Eşimin Ailesinin Yanında Farklı Olması

ksglrm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2016
16
11
3
34
Bi kaç aydır evliyiz eşimin ailesine bayram için geldik normalde komşularla alakalı bir şey söylediğimde veya sorduğumda sus dedikodu yapmayalım boşver der hep
Ama annesiyle konuştuğunda tam bir dedikoducu kadına dönüşüyor resmen her şeyini anlatıyor ben kadın halimle anneme bu kadar ayrıntılı anlatmam yeri geldimi de saklarım bazı şeyleri
Böyle olunca ben aramızdaki sorunlarıda acaba anlatıyor mu diye paranoyaklaştım
Kendimi bazen dışlanmış gibi hissediyorum
Acaba beni kabullenmedimi beni sevmiyor mu sürekli arkamdan mı konuşuyolar diye sürekli düşünmekten kafayı yicem
Bu düşüncelerimi de söyledim saçmalama falan dedi
Nasıl davranmalıyım nasıl yaklaşmalıyım eşime bana da bu kadar yakın olsun istiyorum sonuçta onun hayat arkadaşıyım en azından iş te ki sıkıntılarını anlatsa ona da razıyım anlat dediğimde iş işte kalır der hep

ahh canim benimmm. benim de eshim boyle. annesini babasini gorunce tam bi anne cocugu oluyo. ama biz ikimiz yalnizken dili papuc kadar. ben de kendimi dishlanmish hiss ediyorum. ama hamileyim diye dushunmemeye calishiyorum. naparlarsa yapsinlar umursamiyorum

Bi kaç aydır evliyiz eşimin ailesine bayram için geldik normalde komşularla alakalı bir şey söylediğimde veya sorduğumda sus dedikodu yapmayalım boşver der hep
Ama annesiyle konuştuğunda tam bir dedikoducu kadına dönüşüyor resmen her şeyini anlatıyor ben kadın halimle anneme bu kadar ayrıntılı anlatmam yeri geldimi de saklarım bazı şeyleri
Böyle olunca ben aramızdaki sorunlarıda acaba anlatıyor mu diye paranoyaklaştım
Kendimi bazen dışlanmış gibi hissediyorum
Acaba beni kabullenmedimi beni sevmiyor mu sürekli arkamdan mı konuşuyolar diye sürekli düşünmekten kafayı yicem
Bu düşüncelerimi de söyledim saçmalama falan dedi
Nasıl davranmalıyım nasıl yaklaşmalıyım eşime bana da bu kadar yakın olsun istiyorum sonuçta onun hayat arkadaşıyım en azından iş te ki sıkıntılarını anlatsa ona da razıyım anlat dediğimde iş işte kalır der hep
Benim esimde tam olarak sizinki gibi.. Evlenmeden once bana ailesini sikayet ederdi simdi ana babaci oldu birden.. Gecen gun annesi bir konu hakkinda konusurken esim icin "ona anasi yeter!" Dedi birkac kez ust uste.. Cildirdim. Esimin benim icin annesini kirmadan ama benide savunarak birsey soylemesini bekledim sesi cikmadi. Onlarin yaninda kuzu gibi kaliyor. Haliyle bu gibi durumlar guvensizlik olusturuyor. Birlikte olduklari vakit beni cekistirdiklerinden bende supheleniyorum ve esimin ailesiyle her gorusmesinde sinirleniyorum. Belli etmiyorum tabii ona..

Yaa bunlar nasil bi kafaya sahip anlamiyorum.madem bu kadar ailelerine duskunler onlarla daha mutlular ne diye evlenipte gunahimiza giriyolar.omur boyu beraber yasasinlar.hem evleniyolar hem adam gibi davranmiyolar.valla benim bildigim kizlar ailesine duskun olur herseyini anlatr ailesine ama cogu kizda yapmaz bunu tam tersi erkekler bunu yapiyo.valla simdiki kafam olsaydi evlenmezdim kesinlikle evlilik kadin icin tamamen sacmalik.(ruh esini bulamadiktan sonra)

Yaa bunlar nasil bi kafaya sahip anlamiyorum.madem bu kadar ailelerine duskunler onlarla daha mutlular ne diye evlenipte gunahimiza giriyolar.omur boyu beraber yasasinlar.hem evleniyolar hem adam gibi davranmiyolar.valla benim bildigim kizlar ailesine duskun olur herseyini anlatr ailesine ama cogu kizda yapmaz bunu tam tersi erkekler bunu yapiyo.valla simdiki kafam olsaydi evlenmezdim kesinlikle evlilik kadin icin tamamen sacmalik.(ruh esini bulamadiktan sonra)
Çok haklısınız bnmkide evlenmeden önce annesini kardeşini durup dururken şikayet eden biriydi evlenince bi anda annesi ailesi kıymete bindi.zaten bundan ve başka sebeplerden 2 ay önce Çok Şükür ki boşandım.evliliğimde 4 ay sürdü zaten hiç bişey değmez bunlara

Back
X