ben 24 e gün aldım canım eşim 25...benim hastalığım nefret,şevkat,hırs ile doludur en başından anlatayım...
ewlendikten 2 ay sonra aşırı saç dökülme sorunum başladı buarad biz ewlendik 1.5 ay sonra eşim işimize dewam etti gece çalışır akşam 8 de gider sabah 8 de gelir restorantımız var 24 saat açık...saç dökülmesinin yanında aşırı baş dönmesi yanında,şiddetli ve sık baş ağrısı,göğüslerimde ellerimde ve ayaklarımda aşırı şişme ve sinir anında çift görme oluyodu saniyelik....
beb saç dökülmesi hariç bunların hepsini yeni başladığım doğum kontrol hapına bağlamıştım...ve cildiyeye gittik adam 8 tane test istedihatta güldük eşimle özel hastane yolucak ya insanı kaç tane test istedi falan diye nitekim yaptırdım kan testlerini ertesi gün aldık ve doktora götürdük....doktor baktı baktı bi bana baktı bi elindeki rapora böm oldu adam içimden biyerden tanışıyoruz bile dedim öle acıklı baktı...bu rahatsızlık genelde 40 yaş ve üstü bayanlarda çıkarmış sonradan öğrendim nedn bana öle baktığını...
kansızlığın var dedi ve kan ilacı yazdı benim annem hemşiredir az çok anlarım eee dedim diğer testler ne içindi?şimdi sizi bi dahiliyeye aktarıcam dedi sinirlendik gittik...
dahiliye doktorunun odasına girdik eşime neyim olduğunu sordu eşimde eşiyim deyince siz dışarı çıkın ben bişey konuşucam chanel hanımla!!!biz ok olduk ilk defa böle bişey görmüştüm konuşmak için eşimi çıkaran bi doktor bu arada genç bi asistandı doktor sersemliğine verdim neyse canım çıktı eşim doktorla aramızda geçen diolog şu
doktor

turun lütfen
ben:yok ben böle iyiyim buyrun ne var kan tahlillerimde
doktori:lütfen oturun önce bi sakin olun

ben:iyiyim oturmayacağım ewet
doktor:beyninde tümör var

ben:içimden hadi ordan manyağa bak falan derken
doktor:şiddetli baş ağrısı,dönmesi,göğüslerde şişme,çift görme varmı

ben

turdum....var ne yani bunlarla tümörmü olur yaaa
doktor

rolaktin diye bi hormon var normal insanlarda 20 22 olur sende 76 çok yüksek yaşın için tehlikeli
ben:ben alayım o raporlarıda gideyim(kitlendim çözülemiyorum)
doktor:arkamdan bağırıyor hemen bi emar çektirin ihmal etmeyin....
arabaya bindik eşim ne oldu ne oldu diyo söleyemiyorum hızlı kullancak kaza yapcaz diye korkuyorum sinirlenince hızlı kullanır...neyse artık eşim sürekli sordu sordu dükkanımızın önüne geldik arabadan tam inerken burda duy tümör varmış beynimde dedim...arabadan indi koşarak tuvalete gitti hıçkırıklarını herkes duydu herkes şooookkk ben sustum kilitim hala ama üzülmüyorum soğuyum sanki bekliyodum bunu...
kayınvalidem ne oldu dedi anlattım yok canım olurmu öle şey dediler eşim böle bişey varsa bile bu adam sana bunu nasıl zart diye söler diye dellendi hastaneyi başlarına yıkıcam dedi...babam geldi dükkana gözleri kan çanağı yaşı f
duruyo akmıyo içimden ağla dedim babam ağla tutma kendini çatlıycaksın...annem arandı işteydi yoktur üzülmeyin durun dedi kapadı bi profösörle görüştü tekrar aradı korkmayın tümör oalbilirmiş ama kötü huylu değilmiş dedi benim koca yerlerde babam çocuk gibi bana bakıyo o an hiç gitmez gözümün önünden şuan bunu yazarken burnum sızladı...
ama ben hala hiç üzülmüyorum belkide umursamıyorum ama üzülmem gerek kendime üzülmen lazım kızm diyorum ama üzülemiyorum işte....
ertesi sabah hemn kalkıldı hastaneye tomografiye gidildi...annmele eşim yoktur bişey baksana bu cin gibi diye beni oyalıyolar sonuçları beklerken ben sedyede ayaklarımı sallıyorum şaşkınım annemle eşim nede iyi anlaşıyo...sonuçlar geldi emar çekilicek ewet tümör var bıyutunu öğrenin ameliyatmı bi bakalım...ameliyatı çok zor burun kemiklerini kırarak göz sinirlerinin arkasına ulaşarak yapıyolar....bu seferde küçük olsun diye dualar edildi...neyse ben hala çok donukum tepkisizliğime şaşıyorum taki o ana kadar......
akşam randevu verdiler emar için ve ewe geldik beklemek için görümceyle kayınvalidede geldi buarada bize 3 doktorda bu yaşta ne bu stres yaşın çok genç ama erken yakaladık vs.gibi şeyler sölüyoar hep....ewe babamda geldi ben çay koymaya mutfağa gittim bide sigara yaktım hala çok donukum....birden görümcemin sesine dikkatimi verdim kayınvalidemle ikisi hep bir ağızdan yok canım daha öncedende vardır kesin tümör öle pat diye çıkarmı....içime çektiğim dumanı geri çıkarmadan bekledim odaya bi baktım babam anam kıt olmuş onları dinliyo....lanet ettim benim anama babama bu halde sölenecek şeymi bu

ozamn anladımki ben hastayım ozaman kabullendim ben bu hastalığı sen kabullendikçe o seni bırakmazmış....bunu iyileşemeyince araştırıp öğrendim...emar saati geldi çıktık arabada annem var eşime saldırdım direk senin anan bacın ne dedi öle diye bi kavga gürültü girdim emara damardada bi ilaç veridler beyni boyamak içinmiş aman ALLAH ım o neydi öle....o emarın içindeyken çok düşündüm bunları ve kafama kazıdım hepsini....çıktık ewe geldik eşim dükkana gidip dağıttı dükkanı annesi benle günlerce konuşmadı surat yaptı ben canımla uğraşırken...dha sonra sonuçları aldık 2 tane beyin cerrahı ameliyat dedi ama ilaçla bastırmayı denedik halada uğraşıyoruz....kayınvalidem ne zaman üzüldü biliyomusun bu rahatsızlıktan dolayı çocuğum olmayacağını duyunca!!!!sürekli kontrol altında ilaçla olcak bebeğim....eşimle annem 1 hafta iyi oldular sonra aynı eşim çok ağladı 1 hafta af diledi söz verdi bidaha ailenle takışmıycam sebebi benim diye ama daha dün gece tartıştık ailem için....