• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin ailesinin saflığı

amannn be amma eli sıkı kaynana olacaksınız siz anladık.ben de kızı araplara veririm hıhhh :işsiz: :KK45:
Ver de kuma getirsinler üstüne 😤
Neyse benim oğlan sinirlendi galiba
Bak şimdiden karısının tarafını tutuyor
Tekmelere başladı
İnşallah yanlış anlıyorumdur da canım anam çok haklısın demek istiyordur sadece kendini iyi ifade edemiyordur 😂

Tabii öyle mesela ben anlayışlı, maddi yönden iyi, sevimli, samimi bir insan olduğum için direkt kız çocuğu geldi bana. O şekilde yükleniyor çünkü. Şimdi bir de erkek çocuğu istersem dişlerimi çıkarmaya başlamam gerek. Çevrem şimdilik rahat olabilir ama cocuk istemiyorm şu an
Ya şaka maka öyle oluyor ama. Daha doğrusu çevremde öyle. Bence erkek aileleri (tabi eski nesil) oğlumuz var diye burnundan kıl aldırmıyor. Çevremde ne kadar erkek ailesi varsa umursamaz, hep kızların aileleri destek oluyor. Olmak zorunda tabi ki degiller ama kız anne babaları maddi manevi daha bi destek oluyor .

Ya senin oğlunu alan yaşadi bence. Anneanne, babaanne hepsi tam destek olur, gelinin sırtı yere gelmez. 😂

Vazgeçtim evlensin oğlum çünkü KudrAlobar KudrAlobar 'ın absürt şeyler yapıp burada da gelini haksız bularak gelini delirtme etkinliğini destekliyorum.
Hayal ettim ve çok keyif aldım:

Konu:
Kvm sürekli bize yatılı geliyor ve gece yatak odamıza aniden girerek -siz rahatsız olmayın çocum ben bakmam size devam edin, şuracıkta kıvrılırım- diyerek yanımıza yatıyor, yardım

Vahshet tiim cevap:
Ne kadar vicdansızsınız, kadın yalnız yatamıyor belli ki, ne var yanınızda biraz yer açsanız? Bu kadar mı duyarsızlaştık, bu kadar mı dejenere bir toplum olduk biz çok yazık. Sevişmeyiverin efenim biraz, ölmezsiniz ya.

Konu:
Kızlar yardım, kvm don-gecelik çekmecemi dağıtmış "Bunu mu giyiyorsun? Üşürsün kızım bunlar hep dantelli, penye giy penye, pijama giy hep sistit neyim olursun" diyor baş edemiyorum artık!!11!

Vahset tiim cevap:
Kadın iyiliğiniz için neler yapıyor yine de yaranamıyor, evet üşürsünüz, biz hep paçalı don giyeriz. Kvniz haklı.

Güldünüz eğlendiniz cok güzel şimdi ben açıklamamı yapayım. 1. Si ben onların bu kadar saf olmalarına üzülüyorum daha yanımıza gelirken yolda bi tanıdık görmüşler size bal vereyim fln demiş bunlar hayır diyememiş ve ne idüğü belirsiz bala 200 tl vermişler.. yine bizim evdeyken kapıya su arıtıcı pazarlamacı gelmiş kpeder hemen inanmış insanlığı coo iyi diyir e o zaten konuşması etkileyici olacam samimi olacak ki ürün satsın.. Biz olmasak yine tmm derdi.
2.Si evlenirken bize destek olmadılar vs dedim olmak zorunda değiller ben çevremden hep öyle gördüğüm için az buçuk bsy bekkedim sanırım ama çevrem hep bu şekilde 2 amcam var biri ev yaptırdi oğluna biri ev aldi kaç tane kuzenim evlendi eşinin ailesi hep destek oldu. Komşularımız ev yaptırdı bir katını oğluna verdi vs vs vs
Ben böyle bir ortamada yetiştigim için bu şekilde düşünmem normal. Kendi değer yargılarınıza gire yargılamayın.
Burada her yöreden her türden insan var.
Senin aiken ne yaptı niye boylesin derseniz benim ailem her zmn destekçim daha bikac ay önce ev alırken bize maddi olarak büyük meblağ da yardım ettiler.. aileden bsy görmemiş diyenlere duyurulur benim ailem her zmn arkamdadır.
Daha ablan sana paranı vermiyor yazmış biri ablam parami verdi üstelik sonrasında doğum yaotim hastane ücretimi de karşıladı.
Neyse yok acgozlusun vs tarzı kötü yorumlarınızı kendinizesaklayın. Herkes siz gibi düşünmek zorunda değil.
Benden bukadar bebeğim var vaktim yok vaktim olsa herkesi tek tek alintilar cevabını öyle verirdim

Ayrıca yok cocugum için para mo biriktireyim yok düğününü mu yaoicm vs yazmış yok mecbur muyum yazmış bazıları.herkes istediğini yapar. Benim ailem bana destek oldu ileride çocuğumun büyüdüğünü evkednigini görürsem ben de ona destek olurum. Ben böyle gördüm her türlü çocuğumun arkasında olurum..

Senin aiken ne yaptı niye boylesin derseniz benim ailem her zmn destekçim daha bikac ay önce ev alırken bize maddi olarak büyük meblağ da yardım ettiler.. aileden bsy görmemiş diyenlere duyurulur benim ailem her zmn arkamdadır.
Daha ablan sana paranı vermiyor yazmış biri ablam parami verdi üstelik sonrasında doğum yaotim hastane ücretimi de karşıladı.
Biliyordum ben işte
Kız aileleri hep böyle oluyor zaten
Neyse ki sizinki de asla şaşırtmadı

Ben samimi olarak merak ediyorum, yani madem bu konularda bu kadar hassassinız, neden ona göre bir aileye gelin gitmediniz ? Bu insanların nasıl insanlar olduğu bellidir az çok sonuçta. Ha eşimi sevdim onunla evlendim diyebilirsiniz, o zaman sadece eşinizin karakteri sizi ilgilendirsin. Bilmiyorum ciddi ciddi anlamsız geldi. Düşünce yapınızı anlayamadım ben.

Size ne ? . Parayla inanilmaz bir derdiniz var bu kadar olmayanın hayalini kurmak ileride başınıza dert açar ve yetiştirdiğiniz çocuklar bu zihniyetle ne olur bilemiyorum ?.

Biraz kabugunuza sigmaya çalışın imkanınız varsa aklınıza EGITIMINIZE cok güveniyorsanız siz çalışın kazanın çocuklarınıza bu beklentilerinizi sağlayın . Eşinize de bu düşüncelerinizi bence hic yansitmayin sizden ışık hızıyla soguyabilir.

Allah yardımcınız olsun insallah bir gün içinizdeki bu açlık doyar.

Ayrıca yok cocugum için para mo biriktireyim yok düğününü mu yaoicm vs yazmış yok mecbur muyum yazmış bazıları.herkes istediğini yapar. Benim ailem bana destek oldu ileride çocuğumun büyüdüğünü evkednigini görürsem ben de ona destek olurum. Ben böyle gördüm her türlü çocuğumun arkasında olurum..
Bence de kendi emeğiyle bir şey yapmasına bile izin vermeyin. 30 yaşına gelsin ama size el açsın ana araba, ana ev, ana bilgisayar...

Güldünüz eğlendiniz cok güzel şimdi ben açıklamamı yapayım. 1. Si ben onların bu kadar saf olmalarına üzülüyorum daha yanımıza gelirken yolda bi tanıdık görmüşler size bal vereyim fln demiş bunlar hayır diyememiş ve ne idüğü belirsiz bala 200 tl vermişler.. yine bizim evdeyken kapıya su arıtıcı pazarlamacı gelmiş kpeder hemen inanmış insanlığı coo iyi diyir e o zaten konuşması etkileyici olacam samimi olacak ki ürün satsın.. Biz olmasak yine tmm derdi.
2.Si evlenirken bize destek olmadılar vs dedim olmak zorunda değiller ben çevremden hep öyle gördüğüm için az buçuk bsy bekkedim sanırım ama çevrem hep bu şekilde 2 amcam var biri ev yaptırdi oğluna biri ev aldi kaç tane kuzenim evlendi eşinin ailesi hep destek oldu. Komşularımız ev yaptırdı bir katını oğluna verdi vs vs vs
Ben böyle bir ortamada yetiştigim için bu şekilde düşünmem normal. Kendi değer yargılarınıza gire yargılamayın.
Neyse yok acgozlusun vs tarzı kötü yorumlarınızı kendinizesaklayın. Herkes siz gibi düşünmek zorunda değil.
Benden bukadar bebeğim var vaktim yok vaktim olsa herkesi tek tek alintilar cevabını öyle verirdim
Sizi sadece şu konuda anlamıyorum, madem böyle talepleriniz vardı, evlenmeden talep edip yaptırmak daha kolay değil miydi ki herşeye rağmen evlenip sonra beklentiye girdiniz? Neden kendi sülaleniz gibi bir ailenin oğlunu bulmadınız ya da? Aileniz sizin için bu kadar uğraşıp didinmek zorunda mıydı, neden buna izin verdiniz? Hadi onlar evlat diyor yapıyor. Ben şahsen çekinirim eşimden, ailemden yardım aldığım için değilse de seninkiler yapmadı benimkiler yaptı hesabına girmekten. Eminim o da biliyor bu fikirlerinizi. Yazık, onun için de zor.

Herkes sanane demis ama ben sana hak verdm. Yarin bir gun bisey yapmamalarina ragmen sizden beklentiye girecekler.. o zaman o kv kpede sanane desin burdaki yorumcular😐😂

Benim kp cok savurgandir sacma sacma borclar yapar, birseyler alır öder zamaninda koskoca iş batırmış, suan olsa milyonluk olacak evi batirmiş kv anlattigi icin biliyorum ama kafama takmam umurumda degil.
Ha gelip bizden de sacma sapan isteklerde bulunduğunda şunu alın bunu alın diye almıyoruz, yapmiyoruz.

Ailemiz evimize misafir gelince durumu olsun olmasin zaten herseylerini biz karşiliyoruz. Eve gelen anne baba icinde "bizden beklentiye giriyorlar" demesin bir zahmet ya 🙄

Evlenirken kendilerine zor baktiklarini biliyordur konu sahibi ee o zaman başıma kalirlar diye dusunup evlenmeseydi ama kimin ne olacagi belli olmuyor.

sizi ilgilendiren hiç bir yer okumadım niye insanları bu kadar rencide ediyorsunuz.
Kendi paraları onları ilgilendirir. size borç mu bırakmışlar yok eee o zaman .Eşimin babası kelimesine de çok takıldım babam yada kayın pederim diyebilirsiniz.
Bence size para kalmadığı için üzülmüşsünüz.

Benim kp cok savurgandir sacma sacma borclar yapar, birseyler alır öder zamaninda koskoca iş batırmış, suan olsa milyonluk olacak evi batirmiş kv anlattigi icin biliyorum ama kafama takmam umurumda degil.
Ha gelip bizden de sacma sapan isteklerde bulunduğunda şunu alın bunu alın diye almıyoruz, yapmiyoruz.

Ailemiz evimize misafir gelince durumu olsun olmasin zaten herseylerini biz karşiliyoruz. Eve gelen anne baba icinde "bizden beklentiye giriyorlar" demesin bir zahmet ya 🙄

Evlenirken kendilerine zor baktiklarini biliyordur konu sahibi ee o zaman başıma kalirlar diye dusunup evlenmeseydi ama kimin ne olacagi belli olmuyor.
Herkes saniyor dugun icin soyluyoruz… ama dedigin uzre o sacma sapan istekleri siz almiyorsaniz sorun yok zaten.. demekki dengeyi iyi sagliyorsun esinle. Esin dengeyi saglayamasa cok baska konusurdum eminim buna

Ah keşke birde yazdıklarınız anlaşılsa
Ne güzel olurdu
Benim çevremde ben öyle gördüm misal
Herkesin ne dediği ne yazdığı anlaşılıyor
Ama hayatda işte herşey istediğimiz gibi olmuyor sizinde dediğiniz gibi…

Olm kocam hepinizi tembihledi mi çocuk konusunda? Önüne gelen bana doğur diyo, kocam zaten beynimi yedi 😂 doğurmicam anacım yok öyle bi dünya 😂😂😂
Doğurmaya karar verdiyseniz bugünden tezi yok her ay bir bilezik yapın adana burma olsun ama, en ağırından
Doğurana kadar en azından 10 tane olsun
Sonra doğum sonrası masraflar malum artığı için bilezik yerine her ay bi çeyrek bari atın kenara
Oğlan olursa geline hazırlık
Kız olursada kız ailesi olarak 4*4 lük yapmış olmak için üstünüze düşeni :dondurma:

Bal vs aliyor diyorsunuz da bunun size zararı nedir?
Adam parayı sizden mi istiyor?
Benim babam saf değildir ama konu komşu köy ürünleri satınca o da alir.
Çoğu zaman gerektiğinden fazla verir ama verir.
Bundan banane.

Evet 700. kez SANANE yazmaya geldim :D
Kaynananın, kayın pederinin hatta onun babasının harcadığı paralardan size ne yahu? Siz çalışıp kendi paranızın hesabını yapın başkasını değil.

Back
X