Eşimin ailesiyle durumunu belli etmemesi.

sKsEsLsEsBsEsK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
1.417
1.237
133
Eşim kardeşini işe başlatacaktı ..
Konuştu amcamlarla derken karşı koyamadım konuşamadımda..
Eşim iş kazası geçirdi ..
Üstüne düşmedimm ..
Ne halleri varsa görsünler artık dedim ..
Eşime sadece kardeşinin bizde kalmasını kabul etmediğimi söyledim ..
Eşimde bursada istanbula hergün gidip geliceğini söyledi ..
Fazla üstelemedim ..
Eşimi akşam aradı eşimde işe girmesi için gerekenleri gönderdi..
Yaaaa nerde kalıcam felan diyince eşimde ben ayarladım gebzeye kadar giden birisi seni götürücek ordan şöyle gidersin böyle gidersin dedi .
Eşime birşeyler dedi bağıra çağıra ama anlamadım telefonları kapattılar daha sonra ..
Eşime hem onlarla artık görüşmek istemediğimi ayrıca evimizde yer olmadığımı ..
Bebeğimi evimde rahat rahat emziriyorum rahatımı bozamam ..
Kimseyle uğraşamam dedim ..
Eşime bugün soruyorum asla belli etmiyor ne konuştuklarını ..
Başlıcaktı kardeşin noldu diyorum işine gelmemiştir diyor ..
İstanbul da 5 tane abisi var gene dönüp dolaşıp bize bulaşıyor ..
Oradakiler eşim gibi değil ..
Eşim hemen kanıyor şuanda tamam kalsın desem hemen getirir eve .
Diğerleri umursamıyor bile ..
Napalım derler ananın parası ikinizede yeter derler ..
En basiti vefat eden kayınbabamın borcu çıktı büyük kaynımı aramışlar kaynım biz ilgilenmiyoruz maaşını annemiz alıyor diyor ve eşime yönlendiriyor ..
Eşimde duyar duymaz hemen anneme yansıtmayalım ..
Eşimde 2 saat telefonda borcu konuştu izmite gitti bütün borcu üstüne aldı ..
Taksite böldürüp ödedi ..
Ozaman dedim madem böyle 7 kardeş bölüşün borcu kabulde etmedi kendisi ödedi ..
Kaynanam asla yakamızdan düşmüyor şimdi geçenlerde iş buldu diye eşimi aradı napıcaksınız felan diye başlar şimdi tırtıklamaya çalışmaya .
İşsiz kaldı kardeşinde paramız yok diye başlıcak ..
Eşimi hala telefon kayıtlarında gördüm aramaya başlamış ..
3.4 ay önce eşime para yollamadığı için beddua etmişti eşimde konuşmadı 3.4 ay şimdi gene bir şekilde yanaşmaya başladı ve eşim asla durumdan bana söz etmiyor ..

kusura bakmayın ama her ailede böyle bir saf oluyor maalesef. çok büyük kazık da yese gözü açılmaz gibi. ortad ayedi kardeş varken gidip tüm borcu ödemesi de bunun belirtisi.
Ortanca abisi yüzünden eşimi cezaevine girdi ama dün arama kayıtlarına baktım onunla bile görüşmüş inanamıyorum ya ..
Gerçek olmasına inanmak istemiyorum yazarken ..
Abisi ve patronu birleşip ikna edip noterden aracın satış işlemlerinde eşimi kullandılar ..
Araba çalıntı çıktı eşim tutuklandı abisine söylendiğinde çoluğum çocuğum var beni bulaştırmayın kafasına silahmı dayadık yapmasaydı dedi ve ortadan kayboldu ..
Ve hala görüşüyormuş telefonla konuşmuş şaka gibi değil mi ..

kusura bakmayın ama her ailede böyle bir saf oluyor maalesef. çok büyük kazık da yese gözü açılmaz gibi. ortad ayedi kardeş varken gidip tüm borcu ödemesi de bunun belirtisi.
Adam diğer abisinin yönlendirmesiyle hapse girmis ....daha büyük kazık yiyemez bence.Ha abi kardeş senin amcani dolandırırlar...o zaman da kazığı yiyen gene konu sahibi siz olursunuz

Ortanca abisi yüzünden eşimi cezaevine girdi ama dün arama kayıtlarına baktım onunla bile görüşmüş inanamıyorum ya ..
Abisi ve patronu birleşip ikna edip noterden aracın satış işlemlerinde eşimi kullandılar ..
Araba çalıntı çıktı eşim tutuklandı abisine söylendiğinde çoluğum çocuğum var beni bulaştırmayın kafasına silahmı dayadık yapmasaydı dedi ve ortadan kayboldu ..

e siz gizli gizli arama kayıtlarına bakacağınıza sormuyor musunuz?

Gizli gizli bakmadımki rehberi silinmiş arkadaşımı arıcaktım dakikam yoktu geçmiş aramalardan bak dedi geçmiş aramaları kaydetip watsaptan fotoğraflara baktım arkadaşımı bulmak için bir baktım abileri annesi ..

tamam siz de konuşun eşinizle.

Üstüne düşmedimm ..
Fazla üstelemedim ..
Yaaaa nerde kalıcam felan diyince eşimde ben ayarladım gebzeye kadar giden birisi seni götürücek ordan şöyle gidersin böyle gidersin dedi .
Eşime birşeyler dedi bağıra çağıra ama anlamadım telefonları kapattılar daha sonra ..
En basiti vefat eden kayınbabamın borcu çıktı büyük kaynımı aramışlar kaynım biz ilgilenmiyoruz maaşını annemiz alıyor diyor ve eşime yönlendiriyor ..
Kaynanam asla yakamızdan düşmüyor şimdi geçenlerde iş buldu diye eşimi aradı napıcaksınız felan diye başlar şimdi tırtıklamaya çalışmaya .
3.4 ay önce eşime para yollamadığı için beddua etmişti eşimde konuşmadı 3.4 ay şimdi gene bir şekilde yanaşmaya başladı ve eşim asla durumdan bana söz etmiyor ..
akıllı adam:)

Üstüne düşmedimm ..
Fazla üstelemedim ..
Konularini az cok hatirliyorum canim.ve gercekten anlamsiz bir sekilde okuyorum.yuzsuzlukte cigir acti esin ve ailesi.sen zaten babanin evinde kaliyorsun diye hatirliyorum.esin dua etmiyor ev is guc sahibi oldu. Yahu bunlar senin aileni kullanmak istyorlar resmen.yarin oburgun gelicek kardei bir gun kalsin aman iki gun kalsin derken yavastan baslayacak.

Eşin ailenle birlikte mi çalışıyordu? Ya da ailenin evine geçmiştiniz tam hatırlamıyorum da..
Eşininin maaşını yönetme konusunda konuşmanız lazım. Gerekirse sen fazla fazla ihtiyaç çıkar parayı al. Parayı saklayamıyorsan da harca onlara yar olacağına sen yemiş olursun. Diğer kardeşlere destek olmayın artık. Annesini bilemem ona da maaşınıza göre belirleyeceğiniz bir miktar olsun 200-500tl neyse artık her ay onu gönderin. Ya da faturalarını ödeyin üstüne karışmayın.

eşiniz buna rağmen görüşüyor ise akıllanmaz
siz parayı falan kendinizde tutmaya çalışın ve şükredin kardeşi kredi falan çekersekefil olmasın
kardeşi o ödesin diye kredi çekebilir çünkü eşiniz çok saf
bizim ailede de babam saftı herkesin borcunu ödedi düğününü yaptı kardeşin kardeşe yaptığı masraf sayılmaz derdi
yaşlanıp hastalanınca 1 gece onlarda kalmasın diye laf çıkardılar bizede kimse yardım etmedi kendimiz uğraştık babam o gün sokakta kalınca anladı

nasil gorusur ya,
hapse girdi ya, bundan daha onemlisi var mi,
gururu onuru incindi,
karisindan cocugundan ayri kaldi,
isinden evinden oldu.

ben oyle kardesler her ne yasanirsa yasansin barisirlar koklasirlr diyemem boyle bir durumda,
cidden cok sakinsin, bravo.

Konularini az cok hatirliyorum canim.ve gercekten anlamsiz bir sekilde okuyorum.yuzsuzlukte cigir acti esin ve ailesi.sen zaten babanin evinde kaliyorsun diye hatirliyorum.esin dua etmiyor ev is guc sahibi oldu. Yahu bunlar senin aileni kullanmak istyorlar resmen.yarin oburgun gelicek kardei bir gun kalsin aman iki gun kalsin derken yavastan baslayacak.
Baştan dedim eğer başlarsa işe bile kar kış kıyamet bahane istemiyorum baksın başının çaresine dedim ..
Net tavrımı koydum ama ..
Eşimin telefonuna bakmam bir denk geldi dakikm bitti aldım telefonunu herkesle konuşuyormuş adam .

Eşin ailenle birlikte mi çalışıyordu? Ya da ailenin evine geçmiştiniz tam hatırlamıyorum da..
Eşininin maaşını yönetme konusunda konuşmanız lazım. Gerekirse sen fazla fazla ihtiyaç çıkar parayı al. Parayı saklayamıyorsan da harca onlara yar olacağına sen yemiş olursun. Diğer kardeşlere destek olmayın artık. Annesini bilemem ona da maaşınıza göre belirleyeceğiniz bir miktar olsun 200-500tl neyse artık her ay onu gönderin. Ya da faturalarını ödeyin üstüne karışmayın.
Annesinin durumu çok iyi ..
Ben parmağımdaki yüzüğü bozdurdum zamanında zor zamanda ..
Kaynanam setlerini nal kadar yaptırdığı gerdanlığıyla hava atıyordu ..
5 sene boyunca hiç bir faydası olmadığı halde ..
Kaynanama 250 lira ödeme yapıyordum her ay vermediğindede eşimi beni arayıp ne biçim insalarsınız diye hakaret ediyordu ..
Ben hamileydim eşim işsizdi..
Kaynanam 2 aydır vermiyorsunuz 500 lira vericeksiniz bu ay diye bizimle kavga etti sanki zorundaymışız gibi.
Artık uzak olsun .
Alışverişe çıktığımda harcarım gerekirse kıyıda köşede para bırakmadan harcarım ..
Genede bu evden kuruş çıkmasını istemiyorum o kadına ..
Bana aldığı burmayı gösteriyordu hava atıyordu akşam eşimin yanında yokum sanıp eşime ekmek alıcak param yok diye yalan söylüyordu ..

eşiniz buna rağmen görüşüyor ise akıllanmaz
siz parayı falan kendinizde tutmaya çalışın ve şükredin kardeşi kredi falan çekersekefil olmasın
kardeşi o ödesin diye kredi çekebilir çünkü eşiniz çok saf
bizim ailede de babam saftı herkesin borcunu ödedi düğününü yaptı kardeşin kardeşe yaptığı masraf sayılmaz derdi
yaşlanıp hastalanınca 1 gece onlarda kalmasın diye laf çıkardılar bizede kimse yardım etmedi kendimiz uğraştık babam o gün sokakta kalınca anladı
Kredi konusundan çok dertliyim bu şuanda bassettiğimiz abisinin çocuğu olduğunda eşimin kartını alıyorlar ..
Geri ödeyeceğine söz vererek hastane masraflarını ödemek için üstüne limiti soruyorlar eşimden habersin o kartla çocuğa oda diziyorlar ..
Limiti bitiriyorlar biz ödicek diye bekle bekle eşim kara listeye girdi ..
O borcu ben bir kaç kez taksitlendirip ödemeye çalıştım ama olmuş sana 17 bin kaldı o öyle eşim kredi çekemiyor şimdi bizde zor zamanlarımızda sayelerinde süründük .
Benimde o zamanlar haberim oldu ..

nasil gorusur ya,
hapse girdi ya, bundan daha onemlisi var mi,
gururu onuru incindi,
karisindan cocugundan ayri kaldi,
isinden evinden oldu.

ben oyle kardesler her ne yasanirsa yasansin barisirlar koklasirlr diyemem boyle bir durumda,
cidden cok sakinsin, bravo.
Evet ve eşim içerdeyken akşamında beni aradı aramaya haber vermeye izin vermişler ...
Bana hüngür hüngür ağlaya ağlaya sen evi dağıtma sana güveniyorum ayakta durabilirsin herşey çok güzel nolucak diye söz verdi bende tamam biz hep burdayız sen bunları asla düşünme dedim abilerini arıyorum beni götürün diye bizene ya dedi yengeleri abileri umursamadı bile babam geldi avukat tuttuk ..
İstanbul da otutuyorduk eşimi zonguldak cezaevine götürmüşler araya tanıdık soktuk cezaevinin ismini söylemiyorlardı ..
İstanbuldan zonguldağa gittik cezaevi diye dağın başına ailesi telefonları kapattı vr hala görüşüyor banada şaka gibi geliyor artık ..

Evet ve eşim içerdeyken akşamında beni aradı aramaya haber vermeye izin vermişler ...
Bana hüngür hüngür ağlaya ağlaya sen evi dağıtma sana güveniyorum ayakta durabilirsin herşey çok güzel nolucak diye söz verdi bende tamam biz hep burdayız sen bunları asla düşünme dedim abilerini arıyorum beni götürün diye bizene ya dedi yengeleri abileri umursamadı bile babam geldi avukat tuttuk ..
İstanbul da otutuyorduk eşimi zonguldak cezaevine götürmüşler araya tanıdık soktuk cezaevinin ismini söylemiyorlardı ..
İstanbuldan zonguldağa gittik cezaevi diye dağın başına ailesi telefonları kapattı vr hala görüşüyor banada şaka gibi geliyor artık ..

valla saka gibi,

yahu bu esinde gercekten akil yok mu senin.

hayir kendi cektikleri senin cektiklerin, hadi onlari gecelim,
yahu insan kendi cocuguna bakip kendine ceki duzen vermez mi.

ne aileymis arkadas,
adam kendi cocugunun rizkini dusunmez olmus.

ya ben cok kizdim,
seni de boyle gaza getirmek istemem ama,
amca vs neden kabul ediyor ki,
kimse demiyor mu esine, adam olacaksin bundan sonra,
o hayirsiz ailenle de bizi muhatap etmeyeceksin diye.

çocugun varmı bu adamdan

Back
X