Esimin ailesiyle görüşmemek

Aslinda burada esinin buyuk bir sınavı var. Karısına sahip çıkıp karşı tarafa artık bir aile kurduğunu ve onların her lafını dinleyen oğlan çocuğu değil evli bir adam olduğunu göstermesi gerek. Karısının yanında duran adamların evliliği kazanır. Seni de elbet hataların vardır karşı tarafa ama ne olursa olsun bir aile bu gelini istemiyoruz diyemez. Oğullarının tercihlerine saygı göstermek zorundalar. Ben de birkaç ay boyunca görüşmemiştim eşimin ailesiyle. Ama eşim sağlam durdu ve e sonunda onlar da adım attılar.zamana ihtiyacınız var.

1 sene hiç görüşmedim. Biz çok büyük birbirimize girdik ama. Eşimde görüşmedi haklı olan bendim çünkü. Destek olmasaydı muhtemelen aramızda büyük sorunlar olurdu. Çünkü ben çocuğumu da göstermeyi reddettim. Şimdi konuşuyolar onlar eşimle. Ben istedim konuşmalarını ne olursa olsun annesi. Karantina bitince mecbur bende giderim görüşmeye ama samimi olmayız. Ayda yılda 1yemek yeriz beraber o kadar. Bide mecbur çocuk var tek başına güvenip göndermem yanlarına. Eşiniz destek değilse sorun çıkabilir aranızda iyi tartın,ölçün. Benim eşim destekler durumda olmasına rağmen ara ara yokladı beni. Eğer çok çok büyük bi olay yoksa görüşün ama mesafeli olun derim. Bayramda seyranda görüşün sadece. Ciddiye almayın,sinirinizi bozmamaya çalışın. En iyisi bu gibi duruyor tecrübelerimden.

Önceki konularda da seni haksız bulmuştum eşin gene iyiymiş bence eşinin kıymetini bil bundan sonra ailesi hakkında konuşma ayrı bi yerde oturun en iyisi bu olmuş sizin için
Ailesiyle sorun olmaz ne olcak ama eşine karışma ailesiyle gidip görüşmesine s
Seni karıştırmasın ailesine ama sende eşine karışma

Çok üzücü çokk... insan kendini aileden sanıp sonra kazık yemesi ayrı bir felaket. Allah yardımcın olsun, yuvana mutluluk versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…