• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesinin beni yok sayması mıdır bu?

Ne kadar gereksiz bir ayrintiya takılmışsınız. Ayrica sizin dediğiniz gibi bile olsa eşiniz ve sizin bilmeniz yeterli değilmi? Dışarıdaki insanların ne söylediğini bu kadar önemsemeyin bence

Bunun öncesinde görümcem telefonda iki kere ne yapıyorsunuz dediğinde eşim ne yapayım tv izliyorum demişti.O zaman da bozulup bir şey dememiştim bu da olunca üzerine bi de eşim bi kaç kere araba aldım da dedi artık ben de sinirlendim

canım bunlar ağız alışkanlığı. yani çoğulu tekili takmıyor kimse. o yüzden öyle konuşmuşlardır

Bizde bnm altinlarimla araba aldik beni yok saydilar esimin gibi davrandilar

Arabaya benzinini ben attim kv kp gezdi oglumun arabasi diyerek

En son sattik arabayi :D

Gercekten insanlardan bu kadar beklenti sahibi misin? Hayatinda simdiye dek herkes beklentilerini karsiladi mi bu nasil bir ruh hali :işsiz:
O kadar istiyorsan buraya yazsaydin biz sana hayirli olsun derdik .

umarim arabayı kendi üstüne almişsindir..
ben arabami kendi üzerime aldim altınlarimi verdim üstünede kredi çektim bu benim hakkımdır.. arabayı eşim kullaniyo..
boşverin takmayin kafana zaten evlenince ortak oluyor;)

Alınganlık falan demislerde bu olaylar da adım adım büyüyor yalnız kavga sebebi değil ama önemli gözükmek lazım

Benim kaynanada arabayi almaya benim adimi soyleyip oda mi geliyo senle demisti esime telefonda duydum , normalde gitmicektim devir isine gittim kendi ustume aldim :)

Yok sayma değildir, aranızda sorun yoksa art niyetli de değillerdir.

Biraz kulak tırmaliyor sadece.takilmayin derim

Eşimle araba aldık altınları verdim üzerine kredi çektik.Yalnız görümcem eşime aldın mı hayırlı olsun çok güzel araba yazmış kv güle güle kullan canım Allah kaza bela vermesin yazmışHoppa...çok bozuldum ama bizimkiler aldınız mı?güle güle kullanın diye çoğul konuşuyor.Yanlış mı düşünüyorum.:KK23:Arabayı sadece eşim kullanacak,o mu almış olacak onlar için sonuçta biz bir aile olduk artık ama.Eşim olur mu öyle şey bilinçli değildir sen çalışmasan altınlarını vermesen nereye alacaz böyle arabayı öyle derlerse yan yana olduğumuzda bozarım dedi:KK61: pek sanmıyorum ben demesem aklına bile gelmezdi.:mad:Gerçi görümcem yenge hayırlı olsun diye yazdı bana arrıyetten:KK9:ama abisine aldın mı demesi..bence doğrusu aldınız mı demesiydi:KK5:ben çalışmasaydım da altınlar olmasaydı da yine sonuç olarak aldınız mı demeleri lazım çünkü bir olduk zaten.Öyle göremiyorlar mı ki:KK43:
Aynisini ben de yaşadım aynı şekilde esimle birlikte bir araba aldık sonra eşimin ailesi konuşurken hep x'in arabası şeklinde bahsediyordu benim ailem hep arabanız derdi çok sinir olurdum . Sonra eşim de bana sinir oldu gitti arabayı üstüme yaptı :63:

Bence boşuna değil bu konuya takılmanız. Onların yanında “arabamızı aldık” vb. cümleler kurarak vurgulayın sizin de emeğinizin olduğunu.

en azindan ''aldikmi arabayi '' dememis .Hani oyle konusan kadinlar varya cocugundan bahsederken hasta olduk, kabiz olduk, gibi.

Eşimle araba aldık altınları verdim üzerine kredi çektik.Yalnız görümcem eşime aldın mı hayırlı olsun çok güzel araba yazmış kv güle güle kullan canım Allah kaza bela vermesin yazmışHoppa...çok bozuldum ama bizimkiler aldınız mı?güle güle kullanın diye çoğul konuşuyor.Yanlış mı düşünüyorum.:KK23:Arabayı sadece eşim kullanacak,o mu almış olacak onlar için sonuçta biz bir aile olduk artık ama.Eşim olur mu öyle şey bilinçli değildir sen çalışmasan altınlarını vermesen nereye alacaz böyle arabayı öyle derlerse yan yana olduğumuzda bozarım dedi:KK61: pek sanmıyorum ben demesem aklına bile gelmezdi.:mad:Gerçi görümcem yenge hayırlı olsun diye yazdı bana arrıyetten:KK9:ama abisine aldın mı demesi..bence doğrusu aldınız mı demesiydi:KK5:ben çalışmasaydım da altınlar olmasaydı da yine sonuç olarak aldınız mı demeleri lazım çünkü bir olduk zaten.Öyle göremiyorlar mı ki:KK43:
Bu zihniyet meselesi yani ataerkil kafa bunlar hep. Kadın eşiyle birlikte çalışsa bile ev hep ogullarının evidir araba da oyle

araba mı değiştirmek istiyorum aylık faizler 3 ü geçmişşş asıl ben dertlıyım bennnnn .nefret ettığım arabaya mahkumum bu senede

Back
X