hep olumsuz olcak degil ya bu ornektedeki gibi cokda artilari olabilir beraber oturmanin
bence bakis acisina bagli
aradaki dengeyi iyi kurmak lazim
annemlerin evi mustakil 3 katli en son kati cati kati idi ama dayali doseliydi misafirler icin kullaniyorduk
abim evlenirken abimle yengemde annemlerin ust katina oturmak istediler
annemlerin baska bi yerde dairesi kiradaydi annem kiraciyi cikartiyim oraya oturun biz oyle dusunduk dedi
abimde yengemde istemedi beraber olmak istediler
annem olmaz dedi yanlis anlamayin en azindan ayri yiyip icin evli oldugunuzu anlayin dedi
cunku annem babannecimden cok cekti
neyse bizim evin icinden geciliyordu merdivenle
annem catinin kapisini iptal etti
evin dizaynini bozmadan disaridan merdiven yaptirdilar bahcenin yan tarafindan kapi actirdilar sirf abimle yengem icin eve istedikleri zaman rahatca girip ciksinlar diye
5 sene oldu onlar evleneli ne yengemden nede annemden bir sikayet duymadim ikisiylede cok samimiyimdir
ev icindede el icindede ana kiz gibiler, annem ygenime bakiyor yengem abimle birlikte calisiyor, yani aralarindaki uyum super .. annem aksama yaptigi yemekten salatasina varasiya kadar yukariya katip birakiyor evinizde yiyin hadi cocugunuzla cocukta annesi babasi kim ogrensin diyor ..
benim annem bi melek cok cekmis o yuzden kendisinin yasamak istedigi herseyi yengeme yasattiriyor .. icinde kalan herseyi ben yapamadim onlar yasasin diyor
yengemde allah razi olsun mukemmel bi insan hic bi konuda nankorluk edip annemi pisman etmedi
annemin mantigi benim evlatlarim mutlu oldugu zaman bende mutlu olurum onlarin karni doymadan benim karnim doymaz der her zaman
o yuzdende herkese tavsiye eder gelinin yuzunu guldurki oglunun yuzu gulsun oglunun yuzu gulunce zaten sen gulersin der
sayet kayinvalideniz bu mantikta bi insan olursa isiniz kolay demek beraber oturmanizda bi sakinca olmaz sorun cikmaz
ama sizede cok gorev dusuyor aradaki uyumu ve dengeyi saglayabilmek icin eger hem kayinvalidenize hemde kendinize guveniyorsaniz denemekten zarar gelecegini sanmiyorum