Esimin ailesinin saflığı

Butun konulariniz parayla ilgili. Kendi ailenizle ilgili olanlar da, eş ailesiyle ilgili olanlar da...
Cok üzücü.

Neden paraya bu kadar önem verirken kendiniz buyuk paralar kazanmaya odaklanmadiniz da esinizin dedesinin yurt disi maasini hesapliyorsunuz?

Bunlar sıkıntıysa keske zengin biriyle evlenseydiniz.

Son düzenleme:
İnsanın başına herşey gelebilir. Safça olabilirler. Gidip eğlencede yememisler. Keşke evlenmeden önce iyice arastirsaydiniz ve bunlar sikinti ise eşinizle evlenmeseydiniz.

Bunca kişinin aksine siz nasıl anladınız konu sahibini
Eski konularını bilmiyrum anladığım kadarıyla
Varlık içinde yokluk yaşamalarına sinır olmuş.hem kendi adına hem onlar adına.
bende nemalanmak istiyorum olarak algılamadim nedense.o kadar gelen paraya rağmen evlatları için birşey de yapılmamış.kim olsa bunu sorgular diye düşünüyorum.

Dert içeren kısmı büyük harflerle yazabilir misiniz? Göremedimde

ağır bir şey yazardım da kesin banlanırım diye vazgeçtimm.yazıkk diyorumm sadeceeee.allah gelinin de hayırlısını versin

hay ağzına sağlıkk

Kız ailesi yapmak zorunda değil, erkek ailesi tüm mal varlığını geline hibe etmek zorunda. Bunu öğrenemediniz mi?
aynen öyle dedem dayıma koskoca bir apartman bir kaç dükkan arsa vs bıraktı ama gelinimiz ne verdi ki dedi ki kendi babasının evinden sadece kendini getirdi ve dayım hukuk okudu kendi ilkokul.bu olaylar 2021 de bile aynıymış puha ha ha

Dert ne hemen anlatayım : çocuk gibi sürekli kontrol edilmesi gereken ebeveyn nasıldır bilir misiniz, hiç gördünüz mü... sanmıyorum. Koca koca insanların bir işi halledememesi, bir aorumluluk alamaması, sürekli arkalarından bakılması gerekliliği çok rahatsızlık verici. Konu sahibi seni anlıyorum. Şöyle akıllı başlı büyükleri önünde olanların sırtı yere gelmiyor. Kısmet böyle şeyler. İnşallah size ihtiyaç duyacak duruma düşmez, kendilerini idare etmeyi becerirler bundan sonra

sizi severim ama bu fikrinize katılamadım üzgünüm.yanlış kararlar da vermiş olabilirler maddi olarak hayatları boyunca.bu onları aşırı saf kontrol edilmesi gereken insanlar yapmaz ki.konu sahibinin derdi giden yüzbinlerce hatta milyon tl ler eurolar.ilk kez açmıyor bu tür konuları tanıyoruz yanii.kendi gücüyle evlenmişmiş bak bakk ya kimin gücüyle evlenecekti pardon?

Size ne ki geçmişte nr olduysa oldu? Kocanla ailesinin parası için mi evlendin? Size yardım edecekler diye bi mecburiyetleri de yok. Ayrıca sizin yanınıza gelince tabiki herşeyi siz karşılayacaksınız. evinize misafirliğe gelen birine kim olursa olsun alışveriş listesi verek haliniz yok.
Bence hayatında hiç bişey görmeyen sizsiniz

Konu sahibini tanımıyorum. İsterse bin konusunda haksız olsun, bir konuda haklıysa haklıdır. Zamanında akıllı davranmamışlar, yarın birgün bir şeye ihtiyaçları olsa gelecekleri yer belli. Bakalım konu sahibinin buna gücü olacak mı... ana babadan beklentiye girilmesin anladık, peki çocuklara yıkılmak iyi bir şey mi... elden bir şey gelmez o ayrı. Ama buna da kim olsa canını sıkar yani.

aynen öyle ya .mesela son 2 yıldır maddiyatım azaldı çocuğumu koleje göndermek istedim gönderemedim.o para onlar çerez parası olan akrabalarım dostlarım var.yeminle bir kere aklıma gelmedi paralarına göz dikmek.o çocuğu yapan benim benim gücüm neyse o şartta yaşamak zorunda.evladı olmayan çok varlıklı akrabam da var.1 lira almadım istemedim bugüne dek .insanları para için mi sevip sevmeyeceğiz pessss

Kendi gücümle evlendim cümlesi çok Onur verici değil mi

Sanki bir suçmuş gibi söylüyor bazıları deli oluyorum insanın kendi emeği gibi var mı.

Herkes atatan dededen kalanları bekleseydi

Kimseye güvenip evlenmedim, kimseye güvenip çocuk yapmadım. Kimseden de bişey istemedim beklemedim. Evlendiysem çocuk yaptıysam nasıl geçineceğimi de düşünmüşümdür. Kv kp ne kaxanır ne yer banane? Ne kadar aç gözlğ insanlar var ya hayret ediyorum. Çok fazla dara düştüğüm de oldu ama kimseden bi beklentiye girmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…