Esimin ailesinin saflığı

Birilerinden medet umarak adım atmazsanız başkalarının derdi de sizi bu kadar ilgilendirmez.

Bir insanın herseyi kendim yaptım demesinden gocunacak ne var hiç anlamam
Daha güzel değil mi

İlla anne babalardan hazır mı kalmalı, ailesi olmayanlar napsin peki bu mantığa göre...

Ailesi tüm parayı tutsa yer yurt alsa ama kendileri gün görmeden çocuklarına devretse el ayak öpülesi ebeveynler olurdu ...

Ah bu kolaycılık

İyi ki atalarımız böyle değilmiş ....

Muhtemelen milletin anaları babaları dedeleri neler neler yapmış, ne gelinler var hazıra kondular, bir de bunlara bak bize muhtaçlar, olmadığı için paralarını yiyemiyoruz diye hayıflanıyorsunuz

İnsanların hayatları sizi ilgilendirmez diye düşünüyorum, evet belki size birsey yapamamışlar ama yükte olmamışlar..
Ayrıca bir anne baba illaki çocuklarına birsey bırakacak diye kural yok, kendi yağlarında kavrulmuş insanlar..
Benimde bir evladım var ancak iyi bir eğitim almasını sağlayabiliyorum şu şartlarda…
Saf olmaları kusur değilki…
Ayrıca eşinizin ailesi için “hiç mi bir şey gormedinizhayatınızda..” yazmışsınız ya, sizin eşinize de hiç saygınız yok bence..

Gelin yiyememiş ona yanıyor.

O zaman mal mulk verecek ailenin oğluyla evlenseymiş.
Evlendikten 155252 zaman sonra "çöp almadılar onu bunu yapmadilar" diye hirslanacak olduktan sonra niye evleniyorlar anlamıyorum.

Aileler yapmak zorunda değil diyince çok kiziyorlar bağğğzzzıları ama öyle yani verilene tesekkur edersin kabul edersin veya etmezsin, verilmeyenin de derdine düşmeşsin. Yok ben düşerim, ailesi yapmak etmek zorunda diyen de baştan ona biriyle evlenecek.

sizin anne babanız alsın istediklerinizi madem, onlardan görün. Eşinizin ailesi size bit şey almak yapmak zorunda değil. Ayrıca size ne bunlardan?

Verecekler sanmış onun hayal kırıklığını yaşıyor şu an bence.

Kız ailesi yapmak zorunda değil, erkek ailesi tüm mal varlığını geline hibe etmek zorunda. Bunu öğrenemediniz mi?
Ama kaynana ve kayinpedere bakmam ilgilenmem haberi olsun yanii çocukları varken bana mı kalmış

Gelinim ben verecek tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…