Dediğim gibi o kadar cok gorgusuzlyk, terbiyesizlikle karsilasmiştim ki, hic birinde en ufak bi tepki en ufak bi bozuntu vermememden dolayi, adamlar alan razi veren razi misali devam ettiler. Ben de biriktirdim biriktirdim ve kötü patladım.eski defterleri actim.
Esimin kardeskeri ve yegenleri birbirine cok bagli, asiri sıkı fıkılar. Dışardan biri laf soylesin birine, hepsi bir olup aslan kesiliyor. Bana da oyle yaptilar. Esim ailesinin menfaatini dusundu. Kendi hakki olan evi abisine birakti. Benim.maasım iyi oldugu icin. Ipotekli evi bana borcuyla satmaya kalkistilar. Neymis ipotek ksldirilacakmis. Yalan ben güvenmiyorum. Bana bir bilezik dahi almadilar, esim kredi kartıyla alip babasina vermis dugubde tak diye, dugun salonuna gelinlige damatliga varana kadar herseyi ben aldim. Bi de dalga gectiler oglan verdik tabi yapacaksın bize mi yaptin dediler. Kendim ettim.kendim buldum yani. Gercekten adamlar hakliymis diyorum. Zamaninda trbiyesuxlikleri yaparken ne oluyor demeyip yarabbi sukur dersen müstahak olur sana.
Görumcelerim ile bir daha hiç gorusmeyecek derecesine varan bi olay olmamıstı aslinda, onlar ben abilerine ve babalarina beddua ettigim icin benimle görüşmek istememisler ve esime sen gel cocuklari getir gibi bi baski yaptilar. Ben de beni istemeyeni ben hic istemem beni aileden biri olarak gorup evet boyle bi haksizlik yaptilar size demenizi beklerdim dedim mesajla ve esime söylemiştim. Burunlarindan kil aldırmazlar. O kadar bosanma asamasina girdik kok aileden hic biri ne beni ne annemi babami arayıp ta sorun nedir cozelim demediler. Onlarin derdi para esim de onlara birakinca islerine geldi. Bende insallah kanli kefen parasi olarak kullanirsiniz demiştim. Eşim zamanla duzelecegini düşünüyor ama benim ofkem ve kinim geçmedi, bu noktaya gelmesindeki en buyuk sebep esimin beni ikinci plana atmasi ve benim yapilanlara basindan beri tepkisuz ve sesduz kalmam olmuştur