• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin ailesinin saflığı

Geçen bi karar aldım
Geline düğünde hiçbi şey takmayacağım
Düğünün peşine de kocamla tatile çıkacağım
Kudursun buralara konu açsın 🙄😤😤😤
Zaten dünyaları da versem yine kötü olacağım 😑
Ay ennn güzeli.😍

Ben korkuyorum, gelinim 25 yıl sonra buraya gelip “kaynanam doğal yoldan çocuk doğuramamış, bilmemkaç gram altın parasını tüp bebek tedavisine yatırmış püüüü ona” şeklinde konu açarsa diye🤣🤣

Baksana, evlenirken yapılmayanları geçtik millet dedenin cebine kadar karışıyor 🤭

Ay ennn güzeli.😍

Ben korkuyorum, gelinim 25 yıl sonra buraya gelip “kaynanam doğal yoldan çocuk doğuramamış, bilmemkaç gram altın parasını tüp bebek tedavisine yatırmış püüüü ona” şeklinde konu açarsa diye🤣🤣

Baksana, evlenirken yapılmayanları geçtik millet dedenin cebine kadar karışıyor 🤭
Yani üç çocuğa ne gerek var şu devirde?
Bir çocukla kalsaydınız gelininiz için herşey çok farklı olabilirdi.
Klasik "cahil" erkek ailesi. Gelinlerde haklı! 🤪

Geçen bi karar aldım
Geline düğünde hiçbi şey takmayacağım
Düğünün peşine de kocamla tatile çıkacağım
Kudursun buralara konu açsın 🙄😤😤😤
Zaten dünyaları da versem yine kötü olacağım 😑
o gelin benim kız olmayacağı için yap valla tam düğün öncesi de mobilyanı değiştir iyice kudursunnn :KK45:

Yani üç çocuğa ne gerek var şu devirde?
Bir çocukla kalsaydınız gelininiz için herşey çok farklı olabilirdi.
Klasik "cahil" erkek ailesi. Gelinlerde haklı! 🤪
Yok kızz benim nasipse 2 bebem olacak🙏🏼🤩

Oğlana eldekileri veririm artık, kıza da masraf yapacak değiliz ya erkek tarafı yapıversin şöyle şekilli şuküllü düğün 🤣🤣🤣

Ay ennn güzeli.😍

Ay hayır bi de sanki birine kayda değer bi iey bırakmışız gibi birden fazla çocuk yapıyoruz filan
Cahil cahil hareketler 🙄🙄😤

Abisinin yanında çalışan olan eşini ortak gibi görüp, hak isteyen üye geldi aklıma. 😂

Benim de aklıma hep şey geliyor. Kadın annesinin yanında, koca işten oraya geliyor. Gece 12 gibi eve geliyorlar. Kv bir şey lazım oluyor 10 dakikalık yol. "oğlum getiriver" diyor. Gelin açıyor ağzını. Neymiş, kocası işten gelmiş yorgunmuş, neymiş kızıyla geçireceği zamandan çalıyormuş. Ama kendi ailesinin yanında olunca sıkıntı olmuyor.

Kimse memnun olmuyor. Hır gür çıkarmak için mutlaka bir bahane bulunuyor yeter ki geçinmeye gönlün olmasın.

o gelin benim kız olmayacağı için yap valla tam düğün öncesi de mobilyanı değiştir iyice kudursunnn :KK45:
Bizim üst kat boş orda oturun diyeceğim geline
Görürsün 😂😂
Absürd isteklerde bulunup sonra burda takip edicem konu açacak mı diye 😂

Benim de aklıma hep şey geliyor. Kadın annesinin yanında, koca işten oraya geliyor. Gece 12 gibi eve geliyorlar. Kv bir şey lazım oluyor 10 dakikalık yol. "oğlum getiriver" diyor. Gelin açıyor ağzını. Neymiş, kocası işten gelmiş yorgunmuş, neymiş kızıyla geçireceği zamandan çalıyormuş. Ama kendi ailesinin yanında olunca sıkıntı olmuyor.

Kimse memnun olmuyor. Hır gür çıkarmak için mutlaka bir bahane bulunuyor yeter ki geçinmeye gönlün olmasın.
Ama kızın ailesi o kadar minnoş o kadar anlayışlı ki damatları eşinden önce onlara gitmek istiyor. Kendi ailesi mi? Hiç öyle değil. Annesi hep oğlunu kullanmak istiyor. Aslında ailesinden koruyor buradaki gelin hanım eşini.
Kendisi eşinin anne babası, herşeyi olabilir 🤗

Back
X