- Konu Sahibi prettypretty
ben ilk evelndiğimde krize giriyordum bu konu yüzünden. hem çalışmıyordum o dönem.yemek yapmayıda bilmiyordum.bırak öğreniyim dimi hazır fırsat varken.. haftada 4 akşam gittiğimiz bilirim. kendi annemlere ise haftada bir gidiyorduk ondada onlar çağırmıyordu biz diyorduk gelelim diye. tamam art niyet yoktu çağırırken hem özlüyorlardı hemde bana zor olmasın diye diyorlardı. ama iyiniyetin fazlası düşüncesizlik boyutuna gelebiliyor bazen. sonuçta yeni evliyiz herakşam size gelceksek niye evlendik.. görümcem her akşam orda zaten çocuk orda diye.
sonra bi dellendim. eşime patladım bu ne ya dedim her akşam her akşam bundan sonra haftada biz size haftada bir bize.ne diyosan de annene bahane olarak.. hakkaten böle bi düzene kavuştuk eşim sağolsun. şimdi haftada bir iki kez gidiyorum. çalıştığım içinde haftada bir iyi geliyo valla sağolsunlar
Allahtan nişanlım polis, biz evi barkı gittiğimiz yerde kurcaz bende bi halt bilmiyorum nişanlım öğreniriz birlikte bikaç yakarız sonra usta aşçı oluruz diyo, sırf aile saadeti durumlarını yaşamamak için kendi ailemden de uzak kalmak pahasına ankaradan gitmeye can atıyorum, normalde şarkı erteletmek mümkün ama hiç istemedim erteletmesini