- 29 Mayıs 2021
- 14.471
- 94.216
- 548
- 37
Şuan için yok ama ben cahil bir erkek annesi olarak üçüncü çocuk konusuna sıcak bakıyorum. Her an herşey olabilir.Umarım aralıktan sonra doğacak bi kızın yoktur![]()

Olursa da umarım oglunla karşılaşmazlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan için yok ama ben cahil bir erkek annesi olarak üçüncü çocuk konusuna sıcak bakıyorum. Her an herşey olabilir.Umarım aralıktan sonra doğacak bi kızın yoktur![]()
Oğlanın adını profilime filan mı yazsam ona göre uzak dururdunuzŞuan için yok ama ben cahil bir erkek annesi olarak üçüncü çocuk konusa da sıcak bakıyorum. Her an herşey olabilir.
Olursa da umarım oglunla karşılaşmazlarben oğlandan ümidi kestim kızımı da sana yem edemem.
![]()
yırtıcı hayvan isimlerden koyardım ben oğlum olsa mesela:arslan parsOğlanın adını profilime filan mı yazsam ona göre uzak dururdunuz![]()
Pars şimdi dizide savcıyırtıcı hayvan isimlerden koyardım ben oğlum olsa mesela:aslan pars![]()
benim kız ilerde okuyamaz a101 de vs de çalışabilir bak ama takıları çeyizi hazır bakkkk.yaşı da bayağı büyük olacak senin oğlandan al kızı zengin olsunlarrrrPars şimdi dizide savcı
Gıcığım ona
O olmaz
Sevmediğim insan veua karakterlerin isimlerini koyamıyorum ya![]()
Senin gelini denek yapalım mı? Aklımıza gelen bütün absürtlükleri yapıp ne zaman pes edecek diye bakalım. Buraya her açtığı konuda da çete olarak onu hatalı bulalımBizim üst kat boş orda oturun diyeceğim geline
Görürsün
Absürd isteklerde bulunup sonra burda takip edicem konu açacak mı diye![]()
Kızına beni bi üstünkörü anlatbenim kız ilerde okuyamaz a101 de vs de çalışabilir bak ama takıları çeyizi hazır bakkkk.yaşı da bayağı büyük olacak senin oğlandan al kızı zengin olsunlarrrr
Ceyceyin kızıyla anlaşmaya varmazsak bunu düşünelimSenin gelini denek yapalım mı? Aklımıza gelen bütün absürtlükleri yapıp ne zaman pes edecek diye bakalım. Buraya her açtığı konuda da çete olarak onu hatalı bulalım![]()
Kadın kadının düşmanı.Senin gelini denek yapalım mı? Aklımıza gelen bütün absürtlükleri yapıp ne zaman pes edecek diye bakalım. Buraya her açtığı konuda da çete olarak onu hatalı bulalım![]()
Ama bilime katkı sağlayacaz? Bir denek üzerinde yapılan çalışmamızı hakemli dergilerde yayınlatacaz. Her şey bilim için.Kadın kadının düşmanı.![]()
Erkek annesi bilime katkı sağlamaz bı kere. Cahil o.Ama bilime katkı sağlayacaz? Bir denek üzerinde yapılan çalışmamızı hakemli dergilerde yayınlatacaz. Her şey bilim için.
panpa sen doğur bir tane de onu denek yapalım.ama akıllı kadınsın sen işte kandıramayız ki doğurmayaAma bilime katkı sağlayacaz? Bir denek üzerinde yapılan çalışmamızı hakemli dergilerde yayınlatacaz. Her şey bilim için.
Ben erkek annesi değilim ya o yüzden çalışmayı ben yürütecemErkek annesi bilime katkı sağlamaz bı kere. Cahil o.
Olm kocam hepinizi tembihledi mi çocuk konusunda? Önüne gelen bana doğur diyo, kocam zaten beynimi yedipanpa sen doğur bir tane de onu denek yapalım.ama akıllı kadınsın sen işte kandıramayız ki doğurmaya![]()
Dedi ve konu açtı; KORUNURKEN HAMİLE KALDIMOlm kocam hepinizi tembihledi mi çocuk konusunda? Önüne gelen bana doğur diyo, kocam zaten beynimi yedidoğurmicam anacım yok öyle bi dünya
![]()
Sen de beter bi tipsin sana da kesin erkek gelirOlm kocam hepinizi tembihledi mi çocuk konusunda? Önüne gelen bana doğur diyo, kocam zaten beynimi yedidoğurmicam anacım yok öyle bi dünya
![]()
Şimdiden biriktirmeye başlıyorum ben o zaman, anca yetişir.Sen de beter bi tipsin sana da kesin erkek gelir
Üzgünüm![]()
Bana uyŞimdiden biriktirmeye başlıyorum ben o zaman, anca yetişir.
evettt bizler senin kocanın iç sesiyiz burada:kudraaaaaa hımmm hommmm doğur çabukkkk diye hipnoz ekibimiz bile varrrOlm kocam hepinizi tembihledi mi çocuk konusunda? Önüne gelen bana doğur diyo, kocam zaten beynimi yedidoğurmicam anacım yok öyle bi dünya
![]()