Eşimin ailesinin soğukluğu..

Sende ailesine karsi cokta tın çokta fifi de gec icinden.hic sallama he he de gec. Bisver soguk olsun mesafeli olsun.
Esinede onlar hakkinda birsey demeki sana birseyler demesin. Dirdirlanmasin yani.
Senden uzak ALLAHA yakin olsunlar bisver.soguk davraniyorlar diye ne diye üzülüyorsun. Bosver

herşeyden önce kimseyle can ciğer kuzu sarması olmana gerek yokki zaten senin annen tabiki herkesten bir tık önde olacak,
kusura bakmada eşinde biraz anlayışsız geldi bana kaldıki birşeyde yapmamışsın birde yapsan nolcak acaba?

benim anlamadığım sen kendi ailene yakınsın diye mi sana sinsi, ara bozucu diyor hem görümcelerin hem kayınpederin? Alakayı pek kuramadım ben.

Merhaba arkadaşlar biraz uzun olacak belki şimdiden okuyan cevap yazanlardan Allah razı olsun..
Sorun eşimin ailesi nişanlandığımızdan beri soguklardı eşimede banada halen devam etmekte.. Kendi ailem ise tam tersi annemle hergün konuşuruz birlikte vakit geçirirz derdimi alır her zaman yardimima gelir. Eşimde aileside bu durumdan oldukca rahatsizlar hep.. 3 ay dusuk riskimden dolayi annem bakti hic kaldirmadi fakat kayinvalidemler bir kere arayip sormadilar torunumuz nasil diye eşime soruyorlarmis güya ama benle konusan olmuyor.. Kac kez hastaneye gittim aramadilar yinede ben yakinlik gostermek zorundaymisim.. Hamile degil mi herkes doguruyor diye dusunuyorlar.

Alinganlik mi hamilelikten midir bilmiyorum çok üzülüyorum yaptiklarina beni dışlamaları bana hakaretlerinden dolayi.. Kayinbabam eşini aldatiyor ve aileside biliyor bu durumu beni sevgilisi arayip sen şöyle gelinmissin böyleymissin diye rahatlikla konusabiliyor. Ve ben bunu esime anlatinca konusma o kadinla görmezden gel diye tepki aliyorum kayinbabamda yuzume soyleyemediklerini facesinde seni sildim sinsisin iki yuzlusun vb seyler yazdi sonrada engellemis beni..
Ardından ben annemin dogum gununu kutlamak icin güzel sözler yazdigimda bu kez görümcelerim facelerinde bana hakaretler iceren sözler paylasmislar Allah gün gelir sizede ayni seyleri yasatir arabozucu sinsilik yapanlara diye yazmislar.. Onlara tek bir kötü sözüm olmadigi halde
Bu sabah eşime anlattim görümcelerimin bu yaptiklarini fakat o da hatayi biraz kendinde ara diyor. Ben kendi aileme düşkünmüşüm onlara ayni degilmisim.. Eşit olmadigim için bana hepsi tepkililermiş.. Oysa ki her kandilde cuma gunlerinde görümcelerimi ararim mesaj atardim.. Ailesine de saygisiz tek kelimem olmadi ama karşılaştığım durum bu memnun olmadiklarini bile söylediler.. Eşim bana haklisin diyor onlarin yanindan da ayrilmiyor kac kez tartistik bu yuzden yoruldum bunaldim bu sorunlardan herseye olumsuz bakma diyor..
Ne yaşanırsa yaşansın onlar eşimin anne babasıymış birsey yapamazmiş.
Ne ben nede bebegim umurlarinda değil ve artık kaldiramiyorum bu durumu haksizliklarini..
Sizce ben mi hataliyim veya alinganim onlar mi çok vurdumduymaz?
mesafe iyidir.. de senin yaptıgın cok mu güzel... senin telin o kadında ne arıyor? sen onun gelini misin ? sen eşinin anasının eşisin. onlar seni aramıyor diye mesafeli oluyor diye şükret.
sevgili kadın ile konbuş sonrada otekine kaynanam de.
zaten oteki kadın seni kullanıyor sen benim gelinimsin diyerek...

Merhaba arkadaşlar biraz uzun olacak belki şimdiden okuyan cevap yazanlardan Allah razı olsun..
Sorun eşimin ailesi nişanlandığımızdan beri soguklardı eşimede banada halen devam etmekte.. Kendi ailem ise tam tersi annemle hergün konuşuruz birlikte vakit geçirirz derdimi alır her zaman yardimima gelir. Eşimde aileside bu durumdan oldukca rahatsizlar hep.. 3 ay dusuk riskimden dolayi annem bakti hic kaldirmadi fakat kayinvalidemler bir kere arayip sormadilar torunumuz nasil diye eşime soruyorlarmis güya ama benle konusan olmuyor.. Kac kez hastaneye gittim aramadilar yinede ben yakinlik gostermek zorundaymisim.. Hamile degil mi herkes doguruyor diye dusunuyorlar.

Alinganlik mi hamilelikten midir bilmiyorum çok üzülüyorum yaptiklarina beni dışlamaları bana hakaretlerinden dolayi.. Kayinbabam eşini aldatiyor ve aileside biliyor bu durumu beni sevgilisi arayip sen şöyle gelinmissin böyleymissin diye rahatlikla konusabiliyor. Ve ben bunu esime anlatinca konusma o kadinla görmezden gel diye tepki aliyorum kayinbabamda yuzume soyleyemediklerini facesinde seni sildim sinsisin iki yuzlusun vb seyler yazdi sonrada engellemis beni..
Ardından ben annemin dogum gununu kutlamak icin güzel sözler yazdigimda bu kez görümcelerim facelerinde bana hakaretler iceren sözler paylasmislar Allah gün gelir sizede ayni seyleri yasatir arabozucu sinsilik yapanlara diye yazmislar.. Onlara tek bir kötü sözüm olmadigi halde
Bu sabah eşime anlattim görümcelerimin bu yaptiklarini fakat o da hatayi biraz kendinde ara diyor. Ben kendi aileme düşkünmüşüm onlara ayni degilmisim.. Eşit olmadigim için bana hepsi tepkililermiş.. Oysa ki her kandilde cuma gunlerinde görümcelerimi ararim mesaj atardim.. Ailesine de saygisiz tek kelimem olmadi ama karşılaştığım durum bu memnun olmadiklarini bile söylediler.. Eşim bana haklisin diyor onlarin yanindan da ayrilmiyor kac kez tartistik bu yuzden yoruldum bunaldim bu sorunlardan herseye olumsuz bakma diyor..
Ne yaşanırsa yaşansın onlar eşimin anne babasıymış birsey yapamazmiş.
Ne ben nede bebegim umurlarinda değil ve artık kaldiramiyorum bu durumu haksizliklarini..
Sizce ben mi hataliyim veya alinganim onlar mi çok vurdumduymaz?

Cnm sen istiyorsun ki aile olalım arasın sorsunlar ilgi gostersinler ama onlar yapmadiklari şeyleri senden bekliyorlar!

Benim tavsiyem şu; her ne yaparlarsa yapsınlar görmezden gel ses çıkarma cvp verme sessizlik herkesi mahfeder

Ama kusme eşine şikayet etme bir araya gelince normal davran surat asma ama resmi ol

Yazını okuduğumda bir parça kendimi buldum bende yaşadım o olayları hemde hamileyken bebegin dogdugunda tatlanacaksin merak etme sonra hiç gelip gitmeyen adamlar senden çıkmayacak ve bu gereksiz insan topluluğu bunaltacak seni, eş ailesi ve eşimin arkamda olmayışı bizi suan boşanma noktasına getirdi hamileyken stresli olmamaya çalış çünkü bebegin çok etkileniyor suan kolikli sürekli aglak huzursuz bir bebegim var ama dik dur, kendini ne olursa olsun kesinlikle ezdirme cok guzel bir varlik tasiyorsun Allah hepimizin yardımcısı olsun

Senin en büyük hatan kayınpederinin sevgilisiyle konuşman bence o kim oluyor ki aileden bile değil iki üç günlük basit bi kadın işte evli olduğnu bilip hala birlikte oluyor adamla...
Ben olsam bende soğuk olurum sana karşı kayınvalidene destek ol bence kafanda kurup kurup kocanıda doldurma sonuçta annesi kardeşleri vazgeçemez onlardan senin yapman gereken kocanla aranı iyi tutmak sürekli annen şöyle kardeşlerin böle dersen adam soğur senden bebeğinde olacak bak ne güzel aile oluyorsunuz kimseyi takma yuvanda mutlu olmaya bak sen
Kayınvalidenlere gittiğinde otur konuş ben sizinle kötü olmak istemiyorum de..
Mesafeni korurken tamamende koparma bağları derim ben canım

Kadınların yaptıkları en büyük hata böyle sorumsuz ve asalak yaşayan erkeklere evlat vermek bunu bende yaptım ve malesefki hamileliğinde doğumunda bir tas vermeyen görümcegil ve kaynanagiller lohusa şoku yaşatıp bide üstüne küçücük yavruyu sahiplenip adam yerine koymazlar anneyi.. Geçmiş olsun allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin annenizi yanınıZdan ayırmayın ve o aileden ve çift karakterli kocadan uzak durun işlerine karışmayın hepsine sosyal medya hesaplarından engeli çakın

Su faceden laf sokmak cok kiroca ya
Sirf boyle seyler paylasanlar yuzunden kapatcam ben :63:
Kocanda deli mi kendinde ara hatayi ne demek ?
Konusma ilgilenme olsun bitsin ..
O kayinbabayi da zaten tenesir paklar senle alakasi yok :bicak:

Back
X