eşimin ailesiyle bayram tatili

Yahu pasaport dediğiniz 100 lira bile değil. O kadar yol masrafını göze alan insan onu da göze alırdı heralde. Bana hala siz istememişsiniz gibi geliyor.

Bugun anladım ki eşinle ayrı bayram da zormuş.daha önce ayrı 1 hafta geçirmiştik ama bayram ilk oluyor. Bugün baktım herkes eşiyle geziyor içim burkuldu.bir daha ondan ayrı bayram geçirmek istemiyorum. Sizce ne diyeyim nasıl anlatayım da bana bir daha böyle teklifle gelemesin. Bir de istiyorum ki benim ne hissettiğimi anlasınlar diye seneye bayramı geçirmek için benim annemin babamın asıl memleketine götürmesini teklif etsem hemen (en fazla 4-5 saat sürer)misilleme gibi mi olur sizce?

Daha sormalimiy di mi diyorsunuz????yoksa yanlis mi okuyorum:))) bana tanismadan asla bisi yam
pamaz ailesi olsa bile demiyecekse soylemiyckse nasil bir kafadir esine soylemeden bisiler yapmasi allah allah deli olurum ben
l

Sen niye gitmedin canim ailesini aliyorsa seni niye almadi kndi annlerine gtmn 5 saatvo annelerini aldigi saatte bu kadqr
hamile misiniz o yuzden mi gitmdnz

Hamile değilim. Yazmıştım yukarıda masraf olmasın istedim bir de tabi normalde ailelerden uzak bir şehirde yaşıyoruz. Ben de biraz kendi ailemle vakit geçireyim diye fazla üstüne olmadım ama şimdi de aklım hep eşimde kaldı pişmanlık hissediyorum bir de bir daha aynı şey olmasın diye önlem almak istiyorum tecrübeli hanımlardan fikir almaya ihtiyacım var

tabi öncesinde konuşmalıydınız..
pasaportunuz olmayabilir ama bu konu bile sizinle gidecekleri ile ilgili bilgi verecek şeydi.yani en azından şunu diyebilirdi. pasoportunu çıkaralım annemgille şuraya gideceğiz sen de gelmek ister misin diye?
hadi gitmeye son anda karar verdiler. o zamanda memlekete götüreceğim pasaportun olsaydı sende gelirdin bizimle vs diye.. konuşulması gereken bir konu..

ne biliyim biz gideceğiz burda yalnız kalabilir misin diye sorabilirdi.. ayrıca tatil ya da bayram ne biliyim senin de hakkın. senle eşin de gidebilirdiniz bir yerlere.. gezebilirdiniz..

yani size söylemesi için illaki izin alarak durumu anlatması da gerekmiyordu.

böyle şeyler konuşuldu mu?

konuşulmuşsa birşey yok. o zaman müdahale edebilirdiniz.. ama konuşulmadıysa bence doğru düzgün sakince bu durumda ne kadar kırıldığınızı söyleyin. içiniz rahatlasın. daha da önemlisi bundan sonra bir yere giderken bir karar alırken ona göre davranır.. yoksa daha önce böyle bir karar verdiği için ve tepki göstermediğin için devam edebilir. sonrada daha önce de böyle yaptım sorun yoktu diye de üste çıkabilir.

Ya bu bir kaç kez sene içinde ağzından kaçırmıştı ama ben ortada bişey yok diye ciddiye almadım tartışma çıkaran olmak istemedim.sonrabaktım iş ciddiye biniyor bekledim ama bi kez gelip de aşkım ben ailemi arabayla....'ya götürmek istiyorum. Sen ne dersin gönül rızan var mı demedi. Ben yine bişey demedim hadi ilk kez olacak mahvetmeyeyim dedim. Ama içimede oturdu yani bu durum.dediğiniz gibi ben de şimdi bişey demedim diye seneye olmasa da 2 sene sonra yine yapıcak aynı şeyi.

eeee bir kaç kez eşin duyurmuş sen de ses etmemişsin, ailemle vakit geçireyim diye düşünmüşsün,yoksa pasoport masrafından ne olacak.istesen yaptırır pasoportu eşinin yanında olurdun

Yani ben de yanlış düşünmüş olabilirim de bundan sonrası için tavsiyelerinize ihtiyacım var. sizce bu konudaki rahatsızaldığımı dile getireyim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…