- 10 Nisan 2014
- 43.727
- 116.256
- 798
iyi kötü bir maaşları vardır geçiniyorlardır.konu sahibinin derdi niye malları mülkleri arsaları yok.tam 10 yıldır anneme bebek gibi bakıyorum kendi evimde.ölene dek te bakacağım.o bana bakarken okuturken hatta karnında taşırken iyiydi de muhtaç olunca mı kötü oldu.allah bizim evlatlarımızıza da vicdan versin derimKendi gücümle evlendim cümlesi çok Onur verici değil mi
Sanki bir suçmuş gibi söylüyor bazıları deli oluyorum insanın kendi emeği gibi var mı.
Herkes atatan dededen kalanları bekleseydi
Tabi canım baksana adamın dedesinin emekli aylığı bile kalmamış bunlara yazık. Adamlar ne halde çalışıp kazanıyolar. Evlerine gelen gelin sömürü peşinde. Allah yardımcıları olsunAy g.tüm. Alemin gözü açığı sensin onlar bir şey görmemiş öyle mi. Sanane milletin parasından batmasından malını yemesinden. Aa ama şey dimi olan parayı geline oğlana harcasalardı saf olmazlardı. Hadi be ordan
iyi kötü bir maaşları vardır geçiniyorlardır.konu sahibinin derdi niye malları mülkleri arsaları yok.tam 10 yıldır anneme bebek gibi bakıyorum kendi evimde.ölene dek te bakacağım.o bana bakarken okuturken hatta karnında taşırken iyiydi de muhtaç olunca mı kötü oldu.allah bizim evlatlarımızıza da vicdan versin derim
Amin Böyle tipler var maalesef işleri güçleri eş ailesinin parası malı. Bir de bunun çocuk doğurunca şey versiyonu var ninesi dedesi çocuğuma onu almadı bunu almadıTabi canım baksana adamın dedesinin emekli aylığı bile kalmamış bunlara yazık. Adamlar ne halde çalışıp kazanıyolar. Evlerine gelen gelin sömürü peşinde. Allah yardımcıları olsun
Yani sizin aileniz gelince siz karşılamıyor musunuz her şeylerini? Market alışverişini vs onlara mi yaptırıyorsunuz? Benim bildiğim zaten anne baba gelince eli cebe attirilmaz, güzel yemekler yapılır. İmkan varsa palto vs alınır...bu doğal değil mi?Şimdi yanımıza gelirler yine her şeyi biz karşılarız.
Yooo yanlış onu almadı bunu almadı değil taktığı altın az yada altın takmadıAmin Böyle tipler var maalesef işleri güçleri eş ailesinin parası malı. Bir de bunun çocuk doğurunca şey versiyonu var ninesi dedesi çocuğuma onu almadı bunu almadı
Doğal tabi olması gereken o.Bu kafayı anlamıyorum ya.
Kocan saf olsa, para yönetimini bilmese mesele ama kayinbabadan size ne ki?
Tüm paraları gezip tozup yemiş de olabilirlerdi,sefalari olsun yani. Onların parasının tasarrufundan size ne?
Ha, en azından bir evi arabası olmuş erkekle evlenmek istediyseniz (ki en doğal hakkiniz) neden eş seçiminde ailesi züğürt bir adamı aldınız koca diye?
Madem aldınız,daha neyin hayiflanmasi bu?
Bir sürü evi barki arsası olup 'olmeden güzelce yasayalim,Hacca gidelim, yazlık alalim' vs diye hepsini satıp miras olarak size miras olarak hiç birr şey bırakmayadabilirlerdi.
Yani bu mesele mi?
Yani sizin aileniz gelince siz karşılamıyor musunuz her şeylerini? Market alışverişini vs onlara mi yaptırıyorsunuz? Benim bildiğim zaten anne baba gelince eli cebe attirilmaz, güzel yemekler yapılır. İmkan varsa palto vs alınır...bu doğal değil mi?
Gelinlerinden değil doğurdukları okuttukları iş güç sahibi yaptırdıkları evladından beklentiye girmişlerdir belki hoş yardım dedığıde ayda 200 300 bunun mu lafı olacak ana babaya hoş ilk önce konu sahibi ablasına yardım ettiği paraları kurtarsın sonra kocasının bakmak mecburıyetınde olduğu yaşlı insanlara bir zahmet laf etmesin pardon edemezde onu ilgilendiren bir şey yokKonu sahibini tanımıyorum. İsterse bin konusunda haksız olsun, bir konuda haklıysa haklıdır. Zamanında akıllı davranmamışlar, yarın birgün bir şeye ihtiyaçları olsa gelecekleri yer belli. Bakalım konu sahibinin buna gücü olacak mı... ana babadan beklentiye girilmesin anladık, peki çocuklara yıkılmak iyi bir şey mi... elden bir şey gelmez o ayrı. Ama buna da kim olsa canını sıkar yani.
Ha bir de o var.Yooo yanlış onu almadı bunu almadı değil taktığı altın az yada altın takmadı
Gözü açık olsaydı zengin koca bulurdu benceAy g.tüm. Alemin gözü açığı sensin onlar bir şey görmemiş öyle mi. Sanane milletin parasından batmasından malını yemesinden. Aa ama şey dimi olan parayı geline oğlana harcasalardı saf olmazlardı. Hadi be ordan
zengin kocalar da çok saftı ya kudraaaGözü açık olsaydı zengin koca bulurdu bence
Zengin kocanın kendi kriterleri oluyor ama kolay değil o iş.Gözü açık olsaydı zengin koca bulurdu bence
İşte açıkgöz insan o kriterleri bir şekilde sağlar hedefi zengin kocaysa istediğini alır. Bu anca oturduğu yerden dede maaşına hayıflanır.Zengin kocanın kendi kriterleri oluyor ama kolay değil o iş.
İşte ama eşinin ailesi safGözü açık olsaydı zengin koca bulurdu bence
Bunlar saf ben bunları yerim diye düşünmüş sonra bir bakmış aaaa daha önce diğer açıkgözler yemiş bitirmiş zatenİşte ama eşinin ailesi saf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?