• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin ailesinin saflığı

Şuan için yok ama ben cahil bir erkek annesi olarak üçüncü çocuk konusa da sıcak bakıyorum. Her an herşey olabilir. 😂
Olursa da umarım oglunla karşılaşmazlar 😂 ben oğlandan ümidi kestim kızımı da sana yem edemem. :KK70:
Oğlanın adını profilime filan mı yazsam ona göre uzak dururdunuz 😂😂😂

Pars şimdi dizide savcı
Gıcığım ona
O olmaz 😂
Sevmediğim insan veua karakterlerin isimlerini koyamıyorum ya 😂😂
benim kız ilerde okuyamaz a101 de vs de çalışabilir bak ama takıları çeyizi hazır bakkkk.yaşı da bayağı büyük olacak senin oğlandan al kızı zengin olsunlarrrr

Bizim üst kat boş orda oturun diyeceğim geline
Görürsün 😂😂
Absürd isteklerde bulunup sonra burda takip edicem konu açacak mı diye 😂
Senin gelini denek yapalım mı? Aklımıza gelen bütün absürtlükleri yapıp ne zaman pes edecek diye bakalım. Buraya her açtığı konuda da çete olarak onu hatalı bulalım😂

benim kız ilerde okuyamaz a101 de vs de çalışabilir bak ama takıları çeyizi hazır bakkkk.yaşı da bayağı büyük olacak senin oğlandan al kızı zengin olsunlarrrr
Kızına beni bi üstünkörü anlat
Benimle geçinmeye gönlü varsa yardımcı olayım 😂😂

Senin gelini denek yapalım mı? Aklımıza gelen bütün absürtlükleri yapıp ne zaman pes edecek diye bakalım. Buraya her açtığı konuda da çete olarak onu hatalı bulalım😂
Ceyceyin kızıyla anlaşmaya varmazsak bunu düşünelim
Ben çok sıcağım 😂
Sonuçta ni pastayı çok görecek bana ilerde oğlanla bir olup da 😂

panpa sen doğur bir tane de onu denek yapalım.ama akıllı kadınsın sen işte kandıramayız ki doğurmaya :KK45:
Olm kocam hepinizi tembihledi mi çocuk konusunda? Önüne gelen bana doğur diyo, kocam zaten beynimi yedi 😂 doğurmicam anacım yok öyle bi dünya 😂😂😂

Back
X