- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
amin..
eşime direkt söyleyemiyorum aile konusunda hala hassas dediğim gibi ona göre beni sahipleniyorlar bu iyi bişey ve onlar yaşlı insanlar hoş gör diyor işin içinden çıkıyor ..
hergün uğradıkları için misafirle yakalanıyorum öyle de çok gelenim yk sağolsunlar çekinir oldum birilerini çağırmaktan ablamla kardeşim geldi binbir ricayla hemde.babası geldi yine oturdu gitti annesine söylemiş oda gelmiş ama bizi evde bulamamış neden mi çünkü ablamlar evde durmak istemedi gezmeye çıkardım kılpayı kurtardım yani ne anlıyorlar sanki aynı evde yaşıyoruz gibi davranıyorlar kardeşlerimle telefonda dertleşiyorum sadece arkadaşım dün dişimi çektirmeye doktora benimle geldi ben fena oldum evime kadar bıraktı oturduk sohbet ettik zaferim benim denk gelmediler hesap sorar gibi evdemiydiniz dedi çok tuhaf anlamıyorum herşeyden haberleri olsun sanki ben onların evdeki yalnız kalırsa başına bişey gelir diye korktukları kızıyım bi gün telefonu açmadım diye evime üç kez gelip gitmişler bana bişey oldu sanmışlar kızdım bu kadar abartmayın dedim ama nedenmiş tabiki merak ediyoruz dediler telefona cevap verme zorunluluğum kesin var yani ailem beni hiç böyle sıkmamıştı inanın
canım böyle ömür geçmez..ayaklarını kesmek için mesafe koymaya çabalamalısın..onlar geldikçe, kendine bi iş bul evde..
ütü yap, biyerleri temizlle cam sil vs...
tamam kv kp gelir oğullarının evine ama bunlar abartmış..
bukadar kontrol nedir yahu, üç kere gelip gitmek vs..hiç özelin olmayacakmı..benim bi eşim dostum gelecek. kv dakkasında burnumda bitecek...yeter yahu...bıkar insan...bi rahat verin diye çığlık atası gelir insanın..