Esimin ailesinin saflığı

Kendi gücümle evlendim cümlesi çok Onur verici değil mi

Sanki bir suçmuş gibi söylüyor bazıları deli oluyorum insanın kendi emeği gibi var mı.

Herkes atatan dededen kalanları bekleseydi
iyi kötü bir maaşları vardır geçiniyorlardır.konu sahibinin derdi niye malları mülkleri arsaları yok.tam 10 yıldır anneme bebek gibi bakıyorum kendi evimde.ölene dek te bakacağım.o bana bakarken okuturken hatta karnında taşırken iyiydi de muhtaç olunca mı kötü oldu.allah bizim evlatlarımızıza da vicdan versin derim

Tabi canım baksana adamın dedesinin emekli aylığı bile kalmamış bunlara yazık. Adamlar ne halde çalışıp kazanıyolar. Evlerine gelen gelin sömürü peşinde. Allah yardımcıları olsun

Ay maşallah
Amin Allah sağlık sıhhat ağız afiyeti versin .

Tabi canım baksana adamın dedesinin emekli aylığı bile kalmamış bunlara yazık. Adamlar ne halde çalışıp kazanıyolar. Evlerine gelen gelin sömürü peşinde. Allah yardımcıları olsun
Amin Böyle tipler var maalesef işleri güçleri eş ailesinin parası malı. Bir de bunun çocuk doğurunca şey versiyonu var ninesi dedesi çocuğuma onu almadı bunu almadı

Bu kafayı anlamıyorum ya.
Kocan saf olsa, para yönetimini bilmese mesele ama kayinbabadan size ne ki?
Tüm paraları gezip tozup yemiş de olabilirlerdi,sefalari olsun yani. Onların parasının tasarrufundan size ne?
Ha, en azından bir evi arabası olmuş erkekle evlenmek istediyseniz (ki en doğal hakkiniz) neden eş seçiminde ailesi züğürt bir adamı aldınız koca diye?
Madem aldınız,daha neyin hayiflanmasi bu?
Bir sürü evi barki arsası olup 'olmeden güzelce yasayalim,Hacca gidelim, yazlık alalim' vs diye hepsini satıp miras olarak size miras olarak hiç birr şey bırakmayadabilirlerdi.
Yani bu mesele mi?
Şimdi yanımıza gelirler yine her şeyi biz karşılarız.
Yani sizin aileniz gelince siz karşılamıyor musunuz her şeylerini? Market alışverişini vs onlara mi yaptırıyorsunuz? Benim bildiğim zaten anne baba gelince eli cebe attirilmaz, güzel yemekler yapılır. İmkan varsa palto vs alınır...bu doğal değil mi?

Amin Böyle tipler var maalesef işleri güçleri eş ailesinin parası malı. Bir de bunun çocuk doğurunca şey versiyonu var ninesi dedesi çocuğuma onu almadı bunu almadı
Yooo yanlış onu almadı bunu almadı değil taktığı altın az yada altın takmadı

Doğal tabi olması gereken o.

Gelinlerinden değil doğurdukları okuttukları iş güç sahibi yaptırdıkları evladından beklentiye girmişlerdir belki hoş yardım dedığıde ayda 200 300 bunun mu lafı olacak ana babaya hoş ilk önce konu sahibi ablasına yardım ettiği paraları kurtarsın sonra kocasının bakmak mecburıyetınde olduğu yaşlı insanlara bir zahmet laf etmesin pardon edemezde onu ilgilendiren bir şey yok

Gözü açık olsaydı zengin koca bulurdu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…