• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesiyle başım dertte

Sizin hatanız çok büyük kendi evinizi niye eşinizin babasının üstüne yaptınız?
arkadaşlar arsayı kayınpeder aldı 1. katı beraber yaptık 2. katı biz yaptık o yüzden tapu kayınpederin üstüne 2.katın kat mülkiyetini üstümüze vermediler 6 sene beraber oturduk çalıştığım zamanlar maşımı hep onlara verdik şimdi kötü oldum :gitme:

Aradaslar, benim de esim ailesi beni isteiyorlar, evliligimizin basindan beri bunu soylemediler ama cok fazla ima etiiler.. ben yurt disindayim esimin ailesiyle ayni dili konusmuyoruz bu yuzden hic konusamiyorum ama evleimiz karsilikli cok yakin yani.. Dun gece esim cok icti sarhos ldu ve cikti yakinimizdaki bar'a gittti.. Tabi ben uzuntumden agliyorum, esimin babasi uyumamisti kapisini caldim kendimi cok yalniz hissediyordum sadece onlarda benim ailem gibi gormek istedim aglarken yanimda olurlar diye dusundum.. Babasina esimin bar'a gittigini soyleyip aglamaya basladim babasida bindi arabasina gitti bar'a esime dmis git karini sustur yoksa ben oldurucem tam susucak.. Esim eve geldi zaten cok sarhos bagirdi cagirdi 1,5 yilik evliyiz ve ilk kez bana vurdu.. Neymis babasini ben bara gondermisim butun herkese rezil olmus benim yuzumden babasi gitip orda karini sustur diye bagirmis.. Sabah oldu esim kendine geldi dun gece icin ozur diledi.. Tabi ben babasinin boyle bisi yapicagini tahmin etmedim oraya sadece yanliz hissettim icin gittim, bekledimki gel kizim otur aglama ben konusucam onunla gibi en azindan aglama al bir bardak su kizim dicekler diye bekledim.. Sabah ise esime babasi eger karin bir kez daha dun geceki gibi bagirip cagirip aglarsa burda kalamaz demis.. Kovuldum yani ama esim hayir oyle demek istemediler bilmemne yok takma onlari.. Ben napicam bilemiyorum zaten hayatim yeteince zor ben onlara ne zaman yakinlasmak istesem hep boyle oluyor.. Neymis aglicak ne varmis eger kocam barda sarhos eve gelmediyse.. Cok mu normal yoksa ben mi cok kit gorusluyum.. Baska bir yere yerlesme sansimizda yok.. napica ilmiyorum ya ulkeme donup evliligimi bitiricem yada burda boyle hayatimi harcicam olmeyi beklicem.. Nolur bi akil verin..

resmen bahane!başka bir açıklaması yok bunun..mübarek ramazan ayında bile bunu yapabilicek vicdandalar ya helal olsunalkisalkisalkis-tatlicadiarzu-

Böyle insanlarla uğraşmak zordur ve adam edemezsin bu saatten sonra.
bence de en doğrusu evi kiraya verip olabildiğince en uzağa gitmek.:kızgın:

peki tapuyu üzerinize alma sansiniz yokmu
sizde sart kosun tapuyu verin cikalim diyin sonrada o evi satip kendinize onlardan uzak allaha yakin bir yerden ev alin

peki tapuyu üzerinize alma sansiniz yokmu
sizde sart kosun tapuyu verin cikalim diyin sonrada o evi satip kendinize onlardan uzak allaha yakin bir yerden ev alin
ah canım ne kadar mikrop bir insan bilemezsin hayatta vermez tapuyu hep onlara muhtaç olalım istiyor:umursamaz:

kibariye cok sinir bozucu kayinpederini okuyunca dedemi okuyor gibi oluyorum karakter ayni
bari arayi düzeltin barismis gibi yapip tatli dille onadami razi olmaz acaba tapuyu vermek icin
esinize bu durumda cok is düsüyor allah kolaylik versin

kibariye cok sinir bozucu kayinpederini okuyunca dedemi okuyor gibi oluyorum karakter ayni
bari arayi düzeltin barismis gibi yapip tatli dille onadami razi olmaz acaba tapuyu vermek icin
esinize bu durumda cok is düsüyor allah kolaylik versin
canım onun yüzünü görünce deli oluyorum nefret ediyorum ben malesef yacılık yapamam bana göredeğil canım

Sen guleryuz gosterdikce zaten daha cok ikinci plana atarlar.. Seninin dusuncelerin isteklerin onlar icin onemli degilki, dedigin gibi onlara muhtac olmak onlara haz veriyor galiba..

ENSONUN DA KENDİ EVİMİ BIRAKIP KİRAYA ÇIKTIM 1 ay oldu kirada oturuyorum hiç alışamadım çok moralim bozuksenağlama

evine alıştınmı?

Allahım ya ne kadar kötü insanlar var insan hiç oğlunu evinden kovarmı .
Neyse taşınmışsınız herşey iyi olur inşallah..

Yaparlar kızlar katılıorum.. Zor ama yha hak vermek lasım aynı binada yaşamk istemediğin insanları sürekli görmek zorunda kalıosun..
Rabbim herkese huzur ağız tadı versin

en yisini yapmışsın valla huzur huzur huzurrrrrrrrrrrrrrrr

Back
X