Bi kaç aydır evliyiz eşimin ailesine bayram için geldik normalde komşularla alakalı bir şey söylediğimde veya sorduğumda sus dedikodu yapmayalım boşver der hep
Ama annesiyle konuştuğunda tam bir dedikoducu kadına dönüşüyor resmen her şeyini anlatıyor ben kadın halimle anneme bu kadar ayrıntılı anlatmam yeri geldimi de saklarım bazı şeyleri
Böyle olunca ben aramızdaki sorunlarıda acaba anlatıyor mu diye paranoyaklaştım
Kendimi bazen dışlanmış gibi hissediyorum
Acaba beni kabullenmedimi beni sevmiyor mu sürekli arkamdan mı konuşuyolar diye sürekli düşünmekten kafayı yicem
Bu düşüncelerimi de söyledim saçmalama falan dedi
Nasıl davranmalıyım nasıl yaklaşmalıyım eşime bana da bu kadar yakın olsun istiyorum sonuçta onun hayat arkadaşıyım en azından iş te ki sıkıntılarını anlatsa ona da razıyım anlat dediğimde iş işte kalır der hep
Ama annesiyle konuştuğunda tam bir dedikoducu kadına dönüşüyor resmen her şeyini anlatıyor ben kadın halimle anneme bu kadar ayrıntılı anlatmam yeri geldimi de saklarım bazı şeyleri
Böyle olunca ben aramızdaki sorunlarıda acaba anlatıyor mu diye paranoyaklaştım
Kendimi bazen dışlanmış gibi hissediyorum
Acaba beni kabullenmedimi beni sevmiyor mu sürekli arkamdan mı konuşuyolar diye sürekli düşünmekten kafayı yicem
Bu düşüncelerimi de söyledim saçmalama falan dedi
Nasıl davranmalıyım nasıl yaklaşmalıyım eşime bana da bu kadar yakın olsun istiyorum sonuçta onun hayat arkadaşıyım en azından iş te ki sıkıntılarını anlatsa ona da razıyım anlat dediğimde iş işte kalır der hep