• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesinin beni yok sayması mıdır bu?

Fazla alıngansınız galiba. başka birşey kalmadı takılcak buna mı taktınız. boşverin geçin.

Bunun nesıne takıldınız? Hanı hıc ama hıc yazılmasa esınıze ve sıze anlayacagımda. Ne ıstıyorsunuz araba ıcın celenkmı gondersınler

Niye insanlar bu kadar gergin.Bu sizi yok saydıkları anlamına gelmez öyle düşünmeyin demek zor mu

Niye insanlar bu kadar gergin.Bu sizi yok saydıkları anlamına gelmez öyle düşünmeyin demek zor mu

canım konu sahibi açtığınız konulardan aslında üyelerin değil de sizin ne kadar gergin olduğunuz anlaşılıyor

ikidir açtığınız ve dert denilemeyecek konulara ve tepkilerinize bir odaklanın derim

Hayırlı olsun diye mesaj yazılmış ,yazılmamış, tekil veya çoğul yazılmış bunlar sadece detay.
Ben kendime araba aldığımda kimse beni arayıp veya mesaj yazıp hayırlı olsun demedi.
Görüştüğümüzde güle güle kulan, Allah kaza bela vermesin dendi, buna kendi ailem de dahil.
O zaman aklıma bile gelmemişti şimdi sizin konuya denk gelince hatırladım.
Kayınvaldem yanımızdaydı sipariş verirken sağolsun üst model olsun diye çok gayret etti.

Bu kadar detaycı olur ve bunlara takılıp eşinize de yansıtırsanız hayat sizi çok yorar.
Araba almışsınız ne güzel binin gezin, gerisini de boş verin.
Hayat bu kadar ufak meseleleri dert etmek için çok kısa.

Bana çok abartmışsınız gibi geldi

Samimiyet varken sizli bizli konuşulmaz ki

Hayırlı olsun araba almışsın denir

Sana da demişler ayrıca hayırlı olsun diye

Ben de ev almışsın güle güle otur derim mesela sonuçta evin mülkiyetimin kimin üzerinde olduğu parayı kimin verdiği değil ki konu aile olarak ev alındığı açık eşin ile birlikte güle güle oturunuz mu diyeceğiz

Konuştuğun kişiye hayırlı olsun demek yeterli

Ben bu konularda beklentiye girmemek eşime demiş ayrıca bana da desin vs diye hiç aklıma da gelmez

Görümce ben olsam ilk kiminle konuşursam ona der geçerim

Kız sen hamıle falan olabılır mısın acaba fazla alıngansın cunku:deli: gorumcenız yazmıs kaynananlarda gorunce soylerler gule gule kullanın dıye:süslü:

Back
X