Konu ailesi ise tartisirYok artık
Bu seviyede bi konuşmadan sonra eşiniz gerçekten sizinle tartışır mı?
Aklı başında bi kocanın maruz kaldığınız seviyesizlik için özür dilemesi lazım oysa kiKonu ailesi ise tartisir
Gidebilir, ben eşimden veya ailesinden korkmuyorum. Hatta uçak biletini bile alırım ama tek gidiş olur bunu kendisine de bu şekilde söyleyeceğimKocanı yalnız gönderme buna iyice doldurur. İstediği parayı alamayınca kudurmuş. Kocanın para vermeye niyeti var mı? Neden istiyo parayı?
Bu kadar sert konuşma. İlle gitmek isterse sen de onunla git. O görümcen olacak kadın o sözleri kocanın yanında yüzüne yüzüne söylesin. Sen de sakin ol kocan zaten başta vermek istemiyo gibi konuşmuş kardeşiyle boş yere germe adamıGidebilir, ben eşimden veya ailesinden korkmuyorum. Hatta uçak biletini bile alırım ama tek gidiş olur bunu kendisine de bu şekilde söyleyeceğim
Benim yüzüme ailesine (kendisini kast ediyor) yardım edemediğini 10 yıldır abisini sömürdügümü söyleyince dayanamadım, ilk uçakla göndereyim birazda sen sömür dedim ve kapattım...
Eşimin maaş kartı bende, veririm kartını biriktirsin yollasın... Artık bu 10 sene de biriktirir sanırım. para biriktirmesini bilen birisi degildir.Al biraz da sen sömür demeniz biraz ekmeğine yağ sürmek olmuş. Bunun yerine muhattap almasaydınız keşke. Eşinize söyleyin. Değil kırk bin kırk lira yollarsan olmaz diyin.
Olay çok yeni, mutfaktayim halen. Henüz eşimle aynı ortama girmedim ama çocuklar yattıktan sonra konusunu açar eminim.Bu kadar sert konuşma. İlle gitmek isterse sen de onunla git. O görümcen olacak kadın o sözleri kocanın yanında yüzüne yüzüne söylesin. Sen de sakin ol kocan zaten başta vermek istemiyo gibi konuşmuş kardeşiyle boş yere germe adamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?