• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesinin beni yok sayması mıdır bu?

E o kullanacağı için daha çok ona güle güle kullan denir çok normal. Senin kullanacağın bi araba olsaydı sana derlerdi. Dert edilecek bir şey yok.

E size de ayrıyeten hayırlı olsun yenge yazmış . Daha ne yapmasını bekliyosunuz ki. Hadi sadece abisine yazda bi derece size hak vericem de. Size de yazmış. Bence gereksiz yere takmışsınız kafaya.

Aslinda esinin tavri sikintili olsaydi uzulebilirdin ama oyle degil.altinlari vermesen zor alirdik diyor dusunceli.gerisini bosver hem bilincli soylememislerdir belki

Bunlar hep dertsizlik. İstediklerini desinler bosverin.
Siz bunu dert edene kadar arabayi surmeyi öğrenin. Bunlar boş..

Eşimle araba aldık altınları verdim üzerine kredi çektik.Yalnız görümcem eşime aldın mı hayırlı olsun çok güzel araba yazmış kv güle güle kullan canım Allah kaza bela vermesin yazmışHoppa...çok bozuldum ama bizimkiler aldınız mı?güle güle kullanın diye çoğul konuşuyor.Yanlış mı düşünüyorum.:KK23:Arabayı sadece eşim kullanacak,o mu almış olacak onlar için sonuçta biz bir aile olduk artık ama.Eşim olur mu öyle şey bilinçli değildir sen çalışmasan altınlarını vermesen nereye alacaz böyle arabayı öyle derlerse yan yana olduğumuzda bozarım dedi:KK61: pek sanmıyorum ben demesem aklına bile gelmezdi.:mad:Gerçi görümcem yenge hayırlı olsun diye yazdı bana arrıyetten:KK9:ama abisine aldın mı demesi..bence doğrusu aldınız mı demesiydi:KK5:ben çalışmasaydım da altınlar olmasaydı da yine sonuç olarak aldınız mı demeleri lazım çünkü bir olduk zaten.Öyle göremiyorlar mı ki:KK43:

Sizinkiler yine iyiymiş. Bana babam düğün hediyesi olarak araba aldı. Evlenmeden önce aldı üstelik. Ama kayınpeder her zaman özellikle de başkalarının yanındayken hep “senin araban” diye konuşurdu oğluyla. Senin arabayı servise götürdün mü. Senin arabanın vergisini ödedin mi. Senin arabayı en son ne zaman yıkattın. Dolu yağacakmış arabanı ağaç altına çektin mi...

Eşimle araba aldık altınları verdim üzerine kredi çektik.Yalnız görümcem eşime aldın mı hayırlı olsun çok güzel araba yazmış kv güle güle kullan canım Allah kaza bela vermesin yazmışHoppa...çok bozuldum ama bizimkiler aldınız mı?güle güle kullanın diye çoğul konuşuyor.Yanlış mı düşünüyorum.:KK23:Arabayı sadece eşim kullanacak,o mu almış olacak onlar için sonuçta biz bir aile olduk artık ama.Eşim olur mu öyle şey bilinçli değildir sen çalışmasan altınlarını vermesen nereye alacaz böyle arabayı öyle derlerse yan yana olduğumuzda bozarım dedi:KK61: pek sanmıyorum ben demesem aklına bile gelmezdi.:mad:Gerçi görümcem yenge hayırlı olsun diye yazdı bana arrıyetten:KK9:ama abisine aldın mı demesi..bence doğrusu aldınız mı demesiydi:KK5:ben çalışmasaydım da altınlar olmasaydı da yine sonuç olarak aldınız mı demeleri lazım çünkü bir olduk zaten.Öyle göremiyorlar mı ki:KK43:
Ohoooo:ukala: bana normal geliyo artık böyle şeyler.ben kaynana yemek yaptığında benim yanında oğlum sana şunu yaptım sana bunu aldim.diyor oysa bende varım benim evime sonuçta getiriyorsun.kac kere uyarmama rahmen çocukça belki inadına hep aynı şeyi yapiyo.

Herkes içten içe gerçeği biliyor mu
Evet...
O zaman ?
Bu onaylanma isteği de nedir?

Ohoooo:ukala: bana normal geliyo artık böyle şeyler.ben kaynana yemek yaptığında benim yanında oğlum sana şunu yaptım sana bunu aldim.diyor oysa bende varım benim evime sonuçta getiriyorsun.kac kere uyarmama rahmen çocukça belki inadına hep aynı şeyi yapiyo.
Bende bunu yasiyorum hep amabi kere bile uyarmadim. Birakiyorum oglunun egosunu tatmin etsin ogluda o yemegi ona getirdigini beni onemsemedigini bilsin. Hic sknti yok artik kendi evimdeki huzurdan baska hicbisey dusunmuyorum . yeterki esimle iyi olayim kaynana nedir ki

Bende bunu yasiyorum hep amabi kere bile uyarmadim. Birakiyorum oglunun egosunu tatmin etsin ogluda o yemegi ona getirdigini beni onemsemedigini bilsin. Hic sknti yok artik kendi evimdeki huzurdan baska hicbisey dusunmuyorum . yeterki esimle iyi olayim kaynana nedir ki
Orası öyle tabi ama bu karşındakini biseye saymamak gibi benimde zoruma gidiyor.esim kiziyorda hep ama kaynana işte anlamiyo.

Orası öyle tabi ama bu karşındakini biseye saymamak gibi benimde zoruma gidiyor.esim kiziyorda hep ama kaynana işte anlamiyo.
Aynen cok sey zorumuza gidiyo ama anliyormu sanki . bosver gormezden gel borusunu ottursun istedigi gibi . ben saldim artik . saymiyo zaten hicbir kv gelini takmaz . benmki takiyo dien kesin bi cikari vardir . cnku ogullarini elnden aldgmzi dusunyrlar sacma bi seklde ...

Ay yanlis anlamayin ama herseyi kafaniza takmayin . Yani ben bisey goremedim ama oyle de olsa yani kotu nniyet de olsa olmasa da. Birakin gitsin yahu. Oyle mi dusunuyolarmis boyle mi dusunuyolarmis. Ne dusunuyorlarsa dusunsunler . Koca benim mi evet. Arabayi beraber mi aldik evet. Biri kullanmak isteyince benim de onayim lazim mi arka planda ya da on planda .. evet. Gerisi teferruat. Yuzune bile oglumun arabasi dese evet kocamin arabasi de gec. Bosver yahu

bu kadar ufak şeyleri dert sayıp konu açacak kadar beyninizi meşgul etmesi sizi yormuyor mu merak ediyorum

:110:aslında biz yokuz

Sizinkiler yine iyiymiş. Bana babam düğün hediyesi olarak araba aldı. Evlenmeden önce aldı üstelik. Ama kayınpeder her zaman özellikle de başkalarının yanındayken hep “senin araban” diye konuşurdu oğluyla. Senin arabayı servise götürdün mü. Senin arabanın vergisini ödedin mi. Senin arabayı en son ne zaman yıkattın. Dolu yağacakmış arabanı ağaç altına çektin mi...

Ayyyy:KK12:babana helal olsun :KK200:baban almasına rağmen nasıl bu kadar sahipleniyorlar anlamadım.Erkek aileleri her hakkı kendilerinde görüyor ben bunun böyle olduğunu anladım artık.

Allah Allah, yahu takacak başka şey bulamadınız mı?
Neden bu kadar dert edicek konu yaratıyorsunuz kendinize.
Sizinkiler çoğul konuşmuş onlar tekil konuşmuş falan filan. Boşverin yahu. Bu kadar incelemeye bu kadar detaya ne gerek var.
Ayrıca burada bolca size gaz veren olur, pireyi deve yaparsınız benden söylemesi. Huzur kaçırmaya değmez ki zaten ortada bir şey de yok.

Bunun nesıne takıldınız? Hanı hıc ama hıc yazılmasa esınıze ve sıze anlayacagımda. Ne ıstıyorsunuz araba ıcın celenkmı gondersınler

Back
X