Merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim çocugumuzda olmuyor malesef ama eşimin ailesinden dolayı sık sık kavga ediyoruz eşimin ailesi beni başından beri sevmedi kabullenmedi bense hep iyi davranmaya çalıştım ama malesef bidefa yaranamadıysan öylede gidiyor sorun ne diye sorarsanız ortada ciddi bi sorun yok sadece eşim bana iyi davrandıkça annesi bana düşman oluyor ve bana kötü davranıyor ama çok sinsice yapıyor bunu bende en ufak bi tepki verdigimde kadın basıyor hakaretleri olay anında eşim bana senin hiç bi suçun yok diyor ama aradan zaman geçtikten sonra annemle kavga ettin sen başlatıyorsun diyor ve buyüzden kavga çıkıyor.şimdide eşimle bi tartışmamızı ögrendiler ve ellerine fırsat geçmiş oldu şimdi eşimle görüşüyorlar benimle görüşmüyorlar bende benimle konuşmuyorlarsa sen neden konuşuyorsun diye eşime kızıyorum oda senin için ailemden vazgeçemem diyor yani anlıycanız gerçekten zor durumdayım içten içe çıldırıyorum ama dışa yansıtamıyorum iki yüzlü davranmayı becersem hiç bi sorun kalmaz ama yapamıyorum işte aşırı derecede dobralık var bende eşimin ailesine yapmacık olarak iyi davransam eşim elime ayagıma kapanır ama ben beni onlara iyi davrandıgı için sevsin istemiyorum sizce ne yapmalıyım.
canım allah sabır versin ama eşini ailesine karsı sakın doldurma derim haklıda olsan haksız olacaksan çünkü onun ailesi bende eşimin ailesiyele aram iyi değil aynı binada oturuyoruz ben cay içmeye gitmiyorum diye oda gitmezdi zorla yollrdım o senin ailen sen git diye seninle konuşmayanla senle konuşma tavrını mesafeni koru ama eşini doldurma derim zamanla eşin anlayacatır emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?