- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.251
- 548
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
E o kullanacağı için daha çok ona güle güle kullan denir çok normal. Senin kullanacağın bi araba olsaydı sana derlerdi. Dert edilecek bir şey yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimle araba aldık altınları verdim üzerine kredi çektik.Yalnız görümcem eşime aldın mı hayırlı olsun çok güzel araba yazmış kv güle güle kullan canım Allah kaza bela vermesin yazmış...çok bozuldum ama bizimkiler aldınız mı?güle güle kullanın diye çoğul konuşuyor.Yanlış mı düşünüyorum.
Arabayı sadece eşim kullanacak,o mu almış olacak onlar için sonuçta biz bir aile olduk artık ama.Eşim olur mu öyle şey bilinçli değildir sen çalışmasan altınlarını vermesen nereye alacaz böyle arabayı öyle derlerse yan yana olduğumuzda bozarım dedi
pek sanmıyorum ben demesem aklına bile gelmezdi.
Gerçi görümcem yenge hayırlı olsun diye yazdı bana arrıyetten
ama abisine aldın mı demesi..bence doğrusu aldınız mı demesiydi
ben çalışmasaydım da altınlar olmasaydı da yine sonuç olarak aldınız mı demeleri lazım çünkü bir olduk zaten.Öyle göremiyorlar mı ki
![]()
OhooooEşimle araba aldık altınları verdim üzerine kredi çektik.Yalnız görümcem eşime aldın mı hayırlı olsun çok güzel araba yazmış kv güle güle kullan canım Allah kaza bela vermesin yazmış...çok bozuldum ama bizimkiler aldınız mı?güle güle kullanın diye çoğul konuşuyor.Yanlış mı düşünüyorum.
Arabayı sadece eşim kullanacak,o mu almış olacak onlar için sonuçta biz bir aile olduk artık ama.Eşim olur mu öyle şey bilinçli değildir sen çalışmasan altınlarını vermesen nereye alacaz böyle arabayı öyle derlerse yan yana olduğumuzda bozarım dedi
ben çalışmasaydım da altınlar olmasaydı da yine sonuç olarak aldınız mı demeleri lazım çünkü bir olduk zaten.Öyle göremiyorlar mı ki
![]()
Herkes içten içe gerçeği biliyor muEşimle araba aldık altınları verdim üzerine kredi çektik.Yalnız görümcem eşime aldın mı hayırlı olsun çok güzel araba yazmış kv güle güle kullan canım Allah kaza bela vermesin yazmış...çok bozuldum ama bizimkiler aldınız mı?güle güle kullanın diye çoğul konuşuyor.Yanlış mı düşünüyorum.
![]()
Bende bunu yasiyorum hep amabi kere bile uyarmadim. Birakiyorum oglunun egosunu tatmin etsin ogluda o yemegi ona getirdigini beni onemsemedigini bilsin. Hic sknti yok artik kendi evimdeki huzurdan baska hicbisey dusunmuyorum . yeterki esimle iyi olayim kaynana nedir kiOhoooobana normal geliyo artık böyle şeyler.ben kaynana yemek yaptığında benim yanında oğlum sana şunu yaptım sana bunu aldim.diyor oysa bende varım benim evime sonuçta getiriyorsun.kac kere uyarmama rahmen çocukça belki inadına hep aynı şeyi yapiyo.
Orası öyle tabi ama bu karşındakini biseye saymamak gibi benimde zoruma gidiyor.esim kiziyorda hep ama kaynana işte anlamiyo.Bende bunu yasiyorum hep amabi kere bile uyarmadim. Birakiyorum oglunun egosunu tatmin etsin ogluda o yemegi ona getirdigini beni onemsemedigini bilsin. Hic sknti yok artik kendi evimdeki huzurdan baska hicbisey dusunmuyorum . yeterki esimle iyi olayim kaynana nedir ki
Aynen cok sey zorumuza gidiyo ama anliyormu sanki . bosver gormezden gel borusunu ottursun istedigi gibi . ben saldim artik . saymiyo zaten hicbir kv gelini takmaz . benmki takiyo dien kesin bi cikari vardir . cnku ogullarini elnden aldgmzi dusunyrlar sacma bi seklde ...Orası öyle tabi ama bu karşındakini biseye saymamak gibi benimde zoruma gidiyor.esim kiziyorda hep ama kaynana işte anlamiyo.
YA nefarkeder kime dedigi . yerin altindan problem cikariyorsunuz bence sirf aileyetavir yapmak icin .
Ohoooobana normal geliyo artık böyle şeyler.ben kaynana yemek yaptığında benim yanında oğlum sana şunu yaptım sana bunu aldim.diyor oysa bende varım benim evime sonuçta getiriyorsun.kac kere uyarmama rahmen çocukça belki inadına hep aynı şeyi yapiyo.
Sizinkiler yine iyiymiş. Bana babam düğün hediyesi olarak araba aldı. Evlenmeden önce aldı üstelik. Ama kayınpeder her zaman özellikle de başkalarının yanındayken hep “senin araban” diye konuşurdu oğluyla. Senin arabayı servise götürdün mü. Senin arabanın vergisini ödedin mi. Senin arabayı en son ne zaman yıkattın. Dolu yağacakmış arabanı ağaç altına çektin mi...
Bu zihniyet meselesi yani ataerkil kafa bunlar hep. Kadın eşiyle birlikte çalışsa bile ev hep ogullarının evidir araba da oyle