kendi ailesi napıyo acepGelin yiyememiş ona yanıyor.
İnsanların hayatları sizi ilgilendirmez diye düşünüyorum, evet belki size birsey yapamamışlar ama yükte olmamışlar..Eşimin ailesinin saflığı beni öldürecek. Eşimin babası çok saf..ve para yönetimini hic bilmemis zamanında. Eşimin dedesinin durumu iyiymiş yurtdışından emekliymis eşimin babası da calisiyormsu zamaninda gelirleri iyiymiş. Ama hiç bir şeye yatırım yapmamışlar. Şimdi kvalide kpeder kendilerine zor bakıyorlar..
KPeder zamaninda dolmuş vs yapmış arabadan ses gelse tamirciye koşmuş sağlam parcaakri da sökmüşler bunun araabsindan sonra da satmış hep tamirci.. kendi söylemiş sonradan
yine kvakidenin kolye ve 10 bileziği zamanında dolandirilmis
kPederi bir gün aramışlar dolandiricikar polis veya bankacı diye sanırım koşa koşa para vermeye gidiyormuş da biri durdurmuş gel polise gidelim diye
Çocuklarını hic düşünmemişler maddi olarak evlendik bir ççöpgormedik her şeyi biz yaptık bir kuruş da biriktirmemisler o kadar yurtdiisndan para gelmesine rağmen
Şimdi yanımıza gelirler yine her şeyi biz karşılarız.
Çok değişik geliyor onların bu durumu yanı hic mi bir şey gormedinizhayatınızda..
Gelin yiyememiş ona yanıyor.
Bunca kişinin aksine siz nasıl anladınız konu sahibiniBen yorumların aksine kullandığınız üsluba rağmen sizi anladım.
İnsan bazen hayretler içerisinde kalıyor.
Konu sahibi firarda yalnızBunca kişinin aksine siz nasıl anladınız konu sahibini
sizin anne babanız alsın istediklerinizi madem, onlardan görün. Eşinizin ailesi size bit şey almak yapmak zorunda değil. Ayrıca size ne bunlardan?Eşimin ailesinin saflığı beni öldürecek. Eşimin babası çok saf..ve para yönetimini hic bilmemis zamanında. Eşimin dedesinin durumu iyiymiş yurtdışından emekliymis eşimin babası da calisiyormsu zamaninda gelirleri iyiymiş. Ama hiç bir şeye yatırım yapmamışlar. Şimdi kvalide kpeder kendilerine zor bakıyorlar..
KPeder zamaninda dolmuş vs yapmış arabadan ses gelse tamirciye koşmuş sağlam parcaakri da sökmüşler bunun araabsindan sonra da satmış hep tamirci.. kendi söylemiş sonradan
yine kvakidenin kolye ve 10 bileziği zamanında dolandirilmis
kPederi bir gün aramışlar dolandiricikar polis veya bankacı diye sanırım koşa koşa para vermeye gidiyormuş da biri durdurmuş gel polise gidelim diye
Çocuklarını hic düşünmemişler maddi olarak evlendik bir ççöpgormedik her şeyi biz yaptık bir kuruş da biriktirmemisler o kadar yurtdiisndan para gelmesine rağmen
Şimdi yanımıza gelirler yine her şeyi biz karşılarız.
Çok değişik geliyor onların bu durumu yanı hic mi bir şey gormedinizhayatınızda..
Kız ailesi yapmak zorunda değil, erkek ailesi tüm mal varlığını geline hibe etmek zorunda. Bunu öğrenemediniz mi?kendi ailesi napıyo acep
Verecekler sanmış onun hayal kırıklığını yaşıyor şu an bence.O zaman mal mulk verecek ailenin oğluyla evlenseymiş.
Evlendikten 155252 zaman sonra "çöp almadılar onu bunu yapmadilar" diye hirslanacak olduktan sonra niye evleniyorlar anlamıyorum.
Aileler yapmak zorunda değil diyince çok kiziyorlar bağğğzzzıları ama öyle yani verilene tesekkur edersin kabul edersin veya etmezsin, verilmeyenin de derdine düşmeşsin. Yok ben düşerim, ailesi yapmak etmek zorunda diyen de baştan ona biriyle evlenecek.
Kızın ailesininde durumu ortaymış. Ama onlar yardım edemez, onlar kız verdiler yani ne münasebet yardım etmek? Herşeyi erkek yapacak.kendi ailesi napıyo acep
Ama kaynana ve kayinpedere bakmam ilgilenmem haberi olsun yaniiKız ailesi yapmak zorunda değil, erkek ailesi tüm mal varlığını geline hibe etmek zorunda. Bunu öğrenemediniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?