eşimin ailesinin sürekli yemeğe çağırmasından sıkıldım

ben ilk evelndiğimde krize giriyordum bu konu yüzünden. hem çalışmıyordum o dönem.yemek yapmayıda bilmiyordum.bırak öğreniyim dimi hazır fırsat varken.. haftada 4 akşam gittiğimiz bilirim. kendi annemlere ise haftada bir gidiyorduk ondada onlar çağırmıyordu biz diyorduk gelelim diye. tamam art niyet yoktu çağırırken hem özlüyorlardı hemde bana zor olmasın diye diyorlardı. ama iyiniyetin fazlası düşüncesizlik boyutuna gelebiliyor bazen. sonuçta yeni evliyiz herakşam size gelceksek niye evlendik.. görümcem her akşam orda zaten çocuk orda diye.
sonra bi dellendim. eşime patladım bu ne ya dedim her akşam her akşam bundan sonra haftada biz size haftada bir bize.ne diyosan de annene bahane olarak.. hakkaten böle bi düzene kavuştuk eşim sağolsun. şimdi haftada bir iki kez gidiyorum. çalıştığım içinde haftada bir iyi geliyo valla sağolsunlar

Allahtan nişanlım polis, biz evi barkı gittiğimiz yerde kurcaz bende bi halt bilmiyorum nişanlım öğreniriz birlikte bikaç yakarız sonra usta aşçı oluruz diyo, sırf aile saadeti durumlarını yaşamamak için kendi ailemden de uzak kalmak pahasına ankaradan gitmeye can atıyorum, normalde şarkı erteletmek mümkün ama hiç istemedim erteletmesini

Arkadaşlar yakın olup ta yemeği orda yiyip eve geçmek güzel gibi görünsede sıkıyo bi süre sonra.
Bende yeni evlendiğimde bizi de çağırıyorlardı k.validem güzel yemek yapıyor. Hoşuma gidiyordu ama yemekten sonra bulaşıkları makineye dizmeme izin vermiyordu.
Az onlar elde yıka diyordu burda yaşadığım şehirde sular çok soğuk ellerim donuyordu. Başka bi şehre evlendim çünkü. 5 yılım bitti yeni yeni alışıyo sanırım ya da ben alıştım:)
artık makinaya atıyorum ama artık sıkıldım çok gitmiyorum başka nedenlerde var

bende kayınvalidem ile çapraz apartmanda otururz ama hahkkını yemeyim benimki şeker gibidir. çağırır gitmezsek tencereye koyar getriri . bilirim onun derdi sen çalışıyosun bide yemekle uğraşma baska işlerine baktır. o yüzdende hep gitmek isterim sıkmaz beni. ama öbür türlüsü zor tabi

Bizde her akşam kayınvalidemdeyiz oğlum orda akşam oraya gidiyoruz yemeğimizide yiyip eve geçiyoruz hıı tabi ben bazı zamanlar bunalıyorum çünkü hem evimi özlüyorum hem işlerim aksıyor onun dışında sağolsun kayınvalidem çok iyidir hem çocuğuma bakıyor hem bize yemek yapıyor Allah razı olsun ondan bin kere bence sende çok fazla kafana takma ama baştan koy tavrını yoksa sonra bişey yapamazssın eşini ikna etmen lazım bu konuda herşey eşlerimizde bitiyor çünkü

İşte tartışılır herkese göre. Bende şikayetçi değildim düne kadar lakin son olaylarda eltimler geldiğinde şehir dışından, bana onlara hizmet ettirip ona da sen otur kızım sen misafirsin gibi bi laf olunca koptum ben.

Birde artık eskisi gibi değil şimdi, tel.le arayıp ya da bize uğradıklarında ters çıkışıyor. Neden gelmiyorsunuz neden uğramıyorsunuz ne arayıp ne soruyorsunuz gibi. İşlerim vardı dediğimde de ne işin varmış gibi söyleniyor, tabi bunlarda üzüyor beni.

bir müddet osnra sıkılcaklardır merek etmmeee sende azcık yorgun suratın düşsün ibraz anlarlarr onlardaaa fazlada çagırmazlar hafat sonları görüşmek daha mantıklı benceee

Back
X