben bağlıysa sorun olurdu ama anlattığınız kadarıyla aşırı bağlılığı yok o yüzden size sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum yinede bunu ölçüp tartacak sizsiniz herkes kendi yaşadıklarını bilir o yüzen siz daha iyi bilirsiniz...Allah 3.şahısların art niyetleri yüzünden sevdiklerimizden ayrı kalmamıza izin vermesin..

SAnırım kalben bi bağlılık var. ama haklıyı haksızı biraz olsun ayırabiliyo. bir de eşimin ailesi çok fazla duygu sömürü yaparlar özelikle annesi , yani annelik hakkından falan bahseder sürekli.tabi ki etkileniyo hasatalık var sağlık var. ama 1 yıldır bana müdahelesi yok.

ayyy inanamıyorum çokk sevindim .. peki eşiniz bu duruma herhangi bir sitem serzeniş vs te bulunuyor mu? veya ailesi sizi rahatsız etmiyor mu?

eşimle bı sorunumuz olmadı pek çünkü oda annesını ve ablasını cok ıyı tanıyordu cocuktan once sık gıderdı eşim, benı bu konuda asla zorlamadı ama kendısı gıder görür gelırdı, artık gıttıgınde neler dedılerse zamanla sogudu eşimde, ben bısey yapmadım köşeme cekıldım izledım sadece
en sonunda ogluma hamıle kaldım dondurulmuş embıryo ıle
kaynanam eşimin halası ile beddua gönderdı
eşim gıttı sordu yuzleştiler dogruydu
dogmamıs cocuga beddua edıcek kadar gözü donmus kadının
ondan sonra ıyıce sogudu eşim
cocugu görmek ye gelmek ıcın teklıf gönderdıler
benım bısey dememe gerek kalmadan eşim
beddua etttıgı bı bebegeı görmek ıcın zahmet etmesın dedı
konuda kapandı gıttı

eşim resımlerını yukluyo arada faceden ordan bakıyolar sanırım

bu arada kayınvalıdemın benı tek ıstememe sebebı

zengın olmayısısım zengın varlıklı gelın yada akraba ıstermıs hayalındekı gelın deyılmısım oyle yanı

mutluyumda eşimle bı sorunumuz yok cok şükür

canınız yanmasa böyle bir karar almazdınız,Evet insani değerleri olmayan insanları hayatımıza sokmama hakkımız var da,en azından eşinizin bunu anlayacak anlayışı var ,bu çok önemli,şanslısınız..

Bundan sonra bence eşiniz çok hoş tutun....çünkü o size saygı duymuş, ki çok erkek bunu yapamaz...

insan elbetteki ggelecekte vicdanı sızlamamsı için hareket eder sizde eşinizii ailesyle görüşmesine engel değil destek olmuşsunuz güzel bir davranış bence eşinizle konuşmuşsunuz zaten kararlaınızı planlarınızı yapmışsınız ama bence bir de onun hissinden hissettiğinden emin olmak için hislerini duygularını konuşun eşinizin..Allahım mutluluğnuz huzurunuzu daim etsin..

nekadar zor bir durum yaşamaışsınız çok kırgın olmalısın düşündükçe tüylerim dikn diken oluyor insan kenndi evladının zuzusuna beddua edermi evlerden bizzlrden sizlerden uzak olsun böyle insanlar Allahım korusun çocuğunuzu tüm kötülüklerden..birde hiç anlamam mal mülk sevdalısı insanları gözleri kararmış paradan maldan mülkten bugün paran varsa yarın yok-bugün paran yok yarın çok Allah ıslah eylesin kvnizi..Allah sizinde mutluluğunuzu huzurunuzu daim etsin..mutlysan ne güzel durmak yok yola devam

evet canım cok zor gunlerdı bende buyuk ailede buyudum cok ısterdım farklı olmasını ama olmadı ıste
cok tşk ederım canım ıyı dıleklerın ıcın cumlemıze huzur versın allahım

diyorum ya en iyisini sen bilirsin artılarını eksiklerini koyarsın kefeye hangisi ağır basarsa hayatına o şekilde yön vermelisin. faydaları zararlarından daha çok oacaksa hiç gereği yok elbette. bariz kötü insanlar demişsin öyleyse gerçekten doğru bir karar almışsın.

HImm evet kötüymüş ben de benzer bir durum yaşamıştım bebek mevzularında. ama eşim sizinki kadar kararlı değil benim eşim balık hafızalı sadece ailesine değil herkese karşı öyle çok çabuk affeder ve uzatmaz. bu yüzden mücadele bana düşüyor daha çok. sizin adınıza sevindim bu grçekten önemli çünkü.

Canım şuan için risk taşımadıgını düşünsenizde bence ne olursa olsun doğru değil neticede eşinizin ailesi. Bende yeni evliyim illaki insanın memnun olmadıgı şeyler oluyor herkezi sevmek zorunda değiliz ama evlendiğin zaman eşinin ailesini yok sayamazsın aynı şekilde oda senin aileni yok sayamaz Ailelerimiz bizleri büyüttü bugüne getirdi. Eşini bu yaşa getiren insanlar var ve sen yokken eşinin ailesi vardı. Eşinle bunu sorun etmesenizde ileride mutlaka karşınıza çıkar sizde evlat sahibi oldugunuz zaman bu bir gün önünüze gelir emin olun nasıl davranırsanız öyle görürsünüz. Bence eşimin ailesidir diye düşünüp yinede gereken ilginizi gösterin onlar bilmesede Allah bilsin diye düşünün. Yarın öbür gün sizde evlat sahibi olacaksınız Anne Baba çok önemlidir Allah katında.

Bence güvendiğin ablan kim ise sana çok doğru söylemiş canım bence kulak ver tamam kötü şeyler yaşamışsındır doğrudur ama sen yinede üzerine düşeni yap Allah için yapmalısın bunu zaten birşey olsada eşin seni ezdirmez ama ailesini hayatından çıkarmak gibi bir hakkın yok hiçbirimizin böyle bir hakkı yok. Anne babadır onların bir ahını alırsan evinde huzurun kalmaz mutlu olma şansın yok

öncelikle tşkler yorum için. Ancaak öncelikle memnun olmadığım şeyler değil söz ettiğim konular. yeryüzünde kimse beni ben kimseyi sevmek zorunda değiliz.fakat insanlara sevmesem de kötülük yapmamam, kuyularını kazmamam, iftira atmamam gerektiğini bilecek ve böyle yaşayacak kadar erdemli ve düzgün bir ailede büyüdüm.birilerinin ben yokken de var olması beni gözümde onları yücelten bir durum değil. Ama ailelik bağlarını önemserim ve müdahale etmem bu ayrı.Gelelim evlat sahibi olmaya bizim ülkemizde mi var her yerde mi böyle ama şu durumu sevmiyorum "ben sana baktım büyüttüm şimdi büyüdün hoop şimdi sıra sende ben sana kötülük yapayım ama olsun ben anneyim babayım çek beni çekeceksin mecbursun, ya da hakkımı helal etmem , ya da ben anayım".. .... nedir bunlar allahaşkına. Psikologlar der ki karşılıksız tek sevgidir anne sevgisi ama bakın bizim ülkemize karşılığı istenen sevgi türlerinden biridir anne sevgisi. Şöyle söyliim eğer bir gün çocuğum olursa ve benim eşimin ailesinin yaptıklarını oğluma kızıma damadıma gelinime yaparsam eğer zaten benim suratıma bakmasınlar.Bu kadar da netim bu konuda.

evet bu sene sonuna doğru çocuk düşünüyoruz. Evet haklısınız beni düşündüren de bu içinden geçenler.. aile sonuçta çok hassas bi konu?

EŞİN MEMNUN SEN MEMNUN HİÇ BİR SORUN TAŞIMAZ TEK OLACAK OLAN;
İLERİDE OĞLUN OLUNCA GELİNİNDE SENİNLE AYnI ŞEKİLDE HAYATINDAN ÇIKARAK OLACAK OLAN BU...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…