- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
Tabi ki değilimCiddi misin kız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki değilimCiddi misin kız
O söylemezse siz söylersiniz.İşte eşimin öyle konuşmaya alışması lazım
ya fena lafları vardır öyle insanı şoke üstüne şokee edenn dua edin yani size böyle bişi denmemşşAyyy ne bu havalar anlamadım kv fenaymış.Yazıklarım olsun![]()
Bunun öncesinde görümcem telefonda iki kere ne yapıyorsunuz dediğinde eşim ne yapayım tv izliyorum demişti.O zaman da bozulup bir şey dememiştim bu da olunca üzerine bi de eşim bi kaç kere araba aldım da dedi artık ben de sinirlendim
canım bunlar ağız alışkanlığı. yani çoğulu tekili takmıyor kimse. o yüzden öyle konuşmuşlardır
Aynisini ben de yaşadım aynı şekilde esimle birlikte bir araba aldık sonra eşimin ailesi konuşurken hep x'in arabası şeklinde bahsediyordu benim ailem hep arabanız derdi çok sinir olurdum . Sonra eşim de bana sinir oldu gitti arabayı üstüme yaptıEşimle araba aldık altınları verdim üzerine kredi çektik.Yalnız görümcem eşime aldın mı hayırlı olsun çok güzel araba yazmış kv güle güle kullan canım Allah kaza bela vermesin yazmış...çok bozuldum ama bizimkiler aldınız mı?güle güle kullanın diye çoğul konuşuyor.Yanlış mı düşünüyorum.
Arabayı sadece eşim kullanacak,o mu almış olacak onlar için sonuçta biz bir aile olduk artık ama.Eşim olur mu öyle şey bilinçli değildir sen çalışmasan altınlarını vermesen nereye alacaz böyle arabayı öyle derlerse yan yana olduğumuzda bozarım dedi
pek sanmıyorum ben demesem aklına bile gelmezdi.
Gerçi görümcem yenge hayırlı olsun diye yazdı bana arrıyetten
ama abisine aldın mı demesi..bence doğrusu aldınız mı demesiydi
ben çalışmasaydım da altınlar olmasaydı da yine sonuç olarak aldınız mı demeleri lazım çünkü bir olduk zaten.Öyle göremiyorlar mı ki
![]()
Bu zihniyet meselesi yani ataerkil kafa bunlar hep. Kadın eşiyle birlikte çalışsa bile ev hep ogullarının evidir araba da oyleEşimle araba aldık altınları verdim üzerine kredi çektik.Yalnız görümcem eşime aldın mı hayırlı olsun çok güzel araba yazmış kv güle güle kullan canım Allah kaza bela vermesin yazmış...çok bozuldum ama bizimkiler aldınız mı?güle güle kullanın diye çoğul konuşuyor.Yanlış mı düşünüyorum.
Arabayı sadece eşim kullanacak,o mu almış olacak onlar için sonuçta biz bir aile olduk artık ama.Eşim olur mu öyle şey bilinçli değildir sen çalışmasan altınlarını vermesen nereye alacaz böyle arabayı öyle derlerse yan yana olduğumuzda bozarım dedi
pek sanmıyorum ben demesem aklına bile gelmezdi.
Gerçi görümcem yenge hayırlı olsun diye yazdı bana arrıyetten
ama abisine aldın mı demesi..bence doğrusu aldınız mı demesiydi
ben çalışmasaydım da altınlar olmasaydı da yine sonuç olarak aldınız mı demeleri lazım çünkü bir olduk zaten.Öyle göremiyorlar mı ki
![]()