- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
Haklı olabilirsin benimki doğmamış çocuğa don biçmek hesabı...Yalnız ortada bazı gerçekler var, benim kocam günün birinde çocuğum olursa kesinlikle annemin bakmasını istemem demişti, neden diye sorduğumda onuda kendine benzetir demişti...Şimdi; düşündüğümde bu insanlar gerçekten tehlikeli insanlar fakat kocamın annesi ,çocuğunda nenesi, ben ancak çocuğuma zarar verdiği noktada devreye girerim...Bu ilişkiyi kendileri istediler bu konuda içim çok rahat, yarın bir gün gurur yapıp gelmezlersede sorun onların sorunu...Ben görümcemle ,konuşmasamda doğumunda altınımı alıp gittim ve yaptıkları rezilliği anlatsam eminim az buçuk hepiniz beni anlarsınız...
Ben bugüne kadar hep sustum ve en çok zarar gören kullanılan ben oldum iş çocuğuma gelince kesinlikle susmam ve bana verdikleri zararı aynı şekilde onada yaparlarsa o zaman çocuğumuda çekerim,bunu kocamada söyledim onunda korkuları var bu konuda ne annesine nede kardeşlerine güvenmiyor bu hususta...
Anlayabiliyorum öfkeni haklısındır da bu kararı kolay almamışındır, çocukdan sonra çok zor oluyor bunu anlatmak istemiştim...