- 23 Nisan 2021
- 2.373
- En iyi cevaplar
- 2
- 5.952
- 73
Bi takdir etmedim değilKız başarılı ilişkiler yaşıyormuş demek ki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi takdir etmedim değilKız başarılı ilişkiler yaşıyormuş demek ki![]()
Ay ennn güzeli.Geçen bi karar aldım
Geline düğünde hiçbi şey takmayacağım
Düğünün peşine de kocamla tatile çıkacağım
Kudursun buralara konu açsın
Zaten dünyaları da versem yine kötü olacağım![]()
Yani üç çocuğa ne gerek var şu devirde?Ay ennn güzeli.
Ben korkuyorum, gelinim 25 yıl sonra buraya gelip “kaynanam doğal yoldan çocuk doğuramamış, bilmemkaç gram altın parasını tüp bebek tedavisine yatırmış püüüü ona” şeklinde konu açarsa diye
Baksana, evlenirken yapılmayanları geçtik millet dedenin cebine kadar karışıyor![]()
o gelin benim kız olmayacağı için yap valla tam düğün öncesi de mobilyanı değiştir iyice kudursunnnGeçen bi karar aldım
Yok kızz benim nasipse 2 bebem olacakYani üç çocuğa ne gerek var şu devirde?
Bir çocukla kalsaydınız gelininiz için herşey çok farklı olabilirdi.
Klasik "cahil" erkek ailesi. Gelinlerde haklı!![]()
Ben hamilelik ikiz sandımdı pardonYok kızz benim nasipse 2 bebem olacak
Oğlana eldekileri veririm artık, kıza da masraf yapacak değiliz ya erkek tarafı yapıversin şöyle şekilli şuküllü düğün![]()
Ay hayır bi de sanki birine kayda değer bi iey bırakmışız gibi birden fazla çocuk yapıyoruz filanAy ennn güzeli.
Ben korkuyorum, gelinim 25 yıl sonra buraya gelip “kaynanam doğal yoldan çocuk doğuramamış, bilmemkaç gram altın parasını tüp bebek tedavisine yatırmış püüüü ona” şeklinde konu açarsa diye
Baksana, evlenirken yapılmayanları geçtik millet dedenin cebine kadar karışıyor![]()
Abisinin yanında çalışan olan eşini ortak gibi görüp, hak isteyen üye geldi aklıma.![]()
He, ikiz hamileyim ama başka bebeğim yokBen hamilelik ikiz sandımdı pardon![]()
Bizim üst kat boş orda oturun diyeceğim gelineo gelin benim kız olmayacağı için yap valla tam düğün öncesi de mobilyanı değiştir iyice kudursunnn![]()
Hiç sorma he, ye iç doğur.Ay hayır bi de sanki birine kayda değer bi iey bırakmışız gibi birden fazla çocuk yapıyoruz filan
Cahil cahil hareketler![]()
notlarımm:kızıma akıllı kaynana bulunmayacakkk mümkünse kk üyesi de olmasınnBizim üst kat boş orda oturun diyeceğim geline
Görürsün
Absürd isteklerde bulunup sonra burda takip edicem konu açacak mı diye![]()
Geçen bi karar aldım
Eee saf kaynananın gelini de konu açıyor kız neredeyiz unuttun mu?notlarımm:kızıma akıllı kaynana bulunmayacakkk mümkünse kk üyesi de olmasınn![]()
![]()
Aklı olan benim oğlanla kızını evlendirmesin zatennotlarımm:kızıma akıllı kaynana bulunmayacakkk mümkünse kk üyesi de olmasınn![]()
![]()
Ay ne aynı oteliDikkat et aynı otel olmasın. Birde kv balayına benle geldi demesin
doğru haklısın nefes almaları bile suç onlarınnnEee saf kaynananın gelini de konu açıyor kız neredeyiz unuttun mu?![]()
Ama kızın ailesi o kadar minnoş o kadar anlayışlı ki damatları eşinden önce onlara gitmek istiyor. Kendi ailesi mi? Hiç öyle değil. Annesi hep oğlunu kullanmak istiyor. Aslında ailesinden koruyor buradaki gelin hanım eşini.Benim de aklıma hep şey geliyor. Kadın annesinin yanında, koca işten oraya geliyor. Gece 12 gibi eve geliyorlar. Kv bir şey lazım oluyor 10 dakikalık yol. "oğlum getiriver" diyor. Gelin açıyor ağzını. Neymiş, kocası işten gelmiş yorgunmuş, neymiş kızıyla geçireceği zamandan çalıyormuş. Ama kendi ailesinin yanında olunca sıkıntı olmuyor.
Kimse memnun olmuyor. Hır gür çıkarmak için mutlaka bir bahane bulunuyor yeter ki geçinmeye gönlün olmasın.
FarkettimAklı olan benim oğlanla kızını evlendirmesin zaten
Ben çok pis kuruldum![]()